Alapítsd meg a cégedet akár otthonról

forrás: Prím Online, 2022. március 22. 16:19

A cégek jogi ügyeit ma már online is intézhetjük, hiszen akár otthonról, akár az irodából lehetőségünk van megbízható jogi szolgáltatást igénybe venni a gyorsaság és rugalmasság érdekében, teljesen kötetlenül.

Jól hangzik? Akkor gyere és tarts velünk, hogy megismerd azt a platformot, amely minderre lehetőséget kínál!

 

Az eKRS megkönnyíti az ügyintézést

 

Az eKRS online jogi ügyintézést tesz lehetővé, amely a KRS Ügyvédi Iroda szolgáltatása jelenlegi és leendő ügyfelei részére. 

 

A felület kifejlesztése mögött elsősorban az a szándék bújt meg, hogy azon partnerek igényeit is megpróbálják kielégíteni, akiknek problémát, nehézséget jelent megszervezni az ügyvédnél való személyes megjelenést, mert rengeteg dolguk van. Az online forma önmagában megoldást kínál erre a problémára. Vajon vannak más előnyei is?

 

 

Milyen cégügyeket intézhetünk így?

 

A cégalapítás, a céggel kapcsolatos változások, az üzletrészek eladása és vétele, a részvények átruházása, sőt, akár végelszámolás is intézhető az eKRS felületén keresztül, amennyiben nincsenek olyan kérdéseink, speciális elvárásaink, amelyek egyébként csak személyesen lennének megválaszolhatóak és megoldhatóak.

 

Online mindig minden könnyebb?

 

Az, hogy ezen a szolgáltatáson keresztül végezzünk el bizonyos feladatokat, lehetővé teszi a kedvező és fix árakat is, mégpedig annak köszönhetően, hogy alapvetően automatizált folyamatokról van szó. 

 

Ahol elvégzendő ügyvédi folyamatok is vannak, ott természetesen ezek sem maradnak el, például a tájékoztatást vagy az ellenjegyzést igénylő ügyeknél ez is az ár részét képezi, sőt, ez is teljesen online zajlik, hacsak nincs erre nézve egyéb kérés.

 

Az alacsony költségeket még tovább csökkenti az, hogy sem időben, sem pedig pénzügyi értelemben nem kell kalkulálni az ügyvédi irodába való elutazással, amely például egy vidéki székhely esetén komolyabb logisztikát és ráfordítást is igényelhet. 

 

Megbízható szolgáltatás

 

Az, hogy valamit gyorsan csinálhatunk és olcsón, önmagában még nem lenne elég, ha jogi ügyintézésről van szó. A KRS Ügyvédi Iroda azonban szakmai gondossággal foglalkozik azzal, hogy a szolgáltatáson keresztül megkötött összes szerződés, s létrehozott irat is mindig megfeleljen a rájuk vonatkozó jogszabályoknak és törvényeknek. 

 

A rendszeren keresztül létrejött iratok ugyanolyan teljes értékűnek számítanak, mintha személyesen lettünk volna jelen a folyamatban, és ennek következtében értelemszerűen bíróság előtt is érvényesíthetőek, kikényszeríthetőek.

 

A rendszer ezenfelül arra is lehetőséget ad, hogy a dokumentumokat később is, bármikor elérhessük, a meglévő regisztrációnkon keresztül ugyanis ezek később is letölthetőek és nyomtathatóak maradnak, így biztosan nem fogjuk elveszíteni őket. 

 

Válasszunk kényelmes, gyors, rugalmas megoldásokat, vigyázzunk a felesleges kiadásokkal, és fordítsuk időnket az igazán fontos dolgokra! Az eKRS rendszerével mindez természetesen lehetővé válik.

 

E-közig ROVAT TOVÁBBI HÍREI

AGV-k: a vezeték nélküli evolúció

Ismerje meg, hogyan emelték a HMS Networks a vezeték nélküli technológiákban szerzett szakértelme és az Anybus termékei a Mercedes-Benz vezető nélküli szállítórendszer (AGV) flottáját egy magasabb szintre.

2024. április 22. 09:55

A Thermaltake bemutatja első Bumblebee (dongó) színű termékét

A Thermaltake, a prémium toronyházak, hűtések, gamer perifériák és nagy teljesítményű memóriák piacán vezető PC-komponens márka bejelentette a The Tower 200 Bumblebee Mini toronyházat, egy új színű változatot a közkedvelt The Tower sorozatban. A Tower 200 egy mini-ITX toronyház függőleges kialakítással és kivételes hűtési hatékonysággal. Bár ez a ház kompakt méretű, egy 4090-es grafikus kártya és egy 280 mm-es radiátor is elfér benne. Az új élénk sárga árnyalat hozzáadásával a The Tower 200 sorozat már hat színben kapható: fekete, Snow, Turquoise, Racing Green, Matcha Green és Bumblebee, így könnyedén kiválaszthatod a stílusodhoz illő The Tower 200-at.

2024. január 2. 12:10

Magyarországon is elkezdték blokkolni az AI robotok hozzáférését a weboldalak

Felmérésünk szerint az 1000 legolvasottabb magyar weboldal nagyjából 1%-a blokkolja a mesterséges intelligencia robotok hozzáférését tartalmaikhoz. Világszinten ez az arány már 20% felett jár, de Magyarországon is növekedés várható.

2023. október 12. 16:11

Gyerekszobától a tanteremig – Két nap a digitális tudatosságért

Mit jelent a digitális szülőség a XXI. században? Hogyan tudjuk online is biztonságban gyerekeinket? Milyen eszközkészlettel tudjuk elősegíteni, hogy élmény legyen a tanulás? Többek között ezekre a kérdésekre keresi a választ az a kétnapos esemény-sorozat, melyet a digitális tudatosság jegyében szerveznek a Magyar Telekom székházban.

2022. október 13. 12:55

Érik a forradalom az alkalmazásfejlesztésben

Az IT-szektorban tomboló munkaerőhiány nem új keletű probléma: miközben jelenleg az USA-ban közel 1 millió betöltetlen pozíció van a területen, a hazai GDP csaknem 20%-át adó digitális gazdaság a kivándorlással, a kisadózó vállalkozásokat érintő szigorításokkal és az alapfokú oktatás kapcsolódó hiányosságaival küzd. Mindezt tetézi a járvány alatt pánikszerűen felpörgő digitalizációs igény, hiszen nagyságrendileg ötször több megrendelés érkezik manapság a fejlesztő cégekhez. 

2022. október 4. 17:08

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

Minden második magyar internetező volt már áldozata kibertámadásnak

2024. május 22. 14:37

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17