PocketGuide mobilalkalmazást kínál Wizz Air

forrás Prim Online, 2012. október 12. 07:54

A Wizz Air, Magyarország Keletet Nyugattal összekötő diszkont légitársasága bejelentette együttműködését a mobiltelefonos városnéző alkalmazásairól ismert PocketGuide-dal, így ügyfeleink újabb innovatív szolgáltatást vehetnek igénybe. A Wizz Air alacsony árain utazó utasainak október 12-től a hangnavigált városnéző alkalmazásban világelső gyártónak PocketGuide alkalmazását kínálja fel honlapján.

A díjnyertes városnéző alkalmazás, a PocketGuide városnéző túrákat és csak a bennfentesek által ismert helyek felfedezésének élményét nyújtja a Wizz Air izgalmas úticéljait választóknak. A Wizz Air utasai utazásuk előtt letölthetik az alkalmazást mind iPone mind Android operációs rendszerrel működő okostelefonjukra, és élvezhetik a személyre szabott idegenvezetést anélkül, hogy ezért roaming díjat számolnának fel.


PocketGuide az egyetlen olyan alkalmazás, amely hang navigációval, a helyi érdekességeket kiemelve úgy vezet végig a városon, mint egy valódi idegenvezető. A túra alatt fotókat készíthetünk, kommentálhatjuk a látottakat és ezekből az élményekből egy kattintás után az alkalmazás egy 3D-s videót állít össze.  A túrákat komoly tapasztalattal rendelkező helyi idegenvezetők állították össze, így a Wizz Air utasai biztosak lehetnek abban, hogy a kihagyhatatlan látnivalók mellett a városok rejtett kincseit is felfedezhetik.


„A Wizz Air utasai nem fognak többet eltévedni, mert a honlapunkon elérhető új PocketGuide alkalmazásnak köszönhetően kiváló minőségű városnéző túrákkal gazdagított offline térképekhez férhetnek hozzá” – mondta Daniel De Carvalho a Wizz Air vállalati kommunikációs menedzsere. „A PocketGuide alkalmazás ingyenes, a felhasználóknak csupán a tartalomért kell fizetniük. Egy túra 2,5 euróba kerül, a teljes városnéző csomag ára pedig csak 5 euró. Miután letöltötték a városnéző túrákat az alkalmazás offline módban működik, megkímélve a felhasználókat a roaming költségektől. Meghatározott ideig a Wizz Air utasai egy túrát ingyen élvezhetnek, és kiválaszthatnak egy tetszőleges városnéző túrát anélkül, hogy fizetnének érte. Az utasok a világ 85 úticéljához készült túrák széles választékából választhatnak. A Wizz Air túra ingyenes kipróbálásához az utasok ma regisztrálhatnak a wizzair.com honlapunkon” – tette hozzá Daniel De Carvalho.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Akár 50% időmegtakarítást jelenthet a PS szinte érintésmentes könyvelési megoldása

2024. július 16. 16:29

ESET kiberfenyegetettségi jelentés: egyre gyakoribb a mesterséges intelligencia és a deepfake a támadásokban

2024. július 5. 09:55

A Schneider Electric a világ legfenntarthatóbb vállalata a TIME szerint

2024. július 4. 19:09

A legmodernebb digitális oktatási rendszert valósította meg a Delta Systems a Corvinus Egyetemen

2024. július 1. 12:59