A világ leggyorsabb billentyűzete még okosabb, erősebb és gyorsabb lett!

forrás: Prím Online, 2024. szeptember 25. 20:03

A SteelSeries, az eredeti esport márka, amely egyesíti a gaminget a kultúrával bemutatta legújabb innovációját, az Apex Pro Gen 3 sorozatú billentyűzeteket.

Az eredetileg 2019-ben piacra dobott Apex Pro forradalmasította a gaming világát a teljesen állítható aktiválási pontok bevezetésével, ami a mechanikus kapcsolók megjelenése óta a legjelentősebb előrelépés a gaming billentyűzetek technológiájában. Ez az úttörő innováció gyorsan a rajongók kedvencévé és számtalan profi játékos nélkülözhetetlen felszerelésévé vált. Az Apex Pro TKL első generációja széles körű elismerést kapott, és számos győzelemhez járult hozzá globálisan, megszilárdítva hírnevét a kompetitív gamerek és a teljesítményrajongók körében egyaránt. Tény, a profik több pénzdíjat nyertek a SteelSeries-zel, mint bármely más márkával.

 

A világ leggyorsabb gaming billentyűzeteinek örökségére építve az Apex Pro Gen 3 modellek továbbfejlesztik a SteelSeries páratlan intelligenciáját, sebességét és tartósságát. Az élvonalbeli OmniPoint 3.0 technológiával és az iparág első Hall Effect Gen 3 szenzorával felszerelt Apex Pro Gen 3 sorozat páratlan versenyelőnyt biztosít a gamereknek. Ezenkívül a fejlett GG-szoftverfunkciók új csomagjával felfegyverkezve, beleértve a Rapid Tapot, a Rapid Triggert és a védelmi módot, a gamerek a GG QuickSet segítségével könnyedén hozzáférhetnek a legnépszerűbb játékokhoz készített, egyéni, profi szintű profilokhoz, folytatva a forradalmat, ami mindent elindított.

 

A gaming világában a győzelem a sebességen és a precizitáson múlik, ezredmásodpercig visszavezetve. Az OmniPoint 3.0 technológia bevezetésével a gamerek mostantól testreszabhatják az élményt 40 állítható aktiválási ponttal, az ultraérzékeny 0,1 mm-től kezdve 4,0 mm-ig, valamint a villámgyors, mindössze 0,54 ms-os válaszidővel a hagyományos mechanikus billentyűzetek 6 ms-ával szemben. Az OmniPoint 3.0 switchek 11-szer gyorsabbak, mint a hagyományos mechanikus kapcsolók, tagadhatatlan előnyt nyújtva a játékosoknak.

 

De a sebesség önmagában nem elég, a győzelem kulcsát az intelligens beállítások jelentik. Itt jön képbe SteelSeries GG QuickSet, egy funkció, ami lehetővé teszi a gamereknek, hogy a bajnokságokat megnyerő profi esport játékosok által jóváhagyott profilok közül válasszanak. Ez az eszköz optimalizálja az alapvető SteelSeries-funkciókat – például a Rapid Triggert, a Rapid Tapot, az aktiválási pontokat, a világítást és egyebeket – a leegyszerűsített, „csak kattints és játssz” élményért. Akár profi szinten, akár kezdőként játszol, a SteelSeries GG QuickSet lehetővé teszi a gamereknek, hogy a beállítások módosítása helyett a játékra összpontosítsanak, biztosítva, hogy mindig készen álljanak a legmagasabb szintű versenyre.

 

 

Apex Pro szoftvercsomag:

 

• Védelmi (protection) mód – Mondj búcsút a véletlen melléütéseknek a védelmi móddal, amely a SteelSeries exkluzív funkciója! Ez az üzemmód védelmet nyújt a véletlen billentyűlenyomások ellen azzal, hogy csökkenti a kiválasztott környező billentyűk érzékenységét. Soha többé nem kell aggódnod amiatt, hogy megint félrenyomod a legfontosabb képességet.

• Rapid Tap – A Rapid Tap egy adott párban utoljára megnyomott billentyűt helyezi előtérbe anélkül, hogy el kellene engedni az előző billentyűt, lehetővé téve a gyorsabb bevitelt és a jobb célzást. Az akár 5 billentyűpárosítással a counter-strafinged, a kitekintéseid, a guggoló ugrásaid vagy a csúszásmegszakításaid gyorsabban reagálnak, mint valaha.

• Rapid Trigger – Szabadulj meg a hagyományos érzékelés korlátaitól! A Rapid Trigger segítségével a gamerek ismételten is megnyomhatják ugyanazt a billentyűt anélkül, hogy megvárnák annak visszaállását, mindezt a legkisebb ujjemeléssel. Nincs több kimaradó billentyűlenyomás, még akkor sem, ha a játékosoknak valaha is spamelniük kell egy gombot.

• GG Quickset – A játékosok kedvenc játékainak optimális beállításai mindössze néhány kattintásnyira vannak, egyszerűbbé téve a gaming billentyűzet beállítását, mint valaha. Szerezd meg a versenyelőnyt a profi szintű előbeállításokkal, melyek játéktól függően módosítják az aktiválási pontokat, a Rapid Triggert, a védelmi módot, a Rapid Tapot, az RGB-világítást és még sok mást! Hagyd ki a bonyolult beállítást és kezdj el játszani!

