Kiadomén...

forrás Prim Online, 2000. március 6. 14:07
...a március elsejei domainfelszabadítás nyomán született új domainneveknek és tulajdonosaiknak listáját, ha már a www.domain.hu késlekedik...
A hivatalos lista majd a domain.hu oldalon lesz, a http://www.prim.hu/ext/domains/ oldalra kiakasztottért tehát semmilyen felelősséget nem vállalunk, ám mivel a lista a sorba rendezés teljes és pontos szimulációjával készült (a péntek esti kenószámok beépítésével), kijelenthetjük, hogy az egybeesés valószínűsége közel van az egyhez. (Korábban hibásan írtunk sorsolást, mivel sorsolás nem volt, csupán egy algoritmus a sorba rendezéshez. A kenósorsolásra épülő sorba rendezés azért történt, mert a március 2-áig beérkezett igények között a nagy mennyiségre való tekintettel nem lehetett volna igazságosan időrendi sorrendet felállítani, ezért a sorrendet nem a hálózat-hozzáférés véletlenségével, hanem egy bizonyíthatóan véletlenszerű sorba rendezéssel állapítja (állapította?) meg az ISZT. A közjegyző az input file-t, az algoritmus leírását és a sorba rendező programot kapta meg közjegyzői letétbe, s mi is ezzel az algoritmussal dolgoztunk.

Tehát irány a http://www.prim.hu/ext/domains/ cím, ahol más táblázatok is találhatók.

Kulcsszavak: +fontos domain =marc1

1 millió eurós befektetést kapott egy magyar fenntarthatósági startup

Jelentős összegű befektetést kapott a denxpert EHS&S software nevű magyar startup, amely környezet- és munkavédelmi, illetve fenntarthatósági adatok gyűjtésében, kezelésében és auditbiztos reportolásában segíti a vállalatokat. A régióban piacvezető cég skálázásra és nemzetközi terjeszkedésre használja majd az Óbuda Uni Venture Capital (ÓUVC) és a Sofia Angel Ventures (SAV) közös befektetését. 

2024. június 22. 12:10

K&H: példaszerű szövetség a mesterséges intelligencia-fejlesztés terén

A természetes emberi beszéd működésének alaposabb megértését célozza az a kutatási együttműködési megállapodás, amelyet a Szegedi Tudományegyetem és a K&H Csoport képviselői írtak alá. A kutatási együttműködés célja a természetes nyelvi megértés finomítása és integrációja olyan, minden K&H-ügyfél számára elérhető digitális asszisztens számára, amelynek a működése mesterséges intelligencián (AI) alapul.

2024. június 22. 10:29

Portréfotók készítésében segítenek a HONOR friss tippjei

A HONOR legújabb termékcsaládja, a HONOR 200 Pro-val az élen a portréfotózást helyezte előtérbe. Az új eszközökkel egy stúdiót hordozhatsz a zsebedben, ami a mesterséges intelligencia segítségével és a profi kialakításnak köszönhetően jelentősen megkönnyíti azt, hogy kiváló képeket készíts. Ezzel együtt azonban van pár tippünk ahhoz, hogy miként hozd ki a maximumot készülékedből – akár a legújabb szériát használod, akár más készüléket.

2024. június 21. 19:12

Alelnököket választott a Magyar Marketing Szövetség

A szövetség a marketing szakmai, illetve társadalmi szerepének további mélyítését tűzte ki célul, ennek érdekében a közösségi munka szervezése, a nemzetközi kapcsolatok koordinálása, az edukációs projektek, valamint a vállalati és partnerségi kapcsolatok területén a jövőben három alelnök támogatja majd a szövetség tevékenységét.

2024. június 21. 18:25

Folyamatos termékfejlesztésekkel tekint új piacok felé a magyar Barion

Már több mint 15 országban szolgálja ki e-kereskedelmi partnereit az adatvezérelt fizetési megoldásokra specializálódott Barion. A magyar fintech cég 2023-ban összesen 6.8 millió eurós árbevételt ért el a bel- és külpiacokon, mely a jelenlegi makrogazdasági környezetben szinte ritkaságszámba megy a szektorban. 

2024. június 21. 16:31

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

A kvantumtechnológia alapjaiban változtatja meg jövőnket

2024. június 20. 16:28

A kiberbűnözők piszkos játéka: 9+1 kibertámadás a sport világából

2024. június 12. 11:43

Elstartolt a Startup Safari Budapest 2024

2024. június 10. 11:40

Marad-e az AI homály a vállalkozások körében?

2024. június 3. 13:02