A mormon misszionáriusok iPaddel hirdetik majd az igét

Czipperer Dia, 2014. július 8. 14:27

A tervek szerint összesen 32 ezer mormon misszionárius kap iPad mini táblagépet, hogy ezeken keresztül tartsák a kapcsolatot és közvetíthessék egyházuk tanításait.

Egyre több oktatási és egészségügyi intézmény alkalmaz iPadeket, hogy ezzel növeljék a hatékonyságot. Most a mormon egyház is csatlakozik a sorba. Az ABC News arról ír, hogy a tervek szerint 32 ezer mormon misszionárius kapna iPad mini táblagépet, hogy ezen keresztül hirdessék az igék, és elvégezzék egyéb teendőiket.

 

A lépés onnan ered, hogy tavaly ősszel egy tesztprogram keretében 6500 misszionáriust láttak el iPad mini táblagéppel az Egyesült Államokban és Japánban. Az egyház most úgy döntött, kiterjeszti ezt a kezdeményezést, és 2015 elejére még többen kaphatnak ilyen eszközt, amely sok tekintetben segítené munkájukat.

 

 

David F. Evans, az egyház missziós részlegének vezetője elmondta, hogy az iPad mini készülékek hatékony eszközök a misszionáriusoknak, hogy tartsák a kapcsolatot az egyház vezetőivel és azokkal az emberekkel, akik érdeklődnek a tanítások iránt, és hajlandóak csatlakozni.

 

Az iPhone-t szokták úgy emlegetni, mint „Jézus telefonját”, ennek analógiájára miért ne lehetne az iPad „Jézus táblagépe”?

 

Forrás: Intomobile.com; Kép: ibtimes.co.uk

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Utazási konferencia az Angyalok városában

A dinamizmust tükrözte az idei utazási világkiállítás, az IPW2024, és ezt sugározza a helyszín is: Los Angeles, Kalifornia.
 

2024. május 17. 18:51

Egy új tévé színt visz a mindennapokba

Ma már nemcsak azért vásárolunk televíziót, mert a sugárzott műsorokat szeretnénk nézni, hanem mert a forradalmian új készülékek számtalan lenyűgöző funkcióval lettek ellátva. Hozzájárulnak ahhoz, hogy magasabb szintre emeljük a tévézés élményét.

2024. április 28. 22:16

A múlt feltárása, a jövő segítségével!

Kevés izgalmasabb terület létezik a régészetnél. Vajon mi rejtőzik a régi idők, épületek falai mögött? Felfedezések, meglepetések sokasága, amire nem igazán lehet felkészülni. Egy ilyen terepmunkát azonban nem lehet csak úgy, ásóval elvégezni, és még Indiana Jonesnak is óriási segítség egy-egy digitális, innovatív, 21. századi eszköz!

2024. április 15. 18:46

Megéri-e az elektromos autózás?

Az elektromos autók használata ugyan már nem új keletű dolog, mégis még mindig nagyon megosztó témának számít. Vannak megrögzött ellenzői és szinte már vallásos áhitattal tisztelői is ennek a közlekedési eszköznek, de az igazság vélhetően valahol a kettő között lesz. Nagyban múlik ugyanis sok dolog azon is, hogy milyen felhasználói szokásaid vannak a mindennapokban. A következő cikkben azonban összegyűjtöttük az elektromos autózás néhány pozitívumát.

2023. június 19. 09:31

Mire jók a chatbotok?

Éjjel-nappal elérhető chates ügyfélszolgálatot fenntartani igen költséges. A legtöbb weboldal számára nem is érné meg. Van azonban egy módszer, amivel jelentősen lehet növelni a felhasználói élményt, mégpedig chatbot használatával.

2023. június 16. 10:27

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az Everguest szoftvere felforgatja a turizmus állóvizét

2024. május 27. 17:30

Minden második magyar internetező volt már áldozata kibertámadásnak

2024. május 22. 14:37

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52