CES 2016: Dell attitűdje a régi, a Latitude-je új

forrás: Prím Online, 2016. január 8. 13:23

A Dell történetének egyik legátfogóbb termékátalakítását jelentette be a CES 2016-on: bővíti a Latitude vállalati termékcsaládját, és változik az UltraSharp kijelő-sorozat is. A cél továbbra is az, hogy páratlan felhasználói élményt biztosítson napjaink sokat utazó üzletembereinek. 

A Latitude termékcsalád alapja az üzleti szintű biztonság, a felügyeleti lehetőségek és a megbízhatóság. A teljes Latitude 3000-es, 5000-es és 7000-es sorozat vékony és könnyű, kiváló teljesítményt és jelentős számítási képességeket kínáló tagokkal frissült. Az üzleti célra készült termékcsaládot az elismert XPS termékek ihlették, így az üzleti felhasználók is élvezhetik az egyedi kialakítás, az alacsony súly és a kiemelkedő ellenálló-képesség előnyeit. A Latitude 13 7000-es ultrabookok, a Latitude 12 7000 és a Latitude 11 5000 2 az 1-ben modellek tulajdonosai egyaránt élvezhetik laptopjuk tetszetős, igényes kivitelezését, illetve a napjaink felgyorsult és kihívást jelentő munkakörnyezeteihez szükséges nagy teljesítményt.
 
A Dell Latitude 13 7000-es Ultrabook egyirányú, 40 tonnás szakítószilárdságú szénszálrétegek felhasználásával készült, amelyet az űrhajóknál és a repülőgépiparban is használnak. A világ egyetlen InfinityEdge kijelzővel büszkélkedő üzleti ultrabookjaként – amelyen a képernyőt csupán egy hajszálvékony keret veszi körül – különleges és magával ragadó vizuális élményt nyújt a bemutatók, dokumentumok és videók megtekintése. Emellett a Latitude 13-on az iparági szabványnak megfelelő, C típusú USB-porttal is rendelkezik, amely egyetlen kábellel teszi elérhetővé a dokkolást, a tápellátást, a videó- és hangeszközök csatlakoztatását, továbbá az adatátvitelt.
 
A modellen Thunderbolt 3-port is megtalálható, amely nyolcszor gyorsabb adatátvitelt tesz elérhetővé, mint az USB 3.0, és egyszerre két 4k kijelző csatlakoztatható hozzá. Ez a laptop tökéletes választás a sokat utazó munkatársaknak, hiszen akkumulátora akár 10 órányi üzemidőt is képes biztosítani. A készülék számos fejlett biztonsági funkcióval rendelkezik, amelyek között megtalálható a SmartCard- és az ujjlenyomat-olvasó, az RFID-olvasó, valamint különböző biztonsági és titkosítási szoftverek.
 
Az igényes, sokat utazó üzletemberek számára készült a Dell Latitude 12 7000-es sorozat 2 az 1-ben modellje, amely az egyik legkönnyebb 12,5 hüvelykes kétfunkciós termék. Ez a készülék mindenből a legjobbat nyújtja azok számára, akik könnyedén táblagéppé alakítható eszközre vágynak, ugyanakkor igénylik a laptopokra jellemző összes funkciót a teljesítmény és a kialakítás terén. Az egyedi kialakítás nem tartalmaz bonyolult reteszt, zárt vagy illesztést, ehelyett mágneseket használ, hogy a maximális rugalmasság és hatékonyság érdekében könnyedén átalakítható legyen a különböző használati módokhoz.
 
A Latitude 12-höz két különböző, a professzionális munkastílushoz szabott billentyűzet választható. A Dell Latitude 12 Slim Keyboard teljes méretű, könnyű, ergonomikus elrendezésű, háttérvilágítással rendelkezik, és jól elkülönített billentyűket kínál, amely könnyű gépelést és számos betekintési szöget tesz lehetővé. A Dell Latitude 12 Premium Keyboard pedig egy kézzel is csatlakoztatható a táblagéphez, és háttérvilágítással ellátott billentyűkkel, valamint nagy pontosságú, kézmozdulat-felismerő érintőpaddal rendelkezik. A vékony, 8 mm-es kijelzővel, Corning Gorilla Glass NBT™ üveggel és egy darabból álló magnéziumházzal ellátott Latitude 12 az egyetlen üzleti 2 az 1-ben modell, amely 4K UltraSharp UHD érintőkijelzővel rendelkezik. Így a megjelenésében is lenyűgöző mobileszköz a legnagyobb igényekkel rendelkező, sokat utazó professzionális felhasználók igényeinek is megfelel.
 
