Őszi kalandozások

forrás: Prím Online, 2016. november 7. 13:33

Az ősz a legtökéletesebb évszak a városnéző túrákhoz. Rengeteg gyönyörű hely van hazánkban, ahova ilyenkor is érdemes ellátogatni. A kirándulásokon az új Dell XPS 13 is remek szolgálatot tehet, segítségével igazi utazó bloggerré válhat az ember!

Hova menjek? Nincs ötletem!

Magyarország történelmileg jelentős városai mindig izgalmas programokkal, érdekességekkel, páratlan épületekkel és elképesztő kilátással fogadják az arra járókat, így ideálisak káprázatos képek és felvételek készítéséhez. Nézzen szét a pécsi tévétoronyból, sétáljon egyet az egri várban, vagy kiránduljon a Dunakanyarban, számos élmény várja.

 

 

Ha nincs kép, meg sem történt

Vigye magával az útra a világ legkisebb 13 hüvelykes laptopját, a Dell XPS 13-at és dokumentálja élményeit. Apró méretének és pehelykönnyű súlyának köszönhetően egyszerűen és kényelmesen elfér egy táskában a fényképező mellett. Már lazítás közben megszerkesztheti a fotókat, hiszen a hetedik generációs processzorok könnyedén futtatják a legkomolyabb programokat is, a szinte keret nélküli Ultrasharp QHD+ kijelző pedig fantasztikus felbontást, lenyűgöző képtisztaságot és élénk színeket biztosít. Ráadásul már óarany színben is kapható.

 

Megbízható útitárs

Egy kávé mellett, gyors WiFi kapcsolat segítségével posztolhatja is élményeit, majd megtervezheti útja további állomásait. Nem kell azon sem aggódni, hogy talál-e konnektort asztala mellett, hiszen az új XPS 13 akkumulátora még hosszabb üzemidőt kínál, mint elődei. Nos, hova szeretne utazni?

Kulcsszavak: DELL XPS 13 laptop dell

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50