Távoli adattörlés a Kaspersky Mobile Security 7.0-val

Genda Csongor Zoltán, 2008. március 8. 21:30

A hannoveri CeBIT-en a Kaspersky bemutatta okostelefonokra írt biztonsági megoldásának legújabb verzióját, amely nem csupán az sms-spamektől véd, hanem azt is megakadályozza, hogy illetéktelenek jussanak hozzá a készüléken tárolt fontos fájlokhoz.

A Mobile Security 7.0 figyeli a beérkező adatokat, és tetszés szerint  parancsra vagy bizonyos időközönként víruskeresést végez. A frissítéseket vagy a mobilinternetről, vagy a számítógéppel való szinkronizálás révén lehet letölteni. A fejlesztők felvértezték a szoftvert spamfilterrel is. A telefon elvesztése esetén teljesen blokkolni lehet a készülékhez való hozzáférést, ám egy új funkciónak köszönhetően akár törölni is lehet az adatokat távoli eléréssel.

A Kaspersky Mobile Security 7.0 támogatja a Windows Mobile 5.0, 6.0 valamint Symbian 9.x Series 60 3rd operációs rendszereket, az angol verzió máris megvásárolható 25 eurós végfelhasználói áron.

IT ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Lenovo úttörő AI-vezérelt készülékeket mutatott be az Innovation World 2024-en

A Lenovo Innovation World 2024 rendezvényen jelentette be legújabb fejlesztéseit, bemutatva számos mesterséges intelligencia által vezérelt AI PC eszközt, köztük a ThinkPad, ThinkBook, Yoga és IdeaPad laptopokat, amelyek átalakítják mind a vállalati, mind a fogyasztói felhasználói élményt. 

2024. szeptember 7. 13:46

A HONOR az IFA 2024-en mutatta be legújabb AI innovációit

A HONOR az IFA 2024-en bemutatta úttörő AI-képes hardveres kínálatát, valamint a kollaboratív AI adatvédelmi architektúráját, ezzel is hangsúlyozva, hogy mennyire elkötelezett az AI-vezérelt jövő iránt. Az eseményen debütáltak a HONOR legújabb AI-képes zászlóshajó készülékei is, köztük a HONOR Magic V3, a világ legvékonyabb, befelé hajlítható okostelefonja, valamint az elegáns és művészi HONOR MagicBook Art 14 laptop, illetve az innovatív HONOR MagicPad 2 tablet. Az IFA 2024-en a HONOR Watch 5 is bemutatkozott.

2024. szeptember 6. 18:47

Az új Samsung projektorok elhozzák a minőségi moziélményt

A Samsung bejelenti a The Premiere 9 és The Premiere 7 projektorokat, a vállalat legújabb otthoni szórakoztatóipari újításait. Az ultrarövid vetítési távolságú projektorok lenyűgöző 4K felbontásukkal, magával ragadó hangzásvilágukkal, valamint továbbfejlesztett funkcióikkal akár minden lakóteret prémium minőségű házimozivá alakíthatnak.

2024. szeptember 6. 15:13

PocketBook Color Note: színes jegyzetelés a nagy méretű E Ink kijelzőn

A PocketBook új elektronikus könyvolvasója nem csupán nagy méretű kijelzőjével hívja fel magára a figyelmet, hanem azzal is, hogy az eszközön színes jegyzeteket és rajzokat tudunk készíteni, amelyeket aztán e-mailben is megoszthatunk. 

2024. szeptember 5. 13:30

Az Epson bemutatja új, kevesebb karbantartást és nagyobb termelékenységet biztosító nyomtatóit

Az Epson piacra dobta új Workforce Pro EM-C800RDWF többfunkciós termékét (MFP) és Workforce Pro EP-C800RDW egyfunkciós nyomtatóját. Mindkét típus A4-es méretű, és az Epson RIPS (Replaceable Ink Pack System) rendszernek köszönhetően kis helyigény mellett nagy kapacitású kellékanyagokkal dolgozik, amihez alacsony energiafogyasztás és  az első oldalak gyors kinyomtatása társul.

2024. szeptember 4. 18:12

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megújult fizetési felülettel erősíti tovább pozícióját az online fizetési piacon a Barion

2024. augusztus 25. 15:34

Indul az Azonnali Fizetési Rendszer 2.0

2024. augusztus 14. 10:27

Már több, mint 1,2 milliót lopnak el egy-egy család számlájáról a csalók

2024. augusztus 13. 12:03

Hogyan védhetjük ki a gyakori Booking.com átveréseket?

2024. augusztus 7. 10:33