A Samsung összefog az Activision Blizzard EMEA-val

forrás: Prím Online, 2023. december 21. 20:33

A Samsung együttműködik az Activision Blizzard EMEA-val, egy csatornákon és termékeken átívelő marketingkampányban mutatják be a vállalat kiemelkedő gaming termékeinek erejét és a bennük rejlő lehetőséget. Az Activision Blizzard népszerű játékai – köztük a World of Warcraft, az Overwatch 2 és a Diablo Immortal mesterhármasa – életre keltik a Samsung élvonalbeli gamingportfólióját.

A Mutasd meg, mit tudsz! kampány a vállalat kiemelkedő eszközeit és napjaink legnépszerűbb videójátékait tereli közös platformra egy, a maga nemében úttörő marketing-együttműködésben, 17 piacon és 44 országban megszólítva a Samsung-gamereket. Az Activision Blizzard néhány leghíresebb játékát, köztük a Crash Team Rumble-t, a Diablo Immortal-t, az Overwatch 2-t és a World of Warcraft-ot fogja össze, egy magával ragadó, kreatív eszközkészletben, amely valóban életre kelti a játékok világát, akár útközben, akár otthon játszunk. 

 

A Mutasd meg mit tudsz együttműködés a Samsung játékhoz kapcsolódó termékkínálatát – beleértve a tévéket, okostelefonokat és monitorokat – népszerűsíti a vállalat digitális csatornáin Európa-szerte, bevonva az alkalmi és professzionális gamereket is.

 

 

A játékosok készségeinek továbbfejlesztése a Samsung Gamer képzéssel 

 

A Mutasd meg, mit tudsz! részeként bemutatott Samsung Gamer képzés mindenfajta képességű játékosnak segít új szintre emelkedni. A Samsung Gaming ajánlatok megújult tartalmai állnak az együttműködés középpontjában, a felület betekintést ad a legjobb játékosok és tartalomkészítők szakértői tanácsaiba. Lebilincselő interaktív tréningeket, videós workshopokat és oktatóanyagokat, valamint egyéb játéktartalmakat, például tippeket és termékajánlókat is kínál a portál. A Gamer képzés ezeken felül Samsung-termékek exkluzív előnézetét, valamint a legjobb új játéktechnológiát alkalmazó tech-alkotók ajánlásait tartalmazza.

 

Benjamin Braun, a Samsung európai központjának marketingigazgatója elmondta: „A játékok világa fejlődik és ezzel párhuzamosan a Samsungnál célunk, hogy támogassuk a játékosokat, akár kezdők, akár profik. Legyen szó bármilyen eszközünkről, tévéről, monitorról vagy okostelefonról, a Mutasd meg, mit tudsz! lehetőséget ad a felhasználóknak arra, hogy teljesen elmerüljenek a játékban otthon vagy útközben. Éppen ezért az Activision Blizzard ideális partnere azaktivitásnak, hiszen a játékokért rajonganak a gamerek, a Samsung termékei pedig elsőrangú játékélményt biztosítanak.”

 

A Mutasd meg, mit tudsz!  egy európai, csatornákon átívelő marketingkampány, a Samsung és az Activision Blizzard háromoldalú együttműködése.

Hardver ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Form 4: új, villámgyors 3D nyomtató a Formlabs-tól

A Formlabs bemutatta a Form 4-et, a következő generációs műgyanta 3D nyomtatóját. A Form 4 és biokompatibilis változata, a Form 4B rendkívül gyors additív gyártást ígér nagy precizitással a választott alapanyag típusától függetlenül. A Formlabs legújabb fejlesztése már megtekinthető és tesztelhető a FreeDee Kft. budapesti irodájában.

2024. április 21. 14:03

Mammográfiához tervezett diagnosztikai monitort mutat be az LG

Tovább bővíti B2B orvostechnikai kínálatát az LG Electronics (LG). A portfólió új tagja, a 21HQ613D-t értékesítését nemrégiben engedélyezte az Egyesült Államokban az FDA. A kifejezetten digitális mammográfiához és emlő tomoszintézishez tervezett 21HQ613D egy 21,3 hüvelykes, 5 megapixeles (MP) IPS diagnosztikai monitor, amely nagyfelbontásban jeleníti meg a röntgenfelvételeket, és kalibrációs érzékelője, illetve szoftvere révén stabil képminőséget biztosít.

2024. április 21. 12:17

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50