 

Ráadásul az Apex Pro Gen 3 sorozatú billentyűzetek a legintelligensebb szoftverfunkciókat és villámgyors sebességre való frissítést kínálnak a gamereknek. Az új Gen 3 termékcsalád nagyobb tartósságot és jelentős hardverfrissítéseket biztosít. Ezek a fejlesztések konzisztensebb és elégedettséget biztosító összeszerelési minőséget nyújtanak, beleértve a prémium switch stabilizátorokat a gépelés közbeni ingadozás csökkentéséért, a gyári előzsírozást a simább érzésért és a „mélyebb” vagy „krémesen lágy” hangzásért, valamint hangszigetelő habszivacsot a még kielégítőbb billentyűlenyomásokért. Az OmniPoint 3.0 switchekkel az Apex Pro Gen 3 sorozat az első billentyűzet, amely az „S-szintű” Hall Effect Sensor Gen 3 technológiát alkalmazza, új mércét állítva fel a játékon belüli reakció terén csökkentett zajjal, nagyobb pontossággal és egyenletes teljesítménnyel.

 

Az Apex Pro Gen 3 sorozatú billentyűzetek teljes méretű, TKL (tenkeyless) és TKL vezeték nélküli változatban kaphatók. A teljes méretű Apex Pro billentyűzet sokoldalú eszközként tűnik ki, míg az Apex Pro TKL több helyet biztosít a felhasználóknak a csuklójátékokhoz, miközben továbbra is hordozható marad a LAN-eseményekre, az Apex Pro TKL Wireless pedig biztosítja, hogy a gaming- és a munkaterületek letisztultnak és modernnek tűnjenek, megfelelve a minimalizmusnak, miközben az útközbeni játék és a munka szabadságát biztosítja.

 

Az Apex Pro Gen 3, Apex Pro TKL Gen 3, és Apex Pro TKL Wireless Gen 3 már elérhető a SteelSeries.com weboldalon és a kiskereskedőknél világszerte az alábbi ajánlott végfelhasználói árakon:

• Apex Pro Gen 3 – 199,99 USD | EMEA 229,99 EUR | APAC 229,99 USD 

• Apex Pro TKL Gen 3 – 189,99 USD | EMEA 219,99 EUR | APAC 219,99 USD 

• Apex Pro TKL Wireless Gen 3 – 249,99 USD | EMEA 269,99 EUR | APAC 289,99 USD

 

Kulcsszavak: billentyűzet SteelSeries

Irodatechnika ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A világ leggyorsabb billentyűzete még okosabb, erősebb és gyorsabb lett!

A SteelSeries, az eredeti esport márka, amely egyesíti a gaminget a kultúrával bemutatta legújabb innovációját, az Apex Pro Gen 3 sorozatú billentyűzeteket.

2024. szeptember 25. 20:03

A teljesítmény művészete: a nagy precizitás ultraszéles panorámája

A Porsche Design és az AGON by AOC, a világ egyik vezető gaming monitor* és IT-kiegészítő márkája bejelentik legújabb együttműködésüket: ez a Porsche Design AOC AGON PRO PD34 gaming monitor. 

2024. szeptember 19. 13:25

Az AOC GAMING G4 sorozat karcsú ívekkel és borotvaéles specifikációkkal bővül

Az AGON by AOC – a világ egyik vezető gaming monitor* és IT-kiegészítő márkája – bejelenti, hogy négy olyan új modellel bővíti G4 sorozatát, amelyek a gaming preferenciák és a pénztárcák széles skáláját kiszolgálja. 

2024. szeptember 14. 13:39

Az Artec 3D bemutatja két legújabb 3D szkennerét

Az Artec 3D bemutatta első, markerekre támaszkodó kézi lézerszkennerét, az Artec Pointot, amellyel egyértelmű célja jobban betörni az ipari metrológia területére. Ezzel egyidőben a markerek nélkül dolgozó 3D szkenner portfóliója is frissült a Spider kézi szkennerek legújabb, ultramagas felbontású generációjával, az Artec Spider II-vel.

2024. szeptember 10. 17:08

Így segíti a BNPL az irodai működést

A vállalkozások folyamatosan keresik az olyan fizetési lehetőségeket, amelyek mellett tőkeerősek tudnak maradni. Az egyik legújabb fizetési modell a BNPL, amely már olyan termékcsoportokban is megoldást nyújt, mint az irodai nyomtatók. Akár már 50 ezer forint tőkével új eszközhöz juthatnak a legkisebb cégek is. A TechOffice konstrukciója abban is újdonságot jelent, hogy a részletfizetési lehetőséget a társaság önerőből biztosítja.

2024. szeptember 8. 16:55

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Éppen most robban a hazai előfizetéses e-kereskedelem

2024. szeptember 24. 15:10

Ezek a MI legnagyobb veszélyei az oktatásban

2024. szeptember 17. 11:37

Techóriások özönlöttek a Városligetbe

2024. szeptember 13. 17:00

Belföldön az elmúlt 2 évben megduplázódott a nyári adatforgalom

2024. szeptember 9. 13:10