Új Dell Vostro és Inspiron modellek

forrás: Prím Online, 2015. november 4. 13:40

Új modellekkel bővül a Dell Vostro és Inspiron laptopcsaládja. A gyártó a kisvállalatokra fókuszálva alkotta meg új Vostro masináit, az Inspiron modellek pedig az intel Skylake processzoraira épülnek.

Vostro 3000

 

Az új Vostro biztosítja a teljesítményt és a csatlakoztathatóságot az alkalmazások egyidejű futtatásához, az Intel HD grafikus vezérlés pedig dinamikus prezentációkat és életszerű megjelenítést tesz lehetővé. A Vostro Desktop (3900) 500 GB tárhellyel elérhető.

 

A sorozat modelljei rendkívül tartósak, így bármilyen munkakörnyezetben alkalmazhatók. A Dell szolgáltatásokat és támogatást kínáló megoldáscsomagja napi 24 órában elérhető, és a teljes körű ProSupport informatikai támogatást is magában foglalja.

 

Vostro 3902

 

Vostro 14 5000: 

 

Az új Vostro 14 5000 notebook-sorozat (5459) nagyobb teljesítményt és könnyen használható biztonsági szolgáltatásokat kínál a vékony kialakítású házban. Az energiatakarékos Intel Skylake processzorokra és az akár 4 GB-os különálló grafikus egységekre épülő, érintőképernyővel is rendelhető modell egyetlen kompakt csomagban biztosítja a hatékonyságot és a szükséges teljesítményt. A készülék 18,45 milliméter vastag és 1,66 kilogrammot nyom.

 

A 256 GB-os SSD-meghajtónak köszönhetően az új sorozat laptopjai gyorsan elindulnak, és minden fontos adat menthető az akár 1 TB-os merevlemezre. A modell a 14 hüvelykes HD TrueLife technológiával ellátott érintőképernyőjével zavartalan vezérlést biztosít, a Waves MaxxAudio Pro hangrendszer pedig tisztább hangzást nyújt. Mindemellett a laptop a kapcsolódáshoz szükséges alapvető feltételeket is biztosítja, hiszen három USB 3.0 porttal, köztük egy PowerShare-csatlakozóval, valamint egy HDMI-porttal büszkélkedhet. Ezek segítségével a felhasználó csatlakoztathatja digitális eszközeit és perifériáit.

 

A szürke és arany színekben elérhető csiszolt alumínium borítás hűvös tapintású kéztámasszal bír. Mivel üzleti felhasználás során a biztonság kulcsfontosságú tényező, a felhasználók gyorsan és biztonságosan, jelszó használata nélkül jelentkezhetnek be az opcionális ujjlenyomat-olvasó vagy a Windows 10 Hello biometrikus felismerőrendszere segítségével. A Windows 10 rendszernek és az előre telepített biztonsági szoftvermegoldásoknak köszönhetően az ügyfelek rendszerei és adatai megfelelő védelemben részesülnek a kártevők és a kiberfenyegetésekkel szemben.

 

Inspiron 15 7000 sorozat

 

A Dell bemutatta az Inspiron 15 7000 laptopot, egy olyan nagy teljesítményű „sub-1” hangrendszerrel felszerelt szórakoztató és játékrendszert, amelyet a felhasználók igényei szerint alakítottak ki. Az új Inspiron 15 7000 sorozat (7559) a teljes Inspiron laptopcsalád eddigi legnagyobb teljesítményű tagjait kínálja a szórakoztató és multimédiás tartalmak rajongói számára.

 

Inspiron 7559

 

Az Inspiron 15 7000 könnyedén kezeli a professzionális videó- vagy fényképszerkesztést és a játékokat, hiszen az Intel 6. generációs négymagos Core processzoraival, az NVIDIA legújabb GeForce GTX 960M különálló grafikus kártyáival, 4 GB gyors GDDR5 memóriával és akár 1 TB hagyományos vagy kétmeghajtós M.2 128 GB + 1 TB HDD tárhely-konfigurációval büszkélkedhet.

 

A felhasználók kétféle kivitel közül is választhatnak. Kapható lesz egy matt felületű, nagylátószögű IPS FHD kijelzős modell, valamint egy Truelife technológiával bíró 4K UHD felbontású érintőképernyős verzió is. Emellett pedig a masinát 74 wattórás akkumulátorral szerelte fel a gyártó.

