Karácsonyi pillanatok - együtt az igazi!

forrás: Prím Online, 2016. november 28. 12:13

A karácsony az év egyik legszebb időszaka. Ilyenkor egy kicsit megpihenhet, és végre eltölthet egy kis időt azokkal, akiket a legjobban szeret. Gondolná, hogy egy laptop is segíthet abban, hogy hangulatossá és meghitté varázsolja a családi összejöveteleket?

Este az asztal körül

A karácsonyi vacsora a legtöbb családban a hagyomány része. Rengeteg olyan finomsággal várhatja a vendégeket, amelyek megtalálhatók a tradicionális ünnepi menün. A hal, készüljön akár halászlé vagy rántott hal belőle, vagy a töltött káposzta bevált fogások. A mézeskalács, a bejgli és a hókifli pedig minden házigazdánál kötelező.

 

Ha mégis bizonytalan, hogy mivel várja a vendégeket, nézzen utána a szokásoknak az interneten. A Dell XPS 13 a világ legkisebb 13 hüvelykes laptopja, mégis tökéletes segítség a készülődésben. Folyamatosan követheti a receptben leírtakat, ráadásul útban sem lesz, hiszen a legapróbb szabad felületen is elfér.

 

 

Ragyogjanak a színek!

Dekorálja otthonát kívül-belül színes égőkkel, díszekkel, gyönyörű koszorúkkal. Az ezüst és arany színek örök klasszikusok, használja őket bátran! Ha pedig valami újdonságra vágyik, keresgéljen az interneten új ötletekért. Az új XPS 13 belesimul a karácsonyi környezetbe, hiszen ezüst mellett már óarany színben is kapható.

 

Közös kikapcsolódás

Állítson össze egy saját zenei listát a megfelelő hangulathoz, vagy készítsen csoportképet a feldíszített fa előtt, a laptop ebben is segítségére lehet. Ha kifogyott a történetekből, a szinte keret nélküli QHD+ kijelzőn nagyszerű felbontásban nevethetik végig a szokásos karácsonyi vígjátékokat, a hetedik generációs processzoroknak ez sem jelent gondot. Reméljük készül már a karácsonyra!

Kulcsszavak: laptop DELL XPS 13 XPS 13 Dell

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09