Hazánkban is elindul a live stream shopping szolgáltatás

forrás: Prím Online, 2021. december 9. 18:52

A Rex Kutyaotthon Alapítvány jótékonysági adománygyűjtésével startol hazánkban a már Kínában és az USA-ban dollármilliárdos üzleti modell, az élő értékesítés. 

A smuc.io magyar startup, az élő értékesítési megoldás bevezetéséhez olyan kampányt tervezett, amellyel nem csak a technológiát szemlélteti, hanem egy jó ügyet is támogat. A Rex Kutyaotthon Alapítvány live shopping-műsorában az adott kutya igényeinek megfelelően jelennek meg különböző termékek, melyek megvásárlásával a néző közvetlenül tudja támogatni a neki szimpatikus kutyát. Mindez nem egy külső csatornán, hanem a kampány saját oldalába integráltan jelenik meg, és így 100%-osan felhasználhatóak lesznek az értékesítés során gyűjthető adatok.

 

December 12-én, vasárnap 14.00 órától a www.rexpendables.hu oldalán élő, online közvetítésben mutatkoznak be a kutyaotthon lakói, akiknek a nézők azonnal a videó felületén tudnak számos nélkülözhetetlen dolgokat vásárolni. Olyan tételek közül lehet választani, mint az orvosi ellátás, kutyaeledel, játék, kutya kozmetika, illetve egy-egy téglajegy megvásárlásával, a 30 éves jubileum alkalmából, a Rex Állatszigetre tervezett Felelős Állattartás Házának megépüléséhez is hozzájárulhat a néző.

 

 

A közvetítés alatt nemcsak megnézhető és kipróbálható a közeljövő online értékesítését várhatóan egyre jobban meghatározó megoldás, hanem a Rex Kutyaotthon Alapítvány állatai is támogathatók.

 

A koronavírus-járvány miatt megváltozott fogyasztói igények és az ebből fakadó iparági változások óriási lökést adtak az élő online videók forgalmának. A járvány kitörésekor egyetlen hét alatt megduplázódott a Facebook és Instagram live-ok nézettsége. A legismertebb, élő videókra épülő platform, a Twitch napi egyedi látogatóinak száma 15 millió, ebből ötszáz-ezer felhasználó élő adást is indít. 

 

A Kínában és az Egyesült Államokban többszáz milliárd dolláros üzletnek számító live stream shopping népszerűsége világszerte folyamatosan nő, amely a 2017-2022-es időszakot vizsgálva várhatóan 15-szörösére emelkedik, ami a teljes internetes forgalom 17%-át adja.  Sikere abból fakad, hogy a vásárlás gyors, könnyed, és a hagyományos e-kereskedelemnél sokkal személyesebbnek tartják a felhasználók.

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Az OMV kiskereskedelmi hálózatának arculata új megjelenést kap Közép-Kelet-Európában

Az OMV egy újabb lépést tett a cég átalakulásának útján: a vállalat az elkövetkező három évben hét országban, Magyarország mellett Ausztriában, Romániában, Szlovákiában, Csehországban, Bulgáriában és Szerbiában is bevezeti az új arculatát. A stratégia célja, hogy hozzájáruljon egy olyan világ megteremtéséhez, amelyben a fenntartható energia, a fenntartható mobilitás és a fenntartható életmód mindenki számára valósággá válhat. 

2024. június 17. 13:20

Az ABB az elektromos buszokhoz készült, energiahatékony motor- és invertercsomagot vezet be a piacra

Az ABB bejelentette az AMXE250 motorból és HES580 inverterből álló, kifejezetten az elektromos buszok igényeire szabott új és innovatív csomagjának bevezetését. Az új hajtáscsomag, amelynek harmonikus működése egy hatékonyabb, megbízhatóbb és az ipar számára azonnal rendelkezésre álló megoldást eredményez, jelentős előrelépést jelent a tisztább és fenntarthatóbb közlekedési lehetőségek terén.

2024. június 17. 11:28

K&H: Adatvédelem szintjén csak kevesen értenek az AI-hoz

Egyre több cég alkalmazza a mesterséges intelligenciát, de kevesen mondhatják el, hogy tisztában vannak azzal, hogy milyen hazai és nemzetközi, pénzügyi, felügyeleti és adatvédelmi szabályokat szükséges betartaniuk és hogyan alakíthatnak ki egy biztonságos, felkészült környezetet egy AI projekt megvalósulásakor. 

2024. június 17. 09:55

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

A kiberbűnözők piszkos játéka: 9+1 kibertámadás a sport világából

2024. június 12. 11:43

Elstartolt a Startup Safari Budapest 2024

2024. június 10. 11:40

Marad-e az AI homály a vállalkozások körében?

2024. június 3. 13:02

Az Everguest szoftvere felforgatja a turizmus állóvizét

2024. május 27. 17:30