Egy új tévé színt visz a mindennapokba

forrás: Prím Online, 2024. április 28. 22:16

Ma már nemcsak azért vásárolunk televíziót, mert a sugárzott műsorokat szeretnénk nézni, hanem mert a forradalmian új készülékek számtalan lenyűgöző funkcióval lettek ellátva. Hozzájárulnak ahhoz, hogy magasabb szintre emeljük a tévézés élményét.

 Egy megbízható, márkás készülék időtálló befektetésnek bizonyul

 

A Samsung okos televíziói a prémiumkategóriás készülékek közé sorolhatók, melyek nagy utat jártak be az elmúlt évek során, és egyre több háztartásban jelentek meg, megidézve a nappalikban a mozizás elképesztő hangulatát. A márka mindig is híres volt a fejlesztéseiről, így nem meglepő, hogy egy Samsung tv innovatív képalkotó technikákkal ismerteti meg a felhasználót. Az Alza.hu szakavatott munkatársai készséggel segítenek minden vásárlónak, hogy megtalálják azt a verziót, amely tökéletesen passzol az egész család igényeihez.

 


 

Egy ilyen készülék ideális vászonként szolgál az esti filmezésekhez, továbbá a széles körű csatlakoztathatóság és változatos funkciók az “okos” háztartás központi elemévé tehetik a televíziót. Az egyedi formatervezés pedig már csak a ráadás, ugyanis az esztétikus, ízléses megjelenés gondoskodik arról, hogy a készülék harmonizáljon a belső térrel, ezzel is finomítva az összképet.

 

Mit tudnak ezek a készülékek?

 

A Samsung tévék által nyújtott képminőség teljesen más élményt és benyomást kelt, mint az eddigi modellek. Ez a kivitelezés új keletűnek számít a piacon. Az egyedülálló szabadalmak elrabolják a fogyasztók szívét, és elérik, hogy mindenki vágyakozzon egy ilyen készülék után. 

 

A Neo QLED tévékben található mini LED diódák páratlan képi részletességet hoznak el. Ez a technológia lehetővé teszi a hihetetlenül vékony képernyők kialakítását is. A Quantum Dot technológia és színmélységek révén azt tapasztalhatjuk, hogy sokkal simább színátmenetek képződnek a tv nanokristályos kijelzőjén, és ez a minőség magasabb fényerő beállítása mellett sem veszik el. 

 

A 8K QLED tv közel 8000 képponttal büszkélkedhet, amely a Full HD-nél 16-szor nagyobb részletességet biztosít. A The Sero arra is képes, hogy 90 fokban automatikusan elfordítsa a képernyőt, hogy a mobiltelefonnal készített képek és videók kifogástalan minőségben jelenhessenek meg. Sőt, akár a közösségi média posztok böngészésére is alkalmas!

 

A No Gap rögzítőrendszer

 

Sokszor okoz fejtörést, hogy az adott helyiség melyik része lenne a legmegfelelőbb a készülék elhelyezésére. Az egyik sarokban útban van, a másikban meg nem fér el az a komód, amelyet eredetileg a tárolásra szántunk.

 

A No Gap Wall Mount rendszer segítségével annyira szoros fali illeszkedés is kivitelezhető, hogy gyakorlatilag fel sem tűnik, hogy ott a tévé, ugyanis optikailag teljesen rásimul a felületre. A készülék hátulján található egy csuklós fogantyú, amely kompatibilis a falra szerelhető konzollal.

 

Kevesebb mint 15 perc alatt elképesztő élményt vihetünk a nappaliba. Már ez is jó indokként szolgál arra, hogy megfontoljuk egy kiváló Samsung tv beszerzését!

 

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Utazási konferencia az Angyalok városában

A dinamizmust tükrözte az idei utazási világkiállítás, az IPW2024, és ezt sugározza a helyszín is: Los Angeles, Kalifornia.
 

2024. május 17. 18:51

Egy új tévé színt visz a mindennapokba

Ma már nemcsak azért vásárolunk televíziót, mert a sugárzott műsorokat szeretnénk nézni, hanem mert a forradalmian új készülékek számtalan lenyűgöző funkcióval lettek ellátva. Hozzájárulnak ahhoz, hogy magasabb szintre emeljük a tévézés élményét.

2024. április 28. 22:16

A múlt feltárása, a jövő segítségével!

Kevés izgalmasabb terület létezik a régészetnél. Vajon mi rejtőzik a régi idők, épületek falai mögött? Felfedezések, meglepetések sokasága, amire nem igazán lehet felkészülni. Egy ilyen terepmunkát azonban nem lehet csak úgy, ásóval elvégezni, és még Indiana Jonesnak is óriási segítség egy-egy digitális, innovatív, 21. századi eszköz!

2024. április 15. 18:46

Megéri-e az elektromos autózás?

Az elektromos autók használata ugyan már nem új keletű dolog, mégis még mindig nagyon megosztó témának számít. Vannak megrögzött ellenzői és szinte már vallásos áhitattal tisztelői is ennek a közlekedési eszköznek, de az igazság vélhetően valahol a kettő között lesz. Nagyban múlik ugyanis sok dolog azon is, hogy milyen felhasználói szokásaid vannak a mindennapokban. A következő cikkben azonban összegyűjtöttük az elektromos autózás néhány pozitívumát.

2023. június 19. 09:31

Mire jók a chatbotok?

Éjjel-nappal elérhető chates ügyfélszolgálatot fenntartani igen költséges. A legtöbb weboldal számára nem is érné meg. Van azonban egy módszer, amivel jelentősen lehet növelni a felhasználói élményt, mégpedig chatbot használatával.

2023. június 16. 10:27

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

ESET kiberfenyegetettségi jelentés: egyre gyakoribb a mesterséges intelligencia és a deepfake a támadásokban

2024. július 5. 09:55

A Schneider Electric a világ legfenntarthatóbb vállalata a TIME szerint

2024. július 4. 19:09

A legmodernebb digitális oktatási rendszert valósította meg a Delta Systems a Corvinus Egyetemen

2024. július 1. 12:59

Befektetőre talált a Megoldások a holnapért korábbi díjazottja

2024. június 25. 19:01