Frissítette arculatát a GLAMI divatkereső

forrás: Prím Online, 2023. május 16. 14:02

A 14 piacon működő, 4300 vezető európai webáruház kínálatát katalogizáló GLAMI online divatkatalógus frissítette arculatát. Az új vizuális megjelenés reflektál a vállalat mesterséges intelligencia által vezérelt osztályozási rendszerét érintő technológiai újításra, valamint a márka divat sokszínűsége iránti elkötelezettségét hivatott kifejezni.

A GLAMI Group által üzemeltetett oldalak a nemrég bejelentett technológiai megújulás után egységesítették vizuális megjelenésüket is. Mivel a webshopok széttagolt kínálatának automatizált rendszerezéséhez elengedhetetlen a termékinformációk gyors és hatékony felismerése, a GLAMI nemrég bevezette a ChatGPT által is használt Transformer nevű megoldás alkalmazását.

 

A GLAMI 2015 óta használja a gépi tanulási technológiát, hogy ügyfelei számára a lehető legjobb keresési élményt nyújtsa. A Transformer 130 termékjellemző (rövid ujj, V-nyak, virágminta, stb) felismerésére alkalmas, így még gyorsabbá teszi a GLAMI Deep Item Categorization modelljén alapuló személyre szabott ajánlórendszer működését. A rendszer ezzel naponta körülbelül 3 millió kérést tud kezelni, és 17 millió tétel között keres hasonló elemekre.

 

 

„A GLAMI továbbra is a piac legnagyobb online divatkatalógusa kíván lenni. Platformunkkal olyan rendszer létrehozásán dolgozunk, amely a Spotify-hoz hasonlóan felismeri a felhasználók egyéni ízlését, és azonnal a legjobb és legrelevánsabb termékeket kínálja fel. A frissen bevezetett technológiai váltás egy újabb lépés ebbe az irányba, és mind vásárlóknak, mind a divatcikkeket forgalmazó webáruházaknak lehetőséget ad, hogy kihasználják az intelligens technológiákban rejlő lehetőségeket. A váltással egy időben a vállalat úgy döntött, hogy itt az ideje, hogy a GLAMI arculatát a márka jövőképének megfelelően frissítse” – mondta a GLAMI alapítója és korábbi vezérigazgatója, Tomáš Hodboď.

 

A frissített vizuális megjelenés központi eleme az elektromos lila csillaggal kiegészített márkalogó. Az új jelkép azt szimbolizálja, hogy a GLAMI a divat és a technológia metszéspontjában helyezkedik el, jelenti a webshopok és a vásárlók találkozóhelyét is, de utal a GLAMI által közvetített értékekere is, mint a body positivity vagy az age positivity.

 

 

„A csillag szimbólum éles és lekerekített éleinek kombinációja azt a meggyőződésünket tükrözi, hogy a divat bármilyen korú, testsúlyú és testalkatú embernek szól, ezzel szereznénk kifejezésre juttatni az inkluzívitás iránti elkötelezettségünket. Az elektromos lila szín a kifinomultság, a kreativitás és a megbízhatóság érzését közvetíti. Ezzel a két eszközzel együtt arra törekszünk, hogy a GLAMI minden egyes felhasználóját inspiráljuk és segítsük abban, hogy pontosan megtalálják a keresett ruhadarabot, cipőt vagy kiegészítőt” – mondja Xenofon Eleftheriadis, a GLAMI globális kommunikációs vezetője.

 

A GLAMI a felhasználók számára megkönnyíti a divat felfedezését és a vásárlást. Azáltal, hogy személyre szabja a divatválasztást, felhasználóit intelligens vásárlási lehetőségekkel ruházza fel, így pénzt és időt takarít meg. A vállalat mesterséges intelligencia által vezérelt osztályozási rendszere több millió divat webshop termékét kategorizálja egy helyen. A megújult arculat már látható a Glami.hu és a GLAMI.group weboldalakon.

Kulcsszavak: GLAMI webáruház weboldal

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Radikálisan javult a hatékonyság és az eredményesség a gyárakban AI megoldásokkal

Az elmúlt évek során a Zyxel Networks, a biztonságos és felhőalapú hálózati megoldások egyik vezető szállítója világszerte átalakította a gyártóüzemeket. A kis önálló gyáraktól a több telephelyen működő hatalmas üzemekig, a bútorgyártóktól a húsfeldolgozókig ezek a gyártók most villámgyors csatlakozási lehetőséget és intuitív, központosított hálózatirányítást élveznek gyáraikban és raktáraikban, ami radikális javulást eredményez a hatékonyságban és az eredményességben.

2024. július 14. 15:50

Kihirdették az Európai Unió mesterséges intelligenciáról szóló rendeletét

Kihirdették az EU mesterséges intelligenciáról szóló rendeletét („MI-Rendelet”), amely a világon az első igazán átfogó, mesterséges intelligenciával („MI”) kapcsolatos, szektorsemleges jogszabály.

2024. július 14. 13:49

Új generációs kamerakészlet tartalomgyártóknak

Debütált a ZV-E10 II, a Sony legnépszerűbb tükör nélküli ZV-E10 kamerájának második generációs verziója. Az eredeti ZV-E10 a Sony videós tartalomgyártóknak szánt ZV kamerasorozata alappilléreként könnyű, kompakt, sokoldalú eszközt kínált kezdő és haladó tartalomgyártóknak egyaránt. Az új ZV-E10 II rendelkezik az eredeti kamera tartalomgyártók által kedvelt összes funkciójával – mint például a „Creative Looks” beállítással, a „Product Showcase Setting” móddal, a „Background Defocus” funkcióval és az oldalra nyitható, változtatható szögű képernyővel –, ugyanakkor még kifinomultabb és felhasználóbarátabb lett.

2024. július 14. 12:01

A Magyar Marketing Szövetség a szakma utánpótlásáért

A Magyar Marketing Szövetség aktívan tesz a szakma jövőjéért, ezért utánpótlásprogramja első lépéseként jelképes regisztrációs díj ellenében elérhető Summit Youth jegyekkel várja a 25 év alatti, szakmai felsőoktatásban tanuló hallgatókat az idei Marketing Summiton. Az utánpótlásprogram alapvető célja, hogy a jövő szakmai generációja megismerje az aktuális trendeket, kihívásokat és az arra adandó gyakorlati válaszokat. A Marketing Summit Youth, mint a jövő marketingeseinek csúcstalálkozója pedig végső soron vonzóbbá teheti a hazai márkákat és ügynökségeket is a fiatal tehetségek számára.

2024. július 14. 10:18

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

ESET kiberfenyegetettségi jelentés: egyre gyakoribb a mesterséges intelligencia és a deepfake a támadásokban

2024. július 5. 09:55

A Schneider Electric a világ legfenntarthatóbb vállalata a TIME szerint

2024. július 4. 19:09

A legmodernebb digitális oktatási rendszert valósította meg a Delta Systems a Corvinus Egyetemen

2024. július 1. 12:59

Befektetőre talált a Megoldások a holnapért korábbi díjazottja

2024. június 25. 19:01