A mormon misszionáriusok iPaddel hirdetik majd az igét

Czipperer Dia, 2014. július 8. 14:27

A tervek szerint összesen 32 ezer mormon misszionárius kap iPad mini táblagépet, hogy ezeken keresztül tartsák a kapcsolatot és közvetíthessék egyházuk tanításait.

Egyre több oktatási és egészségügyi intézmény alkalmaz iPadeket, hogy ezzel növeljék a hatékonyságot. Most a mormon egyház is csatlakozik a sorba. Az ABC News arról ír, hogy a tervek szerint 32 ezer mormon misszionárius kapna iPad mini táblagépet, hogy ezen keresztül hirdessék az igék, és elvégezzék egyéb teendőiket.

 

A lépés onnan ered, hogy tavaly ősszel egy tesztprogram keretében 6500 misszionáriust láttak el iPad mini táblagéppel az Egyesült Államokban és Japánban. Az egyház most úgy döntött, kiterjeszti ezt a kezdeményezést, és 2015 elejére még többen kaphatnak ilyen eszközt, amely sok tekintetben segítené munkájukat.

 

 

David F. Evans, az egyház missziós részlegének vezetője elmondta, hogy az iPad mini készülékek hatékony eszközök a misszionáriusoknak, hogy tartsák a kapcsolatot az egyház vezetőivel és azokkal az emberekkel, akik érdeklődnek a tanítások iránt, és hajlandóak csatlakozni.

 

Az iPhone-t szokták úgy emlegetni, mint „Jézus telefonját”, ennek analógiájára miért ne lehetne az iPad „Jézus táblagépe”?

 

Forrás: Intomobile.com; Kép: ibtimes.co.uk

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A múlt feltárása, a jövő segítségével!

Kevés izgalmasabb terület létezik a régészetnél. Vajon mi rejtőzik a régi idők, épületek falai mögött? Felfedezések, meglepetések sokasága, amire nem igazán lehet felkészülni. Egy ilyen terepmunkát azonban nem lehet csak úgy, ásóval elvégezni, és még Indiana Jonesnak is óriási segítség egy-egy digitális, innovatív, 21. századi eszköz!

2024. április 15. 18:46

Megéri-e az elektromos autózás?

Az elektromos autók használata ugyan már nem új keletű dolog, mégis még mindig nagyon megosztó témának számít. Vannak megrögzött ellenzői és szinte már vallásos áhitattal tisztelői is ennek a közlekedési eszköznek, de az igazság vélhetően valahol a kettő között lesz. Nagyban múlik ugyanis sok dolog azon is, hogy milyen felhasználói szokásaid vannak a mindennapokban. A következő cikkben azonban összegyűjtöttük az elektromos autózás néhány pozitívumát.

2023. június 19. 09:31

Mire jók a chatbotok?

Éjjel-nappal elérhető chates ügyfélszolgálatot fenntartani igen költséges. A legtöbb weboldal számára nem is érné meg. Van azonban egy módszer, amivel jelentősen lehet növelni a felhasználói élményt, mégpedig chatbot használatával.

2023. június 16. 10:27

Hogyan válassz szoftverfejlesztő céget 5 lépésben?

Ha jelentős tőkét, erőforrásokat és időt fektetsz be egy szoftverfejlesztési projektbe, akkor egyáltalán nem mindegy, hogy milyen cégnek szervezed ki az adott feladatot.

2023. április 24. 09:12

Hát persze hogy dráma!

A Super Bowl reklámjai kapcsán szinte minden évben születik egy cikk Amerikában élő és dolgozó barátunk, Horváth Laci tollából, az idén azonban a marketing mellett szó esik az izgalmakról és a bírókról is...

2023. február 15. 23:01

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50