Ruhaápolásban is otthon van az LG

forrás: Prím Online, 2024. január 7. 10:41

Az LG Electronics (LG) a 2024-es CES kiállításon mutatja be új LG Styler ruhaápoló megoldását. A nagynyomású kézi gőzölővel, speciális mozgó vállfaakasztóval (Dynamic Moving Hanger és Dual TrueSteam gőztechnológiával érkező legújabb modell minden korábbinál gyorsabb és hatékonyabb megoldást kínál a ruhák felfrissítésére a továbbfejlesztett szárító, gyűrődéscsökkentő és páramentesítő funkciókkal. 

Az LG Styler termékcsaládban az idei, új készülék az első, ami egy nagynyomású kézi gőzölőt is magában foglal. Ez a kiegészítő megkönnyíti a gyűrődések csökkentését az ingekről és más ruhadarabokról, így megspórolható a vasalással töltött idő. A felhasználók a gyűrött ruhákat kényelmesen felakaszthatják a Styler ajtajának belsejére, majd a készülék aljában található kézi gőzölőt kiemelve egyetlen gombnyomással elindíthatják azt. A kézi készülék a nagynyomású gőz erejét kihasználva simítja ki és varázsolja puhává a ruhadarabokat, jelentősen csökkentve a vasalás szükségességét.*  Ráadásul a nagynyomású, kézi gőzölő kompakt mérete miatt kényelmesen használható, és a Styler belsejében egyszerűen tárolható.

 

 

Az LG Styler különleges, dinamikusan mozgó vállfaakasztója (Dynamic Moving Hanger) egyedi ápolást kínál a különféle ruhadarabok és szövettípusok számára. A korábbi Styler modellekből ismert mozgó akasztóval ellentétben – amely csak oldalirányban mozgott –, az új rendszer a ruhaápolás terén is gyengéd, mégis hatékony megoldást kínál. Az oldalirányú és kisebb forgó mozgásokra is képes akasztó még hatékonyabb ruhafrissítést, szagtalanítást**, szárítást és gyűrődéscsökkentést is kínál. Az akasztó nagy szerepet kap a Styler ruhafrissítő programjaiban is: a Fine Dust program futtatásakor például percenként akár 350-szer is megrázza a ruhákat, hogy eltávolítsa a nagyméretű és a finom porszemcséket is a ruhákból.*** 

 

 

Az új Styler egyik legnagyobb erőssége a beépített LG Dual TrueSteam technológia. Ez a megoldás nem egy, hanem két gőzgenerátort használ a gőz előállításához, így pontosabban szabályozható a gőzpermet mennyisége és erőssége. A kényes szövetek, például a selyem és a kasmír esetében a rendszer a két gőzgenerátor közül csak az egyiket használja, hogy a gőz áramlása optimális és kíméletes legyen. A Dual TrueSteam technológiának köszönhetően az új Styler speciális, ún. Sanitary programja gondoskodik a ruhák higiénikus tisztán tartásáról, megsemmisítve a baktériumok több mint 99,99 százalékát, illetve további 11 kórokozót.**** 

 

 

Az LG legújabb ruhaápoló megoldása egy beépített ventilátorrendszert is kapott, amely automatikusan keringeti a levegőt a gardróbban, vagy abban a térben, ahol a Styler elhelyezésre került. Emellett a készülék páramentesítő funkcióval is rendelkezik, amely képes akár 10 liter nedvességet*****  összegyűjteni a környezetéből anélkül, hogy a Styler ajtaját ki kellene nyitnia a felhasználónak. A páramentesítő funkció kellemes környezetet biztosít abban a helyiségben, ahol elhelyezik a készüléket, és megakadályozza, hogy a Styler által felfrissített ruhák újra átnedvesedjenek a helyiség párás környezetében.

 

Az új Styler egy ún. nadrágprést és egy továbbfejlesztett nadrágakasztó megoldást használ arra, hogy tökéletesen élére vasalt, gyűrődésmentes szövetnadrágok kerüljenek ki a gépből. A kényelmes használathoz a Styler LCD-érintőképernyője is hozzájárul, amin gyorsan és kényelmesen kiválasztható a megfelelő ruhafrissítési program.

 

 

„Az új LG Styler egy sokoldalú ruhaápolási megoldás, amely gyengéd a különféle szövetekhez, és maximális kényelmet garantál használói számára" – mondta Lyu Jae-cheol, az LG háztartásigép- és légkondicionáló üzletágának elnöke. „Az LG úttörő márka a ruhaápoló rendszerek piacán, és ezután is folyamatosan fejleszti az LG Styler-t annak érdekében, hogy minden eddiginél könnyebbé tegye a ruhaápolást."

