A Team Vitality több éves együttműködési megállapodást kötött a Kingston FURY-val

forrás: Prím Online, 2022. szeptember 8. 20:25

A Kingston Technology Company, Inc. gaming divíziója, a Kingston FURY több évre szóló európai partneri megállapodást jelentett be a Team Vitality nevű vezető globális e-sport-szervezettel. Az együttműködés keretében a Team Vitality világhírű játékosai a piacon elérhető legjobb SSD-k és RAM-ok segítségével fokozzák edzési és versenyteljesítményüket.

A vezető memóriatermékek a Team Vitality összes létesítményében elérhetők lesznek, beleértve a V.Hive, a Stade de France és a berlini teljesítményközpontokat is. Ezenkívül a Kingston FURY márka a Team Vitality közösségimédia-csatornáin is megjelenik, elsősorban az élvonalbeli játékosokból álló CS:GO keretről szóló tartalmakkal. A CS:GO játékoskeret tagja a HLTV „A világ legjobb játékosa” címét kétszer is elnyerő Mathieu „ZywOo” Herbaut is. A partneri együttműködés ideje alatt a rajongók digitális nyereményjátékokban vehetnek részt.

 

 

Ez csak a legújabb a Team Vitality partnerségeinek hosszú sorában. A partnerkapcsolatok célja, hogy a csapat a legnevesebb márkákkal társulva, a csúcsteljesítményt elősegítő legjobb felszerelést biztosítsa játékosainak.

 

„A Kingston büszkén jelenti be a Team Vitality támogatását. Az első francia e-sport-klub hosszú utat tett meg 2013-as alapítása óta, és ma már Európa egyik vezető e-sport-szervezete” – mondta Robert Allen, a Kingston EMEA marketingigazgatója. „Örömmel várjuk, hogy sok éven át együtt dolgozhassunk a csapattal. A V.Hive-ban végrehajtott DRAM- és SSD-fejlesztésekkel lehetővé tesszük a játékosok számára, hogy a magas szintű versenyeken is a maximumot hozzák ki képességeikből. A Kingston már két évtizede központi szerepet játszik az e-sport világában, és ez a partnerkapcsolat is része annak a törekvésnek, hogy világszerte még inkább a rajongók és a játékosok kedvében járjunk” – tette hozzá a szakember.

 

„Igazi öröm, hogy olyan márkával dolgozhatunk együtt, amely ennyire gazdag hagyományokkal rendelkezik az e-sportban. A Kingston piacvezető hardverei már évek óta egyre magasabb szintre emelik az e-sport csapatok teljesítményét, így nagy megtiszteltetésnek tartjuk, hogy a márkával dolgozhatunk” – mutatott rá Nicolas Maurer, a Team Vitality vezérigazgatója és társalapítója.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59