Videón a Nokia 808 PureView születése

Farkas Norman, 2012. május 22. 12:42

A Nokia egy érdekes videóban mutatja be a 808 PureView készülék elkészüléséhez vezető utat. A gyártó 5 évnyi előkészületet és fejlesztést sűrített bele a cirka 8 és fél perces felvételbe, melyet egyébként magával a 808-cal rögzítettek.

Az alant megtekinthető - Nokia 808 PureView-val felvett - videó bemutatja, hogy a finn gyártó fejlesztői miként alkották meg a 808 PureView készüléket. A veszteségmentes nagyítással kecsegtető kamerát felvonultató masina létrehozásán rengeteget dolgoztak, s az eredmény nem maradt el. Nem kérdés, hogy a 41 megapixeles képalkotó egységet tartalmazó készülékkel elképesztő minőségű fotók és videók készíthetők, ám a telefon árával talán egy kicsit elszállt a gyártó.

Kulcsszavak: videó kamera Nokia

Hírek a GSM világából ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Barangolj okosan! A külföldi mobilhasználat szabályaira hívja fel a figyelmet az NMHH

Egy uniós rendelet szabályainak köszönhetően ma már szinte korlátok nélkül használhatjuk mobiltelefonunkat az Európai Gazdasági Térség (EGT) országaiban – mintha csak otthon lennénk. A fogyasztói tudatosság azonban továbbra is elengedhetetlen: figyelmetlenségből akár több millió forintos összeget is elmobilozhatunk külföldi nyaralásunk során, és ehhez Európát sem kell elhagynunk.  Ha nem vagyunk körültekintőek, már pár perc Instagram használat is több mint százezer forintunkba kerülhet, de a háttérben futó alkalmazások is súlyos költségeket róhatnak ránk a tudtunk nélkül – egyebek mellett erre hívta fel a figyelmet a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH).

2024. június 18. 11:30

Sandberg mobilkiegészítők a nyaraláshoz

Manapság egyre több okoskészüléket használunk, melyek töltéséhez külön adapterekre és kábelekre van szükségünk. Ez leginkább utazás során jelenthet problémát, hiszen a töltőadapterek meglepően sok helyet tudnak elfoglalni egy táskában, nem beszélve a laptoptöltők méretéről. A Sandberg ezekre a nehézségekre igyekszik két megoldást is kínálni nagy teljesítményű, kompakt töltőadapterével és 3 az 1-ben vezeték nélküli hordozható töltőjével.

2024. június 17. 16:58

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

A kiberbűnözők piszkos játéka: 9+1 kibertámadás a sport világából

2024. június 12. 11:43

Elstartolt a Startup Safari Budapest 2024

2024. június 10. 11:40

Marad-e az AI homály a vállalkozások körében?

2024. június 3. 13:02

Az Everguest szoftvere felforgatja a turizmus állóvizét

2024. május 27. 17:30