A nap kérdése: vastagabb-e a fehér iPhone a feketénél?

Vértes Judit, 2011. május 1. 23:44

Érdekes Twitter üzenetváltás történt egy bizonyos Ernesto Barron és az Apple termékmarketingért felelős helyettes igazgatója, Phil Schiller között. Barron azt kérdezte, miért vékonyabb a fekete iPhone 4 a fehérnél?  A kérdés jogosságának alátámasztására egy fényképet mellékelt, melyen ez a különbség (jóllehet mindössze 0,2mm-ről van szó) evidensnek látszik. Épp ezért volt meglepő Schiller válasza: „Nem vékonyabb a fehér telefon. Ne higgyen el minden szemetet, amit olvas”.

Vajon akkor az, ami a fényképen látszik, csupán érzékcsalódás?

Köztudott, hogy a fekete ruha slankít, de ez a telefonokra is igaz volna?

Nem mintha nagy jelentőség lenne a két tizedmilliméteres különbségnek, és valószínűleg senki nem fog emiatt még egy másik színű telefont is vásárolni, de a vitát csak úgy dönthetjük el, ha saját szemünkkel győződünk meg róla, kinek van igaza. Ha találkozunk egy ismerőssel, akinek iPhone készüléke más színű, mint a miénk, érdemes összemérni.

És ha netán vastagabb a fehér, eseleg kérdezzük meg mi is Phil Schillert... A sokadik kérdésre talán kiderül a nagy titok... 

Kulcsszavak: iPhone

hirek.com ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Az AI már a konyhaajtón kopogtat

Az újgenerációs Samsung háztartási eszközök többek közt a konyha fogalmát is újraértelmezhetik a mesterséges intelligencia segítségével. Az AI lehetőségeknek és SmartThings funkcióknak köszönhetően számos konyhai készülékünk még hatékonyabban végezheti feladatait. 

2024. június 15. 18:17

Az AS5402T elnyerte a PCMAG „Editor’s Choice” díját

Az ASUSTOR AS5402T modelljét a PCMAG ismét „Editor’s Choice” kitüntetéssel díjazta. Az ASUSTOR idén számos nagyra értékelt zászlóshajó NAS-modellt dobott piacra, beleértve – de nem kizárólagosan – az AS5402T is. 

2024. június 15. 13:24

Több minőségi időre vágynak az apák a gyerekeikkel

Hétköznapokon az apák több mint kétharmada átlagosan kevesebb mint két órát, hétvégenként több mint öt órát tölt a gyerekeivel. A gyerekekkel rendelkezésre álló minőségi idő az apák többsége szerint nem elegendő – így gondolják a Yettel apák napja kapcsán készült felmérésében részt vevő válaszadók. A megállapításokat nemzetközi tapasztalatok is alátámasztják: az apaszabadság az apa, az édesanya és a gyermek számára is hasznos, és még a munkáltatónak is előnyökkel jár.

2024. június 15. 11:48

Hogyan spóroljunk pénzt a labdarúgó-Eb-n?

Sokan utaznak Magyarországról Németországba, hogy a helyszínen szurkolhassanak a nemzeti válogatottnak, vagy hogy a többi izgalmas mérkőzés valamelyikét megnézzék. Minden utazáskor érdemes szem előtt tartanunk néhány gyakorlati tippet a költéseink kapcsán, például hogyan spórolhatunk a legtöbbet euró-övezetben, amikor kártyával fizetünk. Érdemes átgondolni azt is, hogyan és hol tartsuk a pénztárcánkat, illetve, hogy milyen fizetési módokat használjunk, hogy biztonságban tudjuk pénzünket.

2024. június 15. 09:55

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

A kiberbűnözők piszkos játéka: 9+1 kibertámadás a sport világából

2024. június 12. 11:43

Elstartolt a Startup Safari Budapest 2024

2024. június 10. 11:40

Marad-e az AI homály a vállalkozások körében?

2024. június 3. 13:02

Az Everguest szoftvere felforgatja a turizmus állóvizét

2024. május 27. 17:30