Jótékony célra készült arany borítású UHD TV a Samsungtól

Czipperer Dia, 2014. november 18. 13:41

A Samsung megalkotta legújabb Ultra HD tévéjét, amelynek a hátlapja arannyal van lefestve. Az egyedi dizájn jótékony cél szolgáltatában készült.

A Samsung legújabb UHD tévéje nem csak ívelt formavilága miatt különleges, hanem a hátlapja is figyelmet érdemel. A televízió azon túl, hogy így is prémium kategóriás, valódi luxuseszköznek számít, hiszen a hátoldala arany festésű borítást kapott.

 

A dél-koreai vállalat a Christie’s aukciósházzal partnerségben egy nemes ügyet szolgál. A televíziót ugyanis árverésre bocsájtják majd, és a bevételből származó összeget az Orbis International civil szervezet kapja majd meg, melynek legfőbb célkitűzése, hogy megelőzze, illetve kezelje a vakságot.

 

 

A vállalat Sung Yong Hong művésszel együttműködve alkotta meg a televíziót, aki egy különleges, Ottlich névre hallgató lakkfestési technikát használt a munka során. Ennek révén ikonikus televíziós jelenetek és ismert karakterek tűnnek fel a hátoldalon.

 

A Samsung egyelőre nem fedte fel a készülék specifikációit, ám úgy fest, egy átlagos 78 hüvelykes ívelt UHD TV-ről van szó. A készülék november 20-ától lesz kiállítva a Hong Kong Convention and Exhibition Centre-ben.

 

Forrás: Mashable.com

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Digitalizációs „bumm” a bankszektorban!

2021. május 4. 19:29

Óvakodjunk a COVID-19 vakcinával kapcsolatos csalásoktól és álhírektől

2021. április 19. 14:58

Új pályázatokat indít az EIT Digital

2021. április 8. 14:15

Stabil üzleti teljesítmény mellett tovább növekedett tavaly a Huawei

2021. március 31. 13:35