Újra indulnak a DigitalTech EDIH térítésmentes kurzusai

forrás: Prím Online, 2024. január 16. 09:57

A DigitalTech EDIH a vállalatok digitális átállásának elősegítése érdekében négy technológiai területen – kiberbiztonság, fintech, edtech és blockchain technológiák – nyújt a tanácsadás mellett továbbképzési szolgáltatásokat az ügyfelek számára.

Technológiai képzéseket üzletfejlesztési képzés is kiegészíti, hogy ügyfeleink komplex megoldást kaphassanak digitális transzformációs terveik megvalósításához, problémáik megoldásához. Akár kezdőként, akár gyakorló szakemberként szeretnének elmélyülni az egyes témákban, a széles képzéskínálatban megtalálják a megfelelő kurzust. 

 

 

A Kiberbiztonsági kurzusokon többek között megismerkedhetnek a kriptográfia gyakorlati alapjaival, megtanulhatják a tűzfalbeállítások alapelveit, és elmélyedhetnek az etikus hackelésben vagy a gépi tanulás biztonságában. 

 

Az Üzletfejlesztési tréningek segítenek eligazodni a tőkebevonás különböző lehetőségei között, megtanulhatják, hogyan becsülhetik meg a piacukat adatalapon, illetve képet kaphatnak arról is, mi az ESG, és miért fontos ez vállalkozásuk számára. 

 

A FinTech képzés betekintést enged a pénzügyi adatelemzésbe az adattudomány, az adatelemzés, az üzleti intelligencia és a mesterséges intelligencia, a gépi tanulás gyakorlati áttekintésével. 

 

Az EdTech kurzuson kiderül, hogyan használják a mesterséges intelligenciát az oktatásban. (További információ) 

 

A képzést követően a szervezők minden résztvevőnek térítésmentes, egyedi tanácsadást kínálnak, melynek keretében iránymutatást adnak arról, hogyan építhetik be az új tudást a szervezetükbe, és akár a szükséges források megtalálásában is segíteni tudnak. 

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59