A Sandberg bemutatta legújabb töltőit

forrás: Prím Online, 2024. február 21. 11:31

A Sandberg, az elektronikai készülékek egyik vezető innovátora bemutatta legújabb töltőit: a MagSafe-kompatibilis ScreenMount Magnet Charger 15W mágneses töltőt, valamint 2 az 1-ben 1xUSB-C 1xUSB 35 W-os gyorstöltőt.

 

ScreenMount Magnet Charger 15W

 

A Sandberg ScreenMount Magnet Charger 15W lehetővé teszi a vezeték nélküli töltést, kialakításának köszönhetően pedig egyszerűen rögzíthető a kijelzőkhöz, így irodai környezetben vagy akár autóban is megkönnyíti az okostelefonok elhelyezését és töltését egyaránt.

 

A töltő egy erős mágnessel rendelkezik, amely megfelelő tartást biztosít a telefonnak, hogy az akár útközben is biztonságban legyen. A MagSafe-kompatibilitásnak hála kiváló választás az 5/7,5/10/15 W-os teljesítményt támogató Qi vezeték nélküli szabvánnyal rendelkező okostelefonokhoz.

 

 

A ScreenMount Magnet Charger 15W egy USB-C és egy QC 3.0-s csatlakozóval rendelkezik, így támogatja a 15 W-os villámgyors töltést.

 

Jesper Erik Raun, a Sandberg A/S termékkoordinátora a következőt nyilatkozta: „Folyamatosan arra törekszünk, hogy javítsuk a mindennapokban használt termékeket, beleértve a töltőket is. A gyors és biztonságos töltés mindig lehet gyorsabb, biztonságosabb és még komfortosabb is.”

 

2in1 Charger 1xUSB-C 1xUSB 35W

 

A Sandberg legújabb 2 az 1-ben 35 W-os gyorstöltője egy kis méretű, de nagy teljesítményű töltő az okostelefonokhoz, táblagépekhez, valamint más USB-A vagy USB-C csatlakozóval rendelkező, gyors töltést támogató eszközhöz. Egyszerre akár két eszközt is képes tölteni.

A kijelzőn keresztül figyelemmel kísérhetjük az aktuális teljesítményt. A beépített túlterhelés és zárlat elleni védelme pedig rendkívül biztonságos használatot eredményez.

Kulcsszavak: Sandberg töltő

Kütyük ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Sony 4 győzelmet ünnepel a 2024-es TIPA Awardson

A Sony büszkén jelenti be, hogy a nagyhírű Technical Image Press Association ismét négy TIPA-díjjal ismerte el a Sony teljesítményét és innovációját. Idén a Sony többek között a "LEGJOBB PROFESSZIONÁLISABB HYBRID KAMERA" elismerést kapta az Alpha 9 III és a "LEGJOBB APS-C EXPERT KAMERA" címet az Alpha 6700 számára.

2024. április 20. 13:14

A Sony bemutatja a BRAVIA Theatre vadonatúj otthoni audio termékcsaládját

A Sony megújítja BRAVIA márkáját, hogy gazdagítsa az otthoni filmnézést és moziélményt. A streaming szolgáltatások elterjedésével egyre népszerűbbé vált a kényelmes otthoni filmnézés. A Sony széles termékválasztékát, például a digitális mozifilmes kamerákat, professzionális monitorokat és professzionális fejhallgatókat a filmgyártás szakemberei széles körben használják, így a vállalat mélyre hatóan ismeri a moziipart, valamint a filmkészítők és tartalomkészítők törekvéseit. 

2024. április 18. 11:40

Sony: Masszív basszus, határtalan élmény

A Sony bejelentette az ULT POWER SOUND termékcsaládot – a vezeték nélküli hangszórók és fejhallgatók új sorozatát, amelyet úgy terveztek, hogy a hallgatóban olyan érzést keltsen, mintha az aréna első sorában lenne. A zene szerelmeseinek készült, erőteljes, mély hangzást produkál, amelytől megremeg az ember szíve.

2024. április 12. 15:12

Megaerős WiFi egy kompakt adapterben és egy sokoldalú USB hub

A régebbi típusú laptopok és számítógépek csak korlátozott mértékben, lassabb sebességgel vagy egyáltalán nem támogatják a vezeték nélküli hálózatokat. Sőt, sok esetben a laptopok WiFi-moduljának cseréjét tovább nehezíti az esetleges garanciavesztés vagy a kompatibilitás hiánya is. Erre jelent megoldást a Sandberg USB 3.0-ás kompakt WiFi-adaptere, a Mini WiFi Dongle.

2024. április 1. 14:51

Kutatás: a közösségi média böngészése több órát vesz el az alvásból

Naponta három és fél órát töltenek közösségi média-oldalakon lefekvés előtt egy felmérés szerint az amerikai válaszadók, gyakran az alvás rovására. A rossz alvásban sok tényező játszhat szerepet, azonban a probléma széles körű: a Huawei és az Ipsos tavalyi kutatása szerint a megkérdezettek 35 százaléka szenved alvási nehézséggel, és ugyanennyien szeretnének változtatni rajta. Idén március 15-én tartják az Alvás világnapját, hogy felhívják a figyelmet az alvás fontosságára, az alvászavarok okozta problémákra és a megoldásukra. Ez utóbbihoz a viselhető okoseszközök alvásfigyelő funkciója nagy segítséget nyújthat, amelyek a részletes elemzés mellett javaslatokat is adhatnak a minőségi alváshoz.

2024. március 11. 17:43

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50