Még több meztelen fotó került napvilágra

Czipperer Dia, 2014. szeptember 22. 13:51

Egy hónap leforgása alatt második alkalommal szivárogtak ki sztárok meztelen fotói. Azt geyelőre nem lehet tudni, honnan származnak a képek.

Kim Kardashian, Jennifer Lawrence, Vanessa Hudgens és Mary-Kate Olsen is azok között van, akik áldozatául estek a legújabb kiszivárogtatásnak. Ebben a hónapban ez már a második ilyen eset. Akkor többek között Jennifer Lawrence, Ariana Grande, Mary Elizabeth Winstead és Kate Upton intim fotói kerültek fel a netre, de közel 100 híresség érintett volt.

 

A 4chan és a Reddit is lehozta a képeket, melyeket azóta már eltávolítottak. Kim Kardashian az első ilyen eset kapcsán úgy nyilatkozott, hogy szerinte ez egy nagy ráébredés az emberek számára, hogy megbizonyosodjanak arról, valóban minden biztonsági beállítást megtettek-e annak érdekében, hogy ne történhessen meg hasonló. Úgy véli, az embereknek óvatosabbaknak kellene lenniük, ugyanakkor elmondta azt is, hogy ő maga nem rendelkezik iCloud fiókkal a telefonján. Pedig a támadásokat az iCloud-fiókok feltörésével hozták kapcsolatba.

 

  

Kim Kardashian

 

Úgy tűnt, hogy elkapták azokat, akik a kiszivárgott képeket közzétették, ám a mostani botrány után közel sem biztos. A Redditről hamar eltűntek a képek, de ettől függetlenül továbbra is osztják meg a felhasználók a fotókat. Az FBI is bekapcsolódott az ügybe, hogy minél előbb megfékezzék a fotók terjedését.

 

Forrás: BBC.co.uk; Kép: celebnmusic247.com

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Volt nincs, buli van

Idén a járvány miatt elmaradt a Telekom VOLT Fesztivál, a szervezők azonban nem hagyják magukra a fesztiválhangulatra vágyó fiatalokat. A soproni gigarendezvény helyett a VOLT és a Telekom olyan Minifesztiválok megvalósítását támogatja, ahol ugyan szűkebb körű a részvétel, ám az exkluzív fellépők mellett a hamisítatlan VOLT-feelinget és az élmények megosztását fejlett digitális megoldások is segítik.

2021. július 22. 12:48

A maximumot várja magától a Team Black Jack

Már csak néhányat kell aludniuk a vitorlássport szerelmeseinek, hogy július 22-én elstartoljon a sportág legendás hazai eseménye, az 53. Kékszalag Raiffeisen Nagydíj. A versenynek nagy reményekkel vág neki a több évtizedes tapasztalattal rajthoz álló Team Black Jack, mely 2021-ben a Wallis Motor teljes támogatásával törhet a dobogó tetejére. A BMW és a MINI vezető hazai márkakereskedője ebben a csapatban mindent megtalált, amire az üzleti életben értékként tekint: eltökéltséget, kitartást, versenyszellemet és mindenekelőtt győzni akarást. A közös cél: elsőnek lenni.

2021. július 21. 15:59

Töltőkábelek – mi történik, ha megrágta a kutya?

Ma már szerencsére minden eszközhöz, amit tölteni szükséges, tudunk vásárolni extra töltőkábelt, ha esetleg véletlenül elvágnánk vagy megrágná a házi kedvencünk. Találunk a piacon egyedileg az eszközünkre szabott kábelt, de léteznek már univerzális megoldások is.

2021. június 14. 15:56

Megkérdőjezelődött a trójai faló mítosza

A trójai faló legendáját szinte mindenki ismeri: egy gigantikus, fából készült építménybe katonák bújnak, hogy az éj leple alatt kimásszanak a Trója falai mögé bevontatott „ajándékból”, majd társaikat beengedve percek alatt eldöntik a tíz évig húzódó csata menetét. De vajon valóban így történt? Tényleg egy lovat formált az építmény, a valóságban is így dőlt el a csata, vagy mindez csak mítosz? A Viasat History legújabb, A trójai faló rejtélye című dokumentumfilmje 2021. május 23-án vasárnap 21 órától szakértők segítségével igyekszik megfejteni a rejtélyt és felgöngyölíteni Homérosz költeményeinek valódi jelentését.

2021. május 22. 10:31

Jár neked a legjobb! - Nézzük, mi újdonság van a napelem piacán!

Rengeteg újdonságot láthatsz, hiszen a megújuló energia fejlődése nem egyszerűen csak biznisz, hanem egy lehetőség arra, hogy elkerüljük a klímaválságot és megőrizzük a fenntartható, élhető bolygónkat a jövő generációk számára.

2021. május 13. 11:09

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Jó belépő a külföldi piacra a hazai tech cégeknek

2021. július 20. 16:30

Első a kiberbiztonság?

2021. július 7. 12:37

950-szeresére nőtt három hét alatt a magyar vizslacoin árfolyama

2021. június 28. 09:52

NMHH-kutatás: miért nem internetezik mindenki?

2021. június 14. 09:53