23"-es WiFi-képes Philips LCD TV

Milkovits Gábor, 2004. október 14. 20:00
A Philips bemutatta legújabb, 23"-es képátmérőjű Streamium LCD tévéjét, amely WiFi vezeték nélküli szélessávú kapcsolaton keresztül képes a PC-n tárolt vagy online audiovizuális tartalmak, illetve játékprogramok megjelenítésére.
A fenti funkciókat a Philips Streamium technológiája teszi lehetővé, amely a számítógépes WLAN kapcsolaton kívül a közvetlen internetes hozzáférést is támogatja - ebben az esetben a Yahoo mozgóképes, fotós és videojáték-alkalmazásait, illetve számtalan online zenei szolgáltatást vehetnek igénybe a felhasználók. Az LCD TV ezen kívül beépített FM rádió tunerrel is rendelkezik. A Futureproof megoldással rendszeresen frissíthető a készülék Philips Media Manager szoftvere, az Active Control Plus alkalmazás pedig minden esetben automatikusan kiválasztja az adott médiumhoz optimalizált képbeállítást. A távirányító "Instant Info" gombjának megnyomásával a felhasználó hasznos háttérinformációkhoz juthat az éppen megjelenített tartalomról.

Az új Philips LCD TV 6 európai országban, Hollandiában, Belgiumban, Németországban, Svédországban, Olaszországban és Spanyolországban a Philips Stremium honlapja szerint már kapható.
Kulcsszavak: LCD Wi-Fi televízió Philips

Hosszú távú, stabil munkahelyekkel találkozhatunk a „Mi a pálya” műszaki pályaválasztó fesztiválon

A Magyar Elektrotechnikai Egyesület (MEE) idén már 9. alkalommal szervezi meg a „Mi a pálya?” műszaki pályaválasztó fesztiválsorozatot, amely eddig országosan már több, mint 60 ezer fiatalnak segített a pályaválasztásban. Az esemény célja változatlanul az, hogy megmutassa a fiataloknak, milyen lehetőségek várnak rájuk a műszaki területeken, ahol stabil és hosszú távú karrier építhető.

2024. október 17. 19:59

A Lockerstor Gen3 készen áll a kihívásra, már Ryzennel!

Nagy teljesítmény, kimagasló hatékonyság, rendkívüli kapacitás. A vadonatúj Lockerstor Gen3 sorozatú NAS négymagos AMD Ryzen Embedded CPU-t használ – első ízben az ASUSTOR-nál. Megtalálható benne négy M.2-foglalat a PCIe 4.0-s NVMe SSD-khez, valamint két 10 GbE-s és két 5 GbE-s port, melyek lehetővé teszik, hogy a Lockerstor Gen3 kitárja szárnyait és páratlan teljesítményt nyújtson. Használd ki a négy-tíz tárolórekeszt a kapacitás, teljesítmény és érték maximális rugalmasságának eléréséhez!

2024. október 17. 18:22

Hogyan segít a színes E Ink tablet a koncentrálás és az inspiráció növelésében?

A mai felgyorsult világban a megfelelő eszköz kiválasztása az olvasási- és a munkaélmény javításához elengedhetetlen. A színes E Ink tablet egy puha tapintású, tükröződésmentes kijelzőt biztosít, ami kíméli a szemet, kényelmessé és könnyeddé téve az olvasást és a jegyzetelést. Fedezd fel, hogyan tudja jobbá tenni egy BOOX tablet mindennapjaidat!

2024. október 17. 18:05

Rejoy: Felújított mobil eszközök választásakor ezek a hazai vásárlók fő preferenciái

Globálisan 12 százalékkal nőtt a second-hand készülékek piaca, de van olyan hazai szereplő, aki megduplázta éves forgalmát. A Rejoy harmadik negyedéves számai azt mutatják, hogy a hazai ügyfelek felújított okostelefonból és okosórából hajlandók a legújabb, drágább modellekre költeni, laptop és tablet esetében a jobb ár-érték arányú régebbi modellekkel is megelégszenek.

2024. október 17. 17:53

Lengyelország egyik legnagyobb ipari vállalata, a Boryszew Group lett az EIT InnoEnergy új befektetője

Új befektetővel bővült a fenntartható energetikai megoldások fejlesztésében, megvalósításában Európában élen járó EIT InnoEnergy részvényeseinek köre. Az autóipar és a fémipar globálisan jegyzett lengyel nagyvállalata, a Boryszew Group S.A csatlakozása jelentős tőkeinjekciót biztosít a szervezetnek az átfogó energiaipari célkitűzéseik megvalósításához. A partnerséget október 16-án jelentették be az EIT InnoEnergy éves rendezvényén, a The Business Booster-en Barcelonában.

2024. október 17. 17:05

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Egy év alatt 45 milliárd forintot loptak el tőlünk a digitális bűnözők

2024. október 15. 16:51

Idén már ezernél is több résztvevőt várnak a Service Design Day-re

2024. október 7. 09:59

Innovációs versenyen méretik meg magukat a világ egyetemistái

2024. október 2. 19:34

Országos kutatásból netezési körkép: a magyarok többségének élete elképzelhetetlen net nélkül

2024. szeptember 29. 15:24