 
A Dell Latitude 11 5000-es sorozat 2 az 1-ben modellje könnyű és vékony, 10,8 hüvelykes, üzleti célra tervezett kétfunkciós kialakítást kínál, és a világ legjobb biztonsági és felügyeleti szolgáltatásait biztosítja. A gyönyörű, prémium kategóriás anyagokból – többek között könnyű magnézium és edzett üveg felhasználásával – készült Latitude 11 hatékony és letisztult formavilágú laptop, amely garantáltan megfelel az üzleti felhasználók ízlésének. Ez a mindössze 0,7 kg tömegű, egyszerű, hordozható 2 az 1-ben modell különleges érintéspontosságot biztosít, a kézírást is feldolgozza, és könnyedén átalakítható táblagépből laptoppá. Az informatikai és üzleti szakemberek számára egyaránt kiemelkedő biztonsági és felügyeleti megoldásokat biztosít, amelyek közt megtalálható az átfogó titkosítás, a fejlett hitelesítés, a felső kategóriás kártevővédelem, valamint az automatizált és leegyszerűsített rendszertelepítés, -felügyelet és -frissítés.
 
A Dell az új, CES Innovation Award-nyertes (a CES legjobb innovációért járó díja) monitorairól is lerántotta a leplet, köztük egy lenyűgöző OLED-technológiával rendelkező termékről, illetve két új InfinityEdge monitorról, amelyek szinte keret nélküli kijelzőt kínálnak. Továbbá egy vezeték nélküli monitort is bemutatott a vállalat, amelyhez a felhasználók utazásaik során közvetlenül is csatlakozhatnak.
 
A Dell UltraSharp 30-OLED monitor a Dell első monitora, amely az OLED-technológia összes előnyét elérhetővé teszi a grafikus művészetek és a fényképezés területén dolgozó, pontos színhűségre törekvő, asztali számítógépet használó szakemberek számára. A monitor a felső kategóriára jellemző 400 000:1 kontrasztaránynak köszönhetően képes megjeleníteni a „valódi fekete” színt, valamint olyan ipari színtereket is lefed, mint az AdobeRGB és a DCI-P3. Emellett ragyogóan részletes Ultra HD 4K felbontással rendelkezik, és villámgyors, 0,1 mp-es válaszidőt tesz elérhetővé. Támogatja a C típusú USB-portot is, amely egyetlen kábellel teszi elérhetővé a tápellátást, a videó- és hangeszközök csatlakoztatását, továbbá az adatátvitelt a kompatibilis rendszerekkel.
 
 
 
A Dell UltraSharp InfinityEdge monitorok a világ első InfinityEdge kijelzős, minden oldalon hajszálvékony kerettel rendelkező monitorai. A rugalmasabb beállítás és az integrált kábelrendezés érdekében ezt a modellt egy kiegészítő karral látták el, amely elősegíti a munkaterület maximális kihasználását és az asztalon lévő zsúfoltság csökkentését. Ez a modell az innovációs és környezetbarát tervezési kategóriában elnyerte a 2016-os CES Awards díjat. A 27 hüvelykes Quad HD és a 23,8 hüvelykes Full HD monitorok páratlan kijelzőteljesítményt, színhűséget és széles körű csatlakoztathatóságot garantálnak.
 
A Dell UltraSharp 24 Wireless monitor a legújabb technológiával rendelkezik, így a felhasználók egyszerre jeleníthetik meg és kezelhetik egy Windows operációs rendszerrel ellátott laptop és egy Android alapú okostelefon tartalmát. 
 
A Dell kiegészítők széles választékával is támogatja az üzleti felhasználókat, amelyek nagyban hozzájárulnak a hatékonyság növeléséhez és a különböző feladatok egyidejű elvégzéséhez. Az idén ősszel bejelentett Dell Dock és Dell Thunderbolt lehetőséget biztosít a kijelzők, egerek és külső billentyűzetek hatékony egyesítésére. Mindkét új dokkoló új generációs, C típusú USB-portokkal van felszerelve, amelyek kis helyigény mellett, egyetlen kábelen keresztül teszik lehetővé az adatátvitelt, a videós eszközök használatát, valamint az áramellátást. A Dell Dock nélkülözhetetlen az íróasztalnál dolgozók számára, a hotelszobákban, a közös használatú irodákban, valamint konferenciatermi együttműködés során, míg az Intel Thunderbolt 3 technológiával ellátott Dell Thunderbolt Dock tökéletes megoldás a nagy teljesítményt igénylő felhasználók és a hagyományos munkaállomásokon dolgozó ügyfelek, például a Dell Precision-t használók számára.
Kulcsszavak: dell Latitude

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09