Cash flow pozitív az eTel Csoport

forrás Prim Online, 2004. április 15. 11:46
Pozitív cash flow eredménnyel zárta az első negyedévet az eTel Csoport, Közép-Európa egyik vezető üzleti távközlési vállalata. A pozitív eredményt a cég az elmúlt évben végrehajtott számos akvizíciója mellett érte el, melynek során 2003 szeptemberében felvásárolta a Rann Telecomot, októberben pedig 2500 km nagy teljesítményű nemzetközi üvegszálas kábelhálózat tulajdonjogára tett szert, ami összeköti Közép-Európa legfontosabb üzleti központjait. Az üzleti sikerhez hozzájárult a regionális vállalat hazai cégének, az eTel Magyarország teljesítménye a kiadások és bevételek stabil egyensúlyának megteremtésével.

A cég romló piaci feltételek mellett is folyamatos növekedést mutatott fel. Erre alapozva 2004-ben a 60 000 ügyféllel rendelkező eTel Csoport már 100 millió eurós éves árbevételre számít. Az eTel Magyarország a vállalati értéknövelt távközlési szolgáltatások legdinamikusabban fejlődő hazai szolgáltatójaként 2003-ban csaknem 100 millió percnyi beszéd alapú forgalmat bonyolított, bővítette adat- és Internet szolgáltatásait. 2004-ben 10 millió eurós éves bevételre számít. Az eTel Magyarország, amely megalapítása óta több mint 10 millió euró értékben hajtott végre technológiai beruházásokat, 2003 végén szintén EBITDA pozitív eredményt mutatott fel.


Kulcsszavak: eTel-hu eTel +céginfo

Telekom ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A jó portréfotók szakértelmet, technikát és elköteleződést igényelnek

A HONOR legújabb termékcsaládja, a HONOR 200 Pro-val az élen a portréfotózást helyezte előtérbe. Az új eszközökkel egy stúdiót hordozhatsz a zsebedben, ami a mesterséges intelligencia segítségével és a profi kialakításnak köszönhetően jelentősen megkönnyíti azt, hogy kiváló képeket készíts. Ezzel együtt azonban van pár tippünk ahhoz, hogy miként hozd ki a maximumot készülékedből – akár a legújabb szériát használod, akár más készüléket.

2024. június 22. 14:08

Nem csak régi mobilt keresnek a magyarok a Rejoy.hu-nál

A nyaralási szezon és az iskolai tanév vége közeledtével itthon is átalakultak az felújított eszközök piacának trendjei a Rejoynál. A legújabb Apple-készülék, a tavaly szeptemberben debütált iPhone 15 nem csupán elérhetőa cég kínálatában, de májusra pedig már a harmadik legnépszerűbb készülék volt a magyar vásárlók körében. Ezzel szemben eladásra főleg három-öt éves iPhone-okat, illetve két-öt éves, Androidot futtató Samsung készülékeket küldenek be az ügyfelek, tavasz óta pedig a csupán kétéves Samsung Galaxy S22 Ultra csúcsmodellből is nagy számban érkeznek eladó példányok.

2024. június 20. 10:01

06.20-án korlátlan belföldi mobilnet a Yetteltől

A Yettel célja, hogy ügyfelei szabadon és gondtalanul tesztelhessék a korlátlan mobilnet-élményt, ezért a mobiltársaság hivatalos előhívó számával azonos dátumon, 06.20-án egy napra lekapcsolja az adatforgalmi számlálókat és korlátlan, díjmentes belföldi mobilinternettel lepi meg ügyfeleit.

2024. június 18. 19:26

Olimpia, ahogy korábban még nem láthattuk

A Samsung, az olimpiai és paralimpiai játékok nemzetközi partnereként bejelentette, hogy a Nemzetközi Olimpiai Bizottsággal (NOB) és az Olympic Broadcasting Serviceszel (OBS) együttműködve új szintre emeli a 2024-es párizsi olimpia közvetítését, friss élményt nyújtva a tévénézőknek és a szurkolóknak. A különleges, maguk nemében eddig példa nélküli felvételek, amelyeket a Samsung Galaxy S24 Ultra készülékkel rögzítenek és osztanak meg, fontos szerepet játszanak majd abban, hogy a Szajna folyón zajló történelmi nyitóünnepségét és az olimpiai játékok vitorlásversenyeit egészen új szemszögből láthassuk.

2024. június 18. 16:24

Sandberg mobilkiegészítők a nyaraláshoz

Manapság egyre több okoskészüléket használunk, melyek töltéséhez külön adapterekre és kábelekre van szükségünk. Ez leginkább utazás során jelenthet problémát, hiszen a töltőadapterek meglepően sok helyet tudnak elfoglalni egy táskában, nem beszélve a laptoptöltők méretéről. A Sandberg ezekre a nehézségekre igyekszik két megoldást is kínálni nagy teljesítményű, kompakt töltőadapterével és 3 az 1-ben vezeték nélküli hordozható töltőjével.

2024. június 17. 18:54

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

A kvantumtechnológia alapjaiban változtatja meg jövőnket

2024. június 20. 16:28

A kiberbűnözők piszkos játéka: 9+1 kibertámadás a sport világából

2024. június 12. 11:43

Elstartolt a Startup Safari Budapest 2024

2024. június 10. 11:40

Marad-e az AI homály a vállalkozások körében?

2024. június 3. 13:02