 

Inspiron All-in-One modellek

 

A helytakarékos Inspiron 20 3000 (3052/3059) AIO számítógép 19,5 hüvelykes HD+ kijelzője, gyors Intel processzora és beépített hangszórói egyetlen állványon kaptak helyet. A legújabb Intel Skylake processzorokkal (akár 6. generációs Core i5) és opcionálisan AMD RadeonR-sorozatú különálló grafikus vezérlőkkel elérhető számítógépek megbízható teljesítményt nyújtanak. Ezenfelül ez az AIO modell akár 1 TB-os merevlemezzel, opcionális optikai meghajtóval, 4 USB-porttal, négy-az-egyben kártyaolvasó egységgel és beépített nagylátószögű HD webkamerával is vásárolható.

 

Az új Inspiron 24 3000 (3452/3459) AIO számítógép 23,8 hüvelyk átmérőjű, nagylátószögű, IPS-technológiával felszerelt Full HD kijelzővel érhető el, amely karcsú kialakítással, fekete és fehér színben választható. A megfizethető Inspiron 24 AIO a legújabb AMD APU processzorokkal, akár A8 négymagos processzorral, illetve Intel processzorokkal is kapható. A modell opcionálisan AMD Radeon R-sorozatú grafikus vezérlővel is elérhető, így nagyobb teljesítményt kínál. A legújabb nagy hatótávolságú 802.11 ac vezeték nélküli technológiával, az akár 1 TB-os merevlemezzel, a számos USB-porttal, a beépített HD webkamerával és a stúdiószintű hangszórókkal verhetetlen minőséget biztosít.

 

Az Inspiron 24 5000 (5459) AIO modellt nagy teljesítmény és széleskörű multimédiás szolgáltatások jellemzik: Skylake processzorokra épül, és akár 16 GB DDR3L memóriát is támogat. A készülék 23,8 hüvelyk átmérőjű, nagylátószögű kijelzőt kapott, amely élekig futó érintőképernyőként is rendelhető; 4 GB-os különálló grafikus meghajtók támogatása; karcsú panel, amely helyet ad egy 2 TB-os merevlemeznek, egy beépített optikai meghajtónak, nagy teljesítményű sztereó hangszóróknak és számos I/O-portnak.

Inspiron 5459

 

A vékony, 23,8 hüvelyk átmérőjű Inspiron 24 7000 (7459) AIO, az Inspiron család vezető AIO megoldása. A modell elérhető az Intel RealSense technológiával felszerelt 3D kamerával, továbbá a magával ragadó felhasználói élmény érdekében Windows Hello szolgáltatással. Ezek a nagy teljesítményű AIO modellek a legújabb, 6. generációs Intel processzorokkal (akár Core i7 teljesítmény), akár 4 GB memóriával rendelkező NVIDIA Geforce különálló grafikus vezérlőkkel, a nagy látószögű, 23,8 hüvelyk átmérőjű képernyőn élekig futó érintésvezérléssel vannak felszerelve. A csuklós állvány segítségével a képernyő akár 65 fokkal is megdönthető, vagy vízszintes helyzetbe is állítható a legkényelmesebb látószög érdekében.

 

Inspiron 5000 sorozat

 

Az új Inspiron 5000 sorozatba tartozó 15 és 17 hüvelykes laptopok (5559 és 5759) alapkonfigurációi is a szolgáltatások és a lehetőségek széles tárházát kínálják, például az Intel Skylake processzorokat, amelyekkel a laptopok könnyen használhatóak és hosszú élettartamúak lesznek. A 10 ujjal is használható érintésvezérlésnek köszönhetően a képernyőn megjelenő objektumok egyszerűen irányíthatók, ami zökkenőmentes nagyítást, görgetést és koppintást garantál. Ezenfelül az akár 16 GB memória rendkívül jól jön azoknak a felhasználóknak, akik több alkalmazást futtatnak egyidejűleg. 

 

Az Inspiron 15 5000 sorozat (Intel) érintőképernyős modelljei az Intel RealSense kamera mélyérzékelési technológiájával is elérhetők, amely lehetővé teszi 3D objektumok beolvasását, a kézmozdulatokkal történő vezérlést akár a játék során is. Mindemellett teljesen valósághű videobeszélgetést is folytathatunk. 

 

Végül az Inspiron 17 5000 modellje asztali számítógépek helyett is jó választás. Csökkenti a zsúfoltságot, amit egy hagyományos, helyhez kötött munkaállomás jelent. A 17,3 hüvelyk átmérőjű kijelző tökéletes a munkára, akár a nagy projektekre és a kikapcsolódásra egyaránt, például filmnézésre is.

Kulcsszavak: PC Vostro Inspiron notebook Dell

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05