 

____________________________

*A Korea Apparel teszt- és kutatóintézet (KATRI) az új LG Stylerbe beépített nagynyomású kézi gőzölőt egy pamut ingen tesztelte. A látható gyűrődések mennyisége 50 százalékkal csökkent.

**A Korea Apparel teszt- és kutatóintézet (KATRI) az új LG Styler Refresh programját pamut ingen tesztelte a KS K 0891:2014 szabvány szerint.

***Az LG belső teszteredményei alapján az új LG Styler Dynamic Moving Hanger percenkénti fordulatszáma (RPM) a ciklusoktól függően 120 és 350 között mozog. Az eredmény a tényleges használattól és a környezeti tényezőktől függően eltérhet.

****Az Intertek kutatása szerint a Styler Sanitary programja 11 vírustípus 99,99 százalékát semmisíti meg, köztük az influenza A vírusokat (H1N1, H3N2), az influenza B vírust, a szarvasmarhák fertőző rhinotracheitis vírusát (IBRV), a sertések járványos hasmenésének vírusát (PED), a sertés Entero A vírust, a koronavírus OC43-t, a fertőző kutyahepatitisz-vírust, a rotavírust, a hepatitis A vírust és a rhinovírust. A KATRI által nemrégiben végzett kísérlet azt is bizonyította, hogy a Styler Sanitary program hatékonyan semlegesíti az ágyi poloskákat.

*****Az LG belső teszteredményei alapján az LG Styler páramentesítő funkciója 24 óra alatt 10 liter nedvességet gyűjt össze, 27 Celsius-fokos hőmérsékletű zárt térben és 60 százalékos páratartalom mellett mérve (az LG Styler ajtaját 45 fokos vagy annál nagyobb szögben nyitva hagyva). A páramentesítő teljesítmény a felhasználói környezettől függően változhat.

Kulcsszavak: CES 2024 LG Electronics LG

Kütyük ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Már hazánkban is kapható a Huawei első négyzet alakú okosórája

Megérkezett Magyarországra a Huawei vadonatúj négyzet alakú, továbbfejlesztett egészségfigyelő- és sportfunkciókkal rendelkező okosórája, a HUAWEI WATCH FIT 3. Az eszköz a FIT-sorozat eddigi legvékonyabb és legkönnyebb tagja, az okosórában mutatkozik be a mozgásra ösztönző Okosjavaslatok funkció, valamint alvás közbeni légzésfigyelés funkcióval bővült a nyugodtabb alvás érdekében. Az Android- és iOS-kompatibilis WATCH FIT 3 egyetlen feltöltéssel akár 10 napos üzemidőt nyújt, mindössze 10 perces töltéssel pedig akár egy teljes napig használható.

2024. május 23. 11:43

Bemutatta legmodernebb újításait a Huawei Dubajban

Legújabb, innovatív viselhető-, audió- és irodai okoseszközeit mutatta be a Huawei a Dubajban rendezett nagyszabású nemzetközi eseményén. 

2024. május 8. 18:02

A SteelSeries bemutatja a fehér színű Arctis Nova Pro sorozatot

A SteelSeries, a gaming kategóriában legtöbbet díjazott Arctis audiótermékek megalkotója, az eredeti esport márka, amely egyesíti a gaminget a kultúrával, ma bemutatta a díjnyertes Arctis Nova Pro sorozatú headset vadonatúj fehér változatát.

2024. május 2. 14:33

A CineBeam Q-val újra megkezdi a projektorok forgalmazását Magyarországon az LG

Az LG az elmúlt években nem értékesített projektorokat a magyar piacon, 2024-ben azonban újra visszatérnek a cég otthoni vetítői. Az első modell, ami újra nálunk is kapható, rögtön egy újdonság: a januári CES-en bemutatott LG CineBeam Q, ami egy kompakt, szinte műtárgyként is értelmezhető 4K projektor. A készülék egyelőre kizárólag az LG webáruházában kapható, itt viszont 15% kedvezményt kapnak azok, akik elsőként megrendelik a terméket.

2024. április 30. 16:17

Egyszerű Airpods-tisztítás és új vezetékes headset gamereknek

Neked is fejtörést okoz, hogy mivel tudnád Apple Airpods fülhallgatódat megfelelően és károkozás nélkül tisztítani? Vagy épp teljesen másban vagy, és azon agyalsz, hogy milyen gaming headsettel tudnál megszabadulni a késleltetéstől? Akkor érdemes továbbolvasnod, mert a Sandberg most mindkét problémára elhozta a megoldást!

2024. április 28. 15:43

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

Minden második magyar internetező volt már áldozata kibertámadásnak

2024. május 22. 14:37

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17