A spanyolok taroltak az olcsó légiközlekedésben!

forrás: Prím Online, 2024. július 10. 20:31

2024-ben Spanyolország bizonyult az olcsó repülési szektor egyik vezető szereplőjének, hiszen három spanyol légitársaság is bekerült a legjobb fapados légitársaságok globális Top 10-es listájára – számolt be erről a marketinglife.hu

Az éves rangsorolás során világszerte elismert szakértők, utazási szakemberek és utasok véleménye alapján választották ki azokat a légitársaságokat, amelyek a legjobb szolgáltatást nyújtották az utasoknak megfizethető áron.

 

A World Airline Awards története és jelentősége

 

Minden évben a légi közlekedés világában a legkiemelkedőbb légitársaságokat és szolgáltatásaikat díjazza a World Airline Awards, melyet az utazók és az ipar szakértői egyaránt tekintélyesnek tartanak. A 2024-es év sem volt kivétel és a díjazottak között számos légitársaság újra bebizonyította kiválóságát és elkötelezettségét az utasok iránt.

 

A World Airline Awards, melyet gyakran a "légiközlekedés Oscar-díjaként" emlegetnek, évről évre az utazók visszajelzésein alapuló rangsorolással határozza meg a legjobb légitársaságokat. A díjátadót a brit Skytrax nevű független tanácsadó cég szervezi, akik a légi közlekedési iparágban szerzett mély szakértelmükkel és kutatásaikkal készítik el a listákat. Az értékelés nem csupán az utasok véleményeit összegzi, hanem a légitársaságok szolgáltatásait, kényelmét, biztonságát és hatékonyságát is figyelembe veszi.

 

A World Airline Awards nemcsak az összesített legjobb légitársaságokat rangsorolja, hanem különböző kategóriákban is kiosztja a díjakat, mint például a legjobb első osztályú szolgáltatás is. Ezek a kategóriák segítenek az utazóknak még pontosabban kiválasztani az igényeiknek és preferenciáiknak leginkább megfelelő légitársaságot.

 

A 2024-es World Airline Awards egyértelműen megerősítette, hogy a légi közlekedési iparág folyamatosan fejlődik és adaptálódik az utazók igényeihez. A díjazott légitársaságok nemcsak a szakmai közösség, hanem az utazók széles körének bizalmát is elnyerték, ami további lendületet ad számukra a jövőbeli fejlődéshez és innovációkhoz.

 

 

A 2024-es év legjobb fapados légitársaságainak listája

1. AirAsia

2. Scoot

3. Volotea

4. Flynas

5. Transavia France

6. IndiGo

7. Vueling Airlines

8. airBaltic

9. Iberia Express

10. Ryanair

 

Miért meghatározó a spanyol légitársaságok sikere?

 

A Vueling Airlines és az Iberia Express kiemelkedése nem csupán a spanyol légiközlekedési ipar szilárdságát mutatja, hanem az egész európai fapados repülési szektor dinamizmusát is. A Vueling Airlines folyamatosan fejleszti szolgáltatásait és flottáját, hogy megfeleljen az utazók igényeinek, míg az Iberia Express gyors bővülése és hatékony működése erősíti piaci pozícióját.

 

Spanyolország egyike Európa vezető turisztikai célpontjainak, ezért kiváló kiindulópont a fapados légitársaságok számára is, akik széles útvonalhálózatukkal és versenyképes áraikkal vonzzák az utazókat. A spanyol légitársaságok sikerei a szolgáltatások minőségének és az ár-érték aránynak köszönhetőek, ami a fapados légitársaságok sikerének kulcsfontosságú tényezője világszerte.

 

Az idei év legjobb fapados légitársaságai között három spanyol vállalat – a Vueling Airlines, az Iberia Express és a Volotea – is helyet kapott, ami a spanyol légiközlekedés erősségét és versenyképességét mutatja. Ezek a légitársaságok nemcsak a szolgáltatások minőségével és az árak versenyképességével emelkedtek ki, hanem globális szinten is példát mutatnak a fapados repülési szektor dinamizmusára és fejlődésére.

 

Forrás: marketinglife.hu

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Vadászrepülők inspirálták a legújabb Casio-t

A Casio vadonatúj, vadászrepülők által inspirált karórát mutatott be. Az új G-Shock Gravitymaster rögtön háromféle megjelenésben érhető el. „Valamennyi közös jellemzője, hogy mesterien ötvözik a vadászrepülők műszerfalának kialakítását, valamint a gépek aerodinamikus, lendületes dizájnját” – hangsúlyozta Nagy Sándor, a Casio termékmenedzsere. 

2024. július 21. 12:20

Örökítsd meg utazásod emlékeit az Air3 C-val!

A nyári utazási szezon beköszöntével itt a tökéletes alkalom egy új kalandra. Az utazás nem csak új helyek meglátogatását jelenti, élmények és történetek gyűjtéséről szól. Az utazási napló egy időtlen emlék, ami megőrzi élményeidet és felfedezéseidet. Használható a szervezéshez is, napi tervezőként és egy vázlatfüzetként is, ami lefesti a kalandod történetét.

2024. július 21. 10:31

Bemutatkozik a Dyson OnTrac fejhallgató

A Dyson bemutatta első, kizárólag audio célú, magas hanghűségű fejhallgatóját, a Dyson OnTrac-et. A kategóriájában legjobb zajszűrést kínáló fejhallgatók akár 55 órányi magával ragadó zenehallgatási élményt nyújtanak.

2024. július 20. 16:58

Drees & Sommer Trend Radar az ingatlan és építőipar részére

Az infrastrukturális és az ingatlanipar számára egyszerre tanácsadást és kivitelezői szolgáltatásokat nyújtó Drees & Sommer globális tanácsadó cég a héten közzétette a 2024. évi innovációs tanácsadói jelentését (Innovation Scouting Report). Ami a technológiai trendeket és jelentőségüket illeti, a Trend Radar* idén 23,4%-kal első helyre sorolta a mesterséges intelligenciát (AI), 15,3%-kal második helyre az adatbányászatot (Big Data), a dolgok internete (IoT) 11,9%-kal a harmadik helyre került, majd őt követi szorosan a felhőalapú számítástechnika és a digitális ikertestvér.  

2024. július 20. 15:31

Még több szakembert képeznek idén az LG Klímaakadémiáján

Az LG Electronics (LG) fűtési, szellőzési és légkondicionálási (HVAC) akadémiája évente több mint 30.000 HVAC szakember képzésével erősíti a vállalat humánerőforrás-infrastruktúráját. A képzett telepítő- és szervizmérnökök hálózatát kiépítve az akadémia fontos szerepet játszik a vállalat globális B2B terjeszkedési stratégiájának támogatásában. Magyarországon is létezik ez a képzési forma, hiszen a légkondicionáló megoldások piacán meghatározó szerepet betöltő LG számára fontos, hogy a folyamatos termékinnovációt követve, rendszeresen naprakész technológiai tudást oszthasson meg az iparág szakembereivel.

2024. július 20. 13:47

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Akár 50% időmegtakarítást jelenthet a PS szinte érintésmentes könyvelési megoldása

2024. július 16. 16:29

ESET kiberfenyegetettségi jelentés: egyre gyakoribb a mesterséges intelligencia és a deepfake a támadásokban

2024. július 5. 09:55

A Schneider Electric a világ legfenntarthatóbb vállalata a TIME szerint

2024. július 4. 19:09

A legmodernebb digitális oktatási rendszert valósította meg a Delta Systems a Corvinus Egyetemen

2024. július 1. 12:59