iCloud támogatást kapott a Microsoft Office iOS appja

Czipperer Dia, 2015. február 19. 09:12

Azoknak, akik szeretik felhőbe menteni dokumentumaikat, jó hírünk van: az Microsoft iPadre optimalizált Office alkalmazásában lehetővé tette, hogy a felhasználók fájljaikat közvetlenül az iCloudba mentsék.

Azok az iPad felhasználók, akik Office alkalmazást használnak, ezentúl az Apple felhőtárhely-szolgáltatásába is menthetik dokumentumaikat. A Microsoft iCloud támogatással bővítette az applikációt.

 

Így mostantól nem csak a OneDrive, Dropbox vagy az Office 365 lehet alternatíva a felhasználók számára, hanem az iCloud is rendelkezésükre áll, ha World, Excel vagy PowerPoint dokumentumaikat akarják menteni.

 

Ezentúl tehát bármilyen Apple-eszközről elérhetőek lesznek a dokumntumok, ha iCloudban tárolja őket a felhasználó. Ha pedig valamilyen módosítást hajtanak végre, minden egyes eszközén szinkronizálódnak majd a változások.

 

Egy dolog azonban lényeges. Az új funkcióhoz iOS 8 operációs rendszerre, illetve OS X Yosemite-re van szükség.

 

Forrás: Übergizmo.com

Mobilalkalmazás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Adatvédelem a felhasználók igényeire szabva – így segít a Samsung Knox

Naponta akár több százszor is kezükbe vehetjük mobiltelefonunkat, így az eszközök olyannyira mindennapjaink részévé váltak, hogy még otthonunkat is ritkán hagyjuk el nélkülük. Hozzánk tartoznak, és az olyan robbanásszerű, új technológiák, mint az AI vagy a generatív mesterséges intelligencia rendkívül izgalmas lehetőséget kínálnak a készülékek felhasználására – kiszélesítve a lehetőségek tárházát. 

2024. május 21. 20:39

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

Minden második magyar internetező volt már áldozata kibertámadásnak

2024. május 22. 14:37

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17