A Fujitsu ETERNUS NU200 tároló átírja a belépő szintű adattárolás szabályait

forrás: Prím Online, 2024. március 11. 20:36

A Fujitsu ETERNUS NU200 tároló új etalont teremt a belépő szintű adattárolás felső kategóriájában. A rivális rendszereknél nyolcszor gyorsabb, új, egységes platform alapkiépítése nagyvállalati szintű funkciókat is tartalmaz.

Az új ETERNUS NU200 szupergyors, egységes, rugalmas architektúra, amely egyszerűsített, fenntartható és költséghatékony megoldást kínál a kis- és középvállalatok sokrétű tárolási igényeinek kielégítésére. A rugalmas architektúra lehetőségeinek még teljesebb hasznosítása érdekében az új tárolóplatform a uSCALE fogyasztásalapú üzleti modellre épül. Ennek megfelelően rugalmas, növekedéshez igazodó (pay-as-you-grow) fizetési opciókat kínál, és a tényleges felhasználásra szabja a költségeket – ezzel is hangsúlyozva a Fujitsu elkötelezettségét a rugalmas és fenntartható megoldások nyújtása iránt. 

 

 

A teljesen újratervezett tárolómotorral működő ETERNUS NU200 megszünteti azokat a régóta fennálló akadályokat, amelyek miatt a belépő szintű ügyfelek eddig nem juthattak hozzá a nagyvállalati tárolók előnyeihez. A flash-alapú rendszer minden adatkategória (blokkok, fájlok, objektumok és konténerek) számára védelmet biztosít.

 

Ez a merész új megközelítés egyszerűsíti az adatközpont bonyolult működését, ahol eddig az egycélú rendszerek zavarba ejtő sokaságával oldották meg a nagy teljesítményű blokktárolás, a skálázható NAS/objektumtárolás, a fájltárolás, az adatvédelem és az archiválás feladatait – ráadásul a virtuális környezetekben szükséges hibrid tárolást és a felhőnatív tárolást is támogatja. A Fujitsu egységes megközelítése a kezelés egyszerűsítésével és a költségek csökkentésével konszolidálja az összes adattárolási igényt. Az adatokat intelligens módon tárolja, ott, ahol az a rendelkezésre álló tárhely, az adatok közelsége, a hozzáférés gyakorisága és a kapcsolódó tárolási költségek szempontjából a leghatékonyabb. Ezzel jelentősen javítja az ökológiai lábnyomot és a fenntarthatóságot, meghosszabbítja a meglévő hardvereszközök élettartamát, csökkenti az e-hulladék mennyiségét és a gyakori rendszerfelújításokkal járó szén-dioxid-kibocsátást.

 

 

Az ETERNUS NU200 további figyelemre méltó jellemzője az egy meghajtóra jutó megnövelt kapacitás. Az ügyfeleket gyakran lebeszélik arról, hogy túllépjék a megvásárolt meghajtók kapacitásának 50%-át, mivel ez negatívan befolyásolhatja a rendszer vagy a kötet teljesítményét. Az ETERNUS NU200 hatékony megközelítése ezzel szemben szinte a teljes meghajtókapacitást képes teljesítménycsökkenés nélkül kihasználni.

 

Ár és piaci bevezetés

 

Az új Fujitsu Storage ETERNUS NU200 2024. április elejétől lesz elérhető. Megrendelhető közvetlenül a Fujitsu helyi irodájától vagy megbízható értékesítési partnereitől.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59