Beindítanád a karriered 24 óra alatt?

forrás: Prím Online, 2022. május 4. 11:16

A telekommunikációs szektor legvonzóbb munkahelyének választott*  Magyar Telekom harmadik alkalommal indítja el Kickstart gyakornoki programját, melynek különlegessége, hogy a kiválasztás garantáltan 24 óra alatt megtörténik. A jelentkezés május 26-án reggel indul és másnapra kiderül, ki lesz az a 28 egyetemista, akik azonnal elindíthatják karrierjüket a Telekomnál.

A Magyar Telekom és a T-Systems Magyarország harmadik alkalommal szervezi meg egyetemistákat célzó karrierprogramját Kickstart néven, melynek keretében 28 pozícióra várják a fiatal tehetségek jelentkezését. Az érdeklődők május 4-én 12.00-tól nézhetik meg az álláslehetőségeket és iratkozhatnak fel a program weboldalán, a kiválasztási folyamat pedig május 26-án indul. Ennek első lépése az önéletrajz feltöltése és egy videóinterjún való részvétel. Akik ezt sikerrel teljesítik, másnap online assesment centeren vesznek részt. A Telekom instant visszajelzést ígér: a jelentkezéstől számított 24 óra leforgása alatt kiderül, kik vehetnek részt az egy éves gyakornoki programban. A jelöltek népszerű és a munkaerőpiacon értékes kompetenciákra építő pozíciókra jelentkezhetnek IT, műszaki, marketing-kommunikációs, pénzügyi területre.

 

 

A felvételt nyert Kickstart gyakornokok a telekommunikációs szektor megismerése és a szakmai tudás mélyítése mellett gondosan összeállított fejlesztési folyamatban vesznek részt, melynek fókuszában az önismeret, prezentációs képesség, kommunikációs készség és az agilis metodológia áll. A program végén három hónapos projektfeladat vár a gyakornokokra, mely során non-profit szervezetekkel kell együttműködniük, értékteremtő támogatást nyújtva számukra egy közösen megfogalmazott cél érdekében.  

 

„A fiatalok nem szeretnek hetekig várni a visszajelzésre, ezt az igényt meghallottuk és beépítettük gyakorlatunkba. Azt ígérjük, hogy a digitális toborzás segítségével rekordidő alatt kiválasztjuk a legtehetségesebb fiatalokat, akik számára az egyéves programban felelősséggel járó szakmai feladatokat, agilis keretrendszerben való működést és kiemelkedő képzési portfoliót biztosítunk. A program leteltével szeretnénk, ha minél több fiatal maradna nálunk főállásban is, hogy közösen dolgozhassunk Magyarország digitalizációján. Kickstart programunk eredményességét mutatja, hogy az elmúlt két évben nálunk főállásban elhelyezkedő korábbi gyakornokaink 92%-a hosszútávon gondolkodik a Telekomban és jelenleg is vállalatunknál dolgozik.” – foglalta össze a program legfontosabb elemeit Sziget Ágnes, a Magyar Telekom Talent Experience CoE Lead-je, aki maga is gyakornokként kezdte karrierjét a vállalatnál.

 

A program hosszú távú célja a szakértői és vezetői utánpótlás biztosítása, így az egy év letelte után a tehetségeknek különböző karriertervező alkalmat, talentbrókert és közösségépítő programot biztosít a Telekom, segítve a vállalaton belüli elhelyezkedésüket és előre lépésüket.

 

___________________

*  Randstad Employer Brand Research 2022

Kulcsszavak: Telekom Kickstart Telekom

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Még „Sam Sung” sem tud ellenállni a világ legvékonyabb befelé hajlítható okostelefonjának

A HONOR az épp zajló IFA 2024-en mutatta be a HONOR Magic V3-at, és mindenkitől elismerő visszajelzéseket kapott – többek között Sam Sungtól is.

2024. szeptember 7. 15:50

A Lenovo úttörő AI-vezérelt készülékeket mutatott be az Innovation World 2024-en

A Lenovo Innovation World 2024 rendezvényen jelentette be legújabb fejlesztéseit, bemutatva számos mesterséges intelligencia által vezérelt AI PC eszközt, köztük a ThinkPad, ThinkBook, Yoga és IdeaPad laptopokat, amelyek átalakítják mind a vállalati, mind a fogyasztói felhasználói élményt. 

2024. szeptember 7. 13:46

Érkezik a HMD eddigi legbátrabb újítása

A Human Mobile Devices bemutatta az eddigi legforradalmibb készülékét: megérkezett a HMD Fusion. Az egyedi okostokokkal** kiegészíthető okostelefont teljesen a saját stílusodra szabhatod, és minden eddiginél könnyebben alakíthatod át vele a kedvenc, gyakran használt funkcióidat.

2024. szeptember 7. 11:59

Az IFA 2024-en a HONOR, a Qualcomm és a Microsoft újradefiniálta a mobilos AI-t

A HONOR az IFA 2024-en három úttörő mobil AI-megoldást mutatott be: Snapdragon X Elite platformokkal működő AI PC-t, az AI Agentet és az AI Deepfake felismerőt. A bemutatót egy gondolatébresztő panelbeszélgetés kísérte, amelyen részt vett George Zhao, a HONOR vezérigazgatója, Alex Katouzian, a Qualcomm Technologies, Inc. MCX részlegének csoport GM-je és Mark Linton, a Microsoft partnerkészülék-értékesítési alelnöke. Együtt vizsgálták az AI és a Snapdragon technológia összefonódását, és megvitatták, hogy ezek az innovációk hogyan alakítják a mobil AI jövőjét.

2024. szeptember 7. 10:13

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megújult fizetési felülettel erősíti tovább pozícióját az online fizetési piacon a Barion

2024. augusztus 25. 15:34

Indul az Azonnali Fizetési Rendszer 2.0

2024. augusztus 14. 10:27

Már több, mint 1,2 milliót lopnak el egy-egy család számlájáról a csalók

2024. augusztus 13. 12:03

Hogyan védhetjük ki a gyakori Booking.com átveréseket?

2024. augusztus 7. 10:33