Világhírű előadókkal inspirálja a kkv-kat a Vodafone

forrás: Prím Online, 2021. május 15. 14:59

A Vodafone Business ötnapos rendezvényt szervez #ThoseWhoDare címmel, amelyen harminc szemléletformáló vállalkozó és vezető osztja meg merész történeteiket, hogy ezáltal inspirálják az európai kis- és középvállalkozásokat a felépülésre, úttörő gondolkodásra és növekedésre. Az online rendezvénysorozat május 17-től 5 napon át tart, ezalatt napi 1 órában, 11-12 óra között hallgathatják meg az angol nyelvű előadásokat az érdeklődők.

A Vodafone Business online előadássorozatán a résztvevők többek között olyan neves előadókat hallgathatnak meg, mint Piere Luigi Collina, a világ leghíresebb futball bírója vagy épp Tom Sellers Michelin csillagos sztárséf. Mellettük természetesen számos további sikeres üzletember és vállalkozó fog megszólalni, akik kivétel nélkül a kkv-k jelenlegi legfontosabb problémáiról fognak beszélni. Az előadók olyan kérdéseket fognak körbejárni, mint az üzleti ellenállóképesség, a változó társadalmi attitűdök, a vásárlói magatartás, de szó esik majd fenntarthatóságról, digitális technológiákról, valamint a siker egyik legnélkülözhetetlenebb tényezőjéről, a tehetségről. Az eseményen számos különböző iparágból érkeznek a megszólalók, köztük kkv-vezetők a divat, a kiskereskedelem, a pénzügy és a vendéglátás világából, valamint előadnak a Spotify, a Google, a Vodafone és a Porsche vezetői is. 

 

„A kkv-k adják a gazdaság gerincét, emiatt az üzleti közösségeknek össze kell fogniuk támogatásuk érdekében. Az elmúlt 12 hónap különösen nehéz volt a kis- és középvállalkozások vezetőinek, akik közül sokuknak hosszú távú céljaikat kellett ideiglenesen feladniuk, miközben stabilizálták működésüket. A Vodafone Business által szervezett #ThoseWhoDare eseménysorozat olyan inspiráló személyeket szólaltat meg, akik már szembenéztek és le is küzdötték a kihívásokat, történeteikkel pedig a kkv-kat kívánják segíteni és inspirálni.” – mondta el Dobó Mátyás, a Vodafone Magyarország vállalati szolgáltatások üzletágának vezérigazgató-helyettese.

 

Az angol nyelvű előadássorozat ingyenes, de regisztrációhoz kötött, a részletes program és regisztrációs felület itt érhető el.

 

#ThoseWhoDare esemény napi témái: 

  • Május 17. – Üzleti rugalmasság: Hogyan erősödhet egy cég a nehézségek közepette? 
  • Május 18. – Változó társadalmi attitűdök és a vásárlói magatartás: Miként tarthatunk lépést az állandóan változó igényekkel?
  • Május 19. – Fenntarthatóság: Miért válik versenyelőnnyé a fenntarthatóság?
  • Május 20 – Adatok és digitális működés: Hogyan hozhatjuk ki a legtöbbet a minket körülvevő adatokból?
  • Május 21. – Tehetség és megtartás: Mitől lesznek a munkatársak hosszú távon is motiváltak és sikeresek?

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Akár a GDP 2%-át is megtakaríthatná Magyarország a digitalizációval?

Észtország a GDP 2%-át spórolta meg a statisztikák szerint azzal, hogy a papíron zajló közigazgatási folyamotok többségét átterelte a digitális térbe. A megvalósítás alapeleme a digitális hitelesítés, azaz, hogy minden észt állampolgár képes elektronikusan hitelesíteni okiratokat. 

2021. június 25. 11:20

Online csereprogramokkal pöröghet fel az 5G telefonértékesítés

A felhasználók többsége 5G kompatibilis mobilra cseréli telefonját az elkövetkező 24 hónapban. Kedvezményért cserébe közülük sokan visszaadnák régi készüléküket a szolgáltatónak, de azok közül még kevesen látják az üzleti lehetőséget.

2021. június 25. 10:01

Az NMHH együttműködik a cseh társhatósággal

Elfogadta egy gyöngyösi frekvenciapályázat tervezetét a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsa. A testület emellett elvégezte egy pápai frekvenciapályázat alaki vizsgálatát, és döntött négy vidéki pályázati eljárás nyerteséről is. 

2021. június 24. 17:55

Oracle - Minden egyes felhőben elköltött dollár után akár 33 cent visszatérítés

Az Oracle bejelentette az Oracle Support Rewards programot, amelynek keretében az Oracle felhős infrastruktúra szolgáltatását – Oracle Cloud Infrastructure (OCI)  – választó ügyfelek jelentősen mérsékelhetik vagy akár nullára csökkenthetik helyben használt Oracle technológiai licenceik support költségét. 

2021. június 24. 16:21

Új okosórákat mutatott be Magyarországon a Huawei

Újabb okosórákat hoz Magyarországra a Huawei Technologies, amely 2021 első negyedévében jelentősen növelte forgalmát a viselhető okoseszközök, az audióeszközök és a számítógépek szegmensében is a hazai piacon. A most bemutatott Watch 3 széria bizonyos típusai többek között méri a bőr hőmérsékletét, és akár három hétig is bírja egyetlen feltöltéssel, valamint már a hívásokat is kezeli. 

2021. június 24. 14:39

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

NMHH-kutatás: miért nem internetezik mindenki?

2021. június 14. 09:53

Rekord összeget költenek a cégek IT-ra

2021. június 7. 17:38

Kihirdették az Év Gyára verseny nyerteseit

2021. május 31. 09:54

Hétszeres Business Superbrands díjas az ABB

2021. május 17. 16:40