Alkalmazkodj bármely játékhoz az új Razer Naga Pro-val

forrás: Prím Online, 2020. szeptember 7. 09:44

A Razer bejelentette a Razer Naga Pro vezeték nélküli gamer egeret. Az MMO-tól a MOBA, a Battle Royale, és az első személyű lövöldözős játékokig és még tovább - a Naga Pro három cserélhető oldalpanelje segítségével könnyebb a különböző játékműfajokhoz alkalmazkodni, mint eddig bármikor.

A Razer Naga Pro a Razer HyperSpeed vezeték nélküli termékcsalád legújabb tagja, amely a „három az egyben” moduláris felépítést bevezető Naga Trinity sikerére építkezik, továbbfejlesztve azt. A termék a legújabb és legnagyszerűbb gamer technológiákat kínálja, ugyanakkor megőrzi a rajongók által kedvelt alapkialakítást. A gamerek számára nagyobb választékot és testreszabási lehetőségeket kínáló Naga Pro kiválóan illeszkedik számos különböző játékhoz és játékstílushoz. 

 

"Mindannyian játékosok vagyunk, de sokféleképpen játszunk." - nyilatkozta Alvin Cheung, a Razer periféria üzletágának alelnöke. „A testreszahatóság mindig is az integráció egyik központi eleme volt, amely lehetővé teszi, hogy minél több játékos játszhasson együtt. A Naga Pro ezt az eszményt testesíti meg, mindenkinek megadva a lehetőséget, hogy a maga módján játsszon, anélkül, hogy egy vezeték akadályozná ebben.”

 

 

Több műfajos kialakítás a maximális testreszabhatóság érdekében

A frissített moduláris felépítés most már három mágneses oldalpanelt tartalmaz, amelyek kettő, hat vagy 12 programozható gombos elrendezéssel érkeznek. A hatgombos oldalpanel egy teljesen új tervezésű elrendezés, amely először a Naga Pro-n mutatkozik be. Mindegyik oldalpanel úgy került megtervezésre, hogy meghatározott játékműfajokhoz illeszkedjen: a 12 gombos panel az MMO/RTS játékokhoz, a hat gombos panel a Battle Royale/MOBA címekhez, a két gombos panel pedig az FPS játékokhoz. 

  • A 12 gombos oldalpanel a skill rotationök és a makrók optimalizálása érdekében a legmagasabb gombszámmal rendelkezik, ergonomikus elhelyezkedése pedig azonnali hozzáférést tesz lehetővé. Tökéletes az olyan helyzetekhez, ahol az időzítés és a pontosság a legfontosabb, például az MMO (nagyon sok szereplős online) vagy az RTS (valós idejű stratégiai) játékokban.
  • A 6 gombos oldalpanel az irányítás és a hozzáférhetőség egyensúlyát kínálja. Ezen elrendezés ergonómiai kialakítása a Battle Royale és a MOBA játékokat szem előtt tartva készült. A készségekhez vagy tárgyakhoz való gyors hozzáférés érdekében a gombok két sorban helyezkednek el, az eszköz pedig a jobb irányíthatóság érdekében egy oldalsó markolattal is el lett látva.
  • A 2 gombos oldalpanel az FPS játékok szabványos konfigurációja. Amikor a pontosság a legfontosabb, a nagyobb méretű, gumírozott markolat biztosít maximális irányítást a tűzpárbajok során. Ezt két gomb egészíti ki az olyan alapvető parancsokhoz, mint a guggolás vagy a célzás.

 

Az oldalpanelek révén a játékosok példáltan mennyiségű - akár 20 programozható - gombhoz férhetnek hozzá. A Razer Synapse szoftveren keresztül elérhető Razer Hypershift segítségével minden gomb egy másodlagos funkcióval is ellátható a maximális irányítás és testreszabhatóság érdekében. A gyors és egyszerű hozzáférés érdekében a Naga Pro akár öt fedélzeti memóriaprofil tárolására képes - a szoftver használata nélkül is.

 

 

A legújabb fejlesztésekkel frissítve

A Naga Pro-t a Razer HyperSpeed Wireless technológiája hajtja, amely a legtöbb vezetékes egérnél gyorsabb kapcsolatával már bizonyított és elnyerte a legjobb esport versenyzők bizalmát. További előnyként a Razer HyperSpeed Wireless kevesebb energiát igényel az egértől, mint a többi vezeték nélküli gamer egér, meghosszabbítva a Naga Pro akkumulátorának üzemidejét, amely ezáltal 2,4 Ghz-en akár 100 órás, Bluetooth-on keresztül pedig akár 150 órányi folyamatos játékot tesz lehetővé. Ha pedig lemerülne az akkumulátor, a Naga Pro a vezetékes kapcsolaton keresztül játék közben is tölthető a „húzásmentes” irányításhoz mellékelt Razer SpeedFlex kábellel. Emellett kompatibilis a (külön megvásárolható) Razer Mouse Dock Chroma eszközön keresztüli vezeték nélküli töltéssel is. 

 

A pixelpontos precizitás érdekében a Naga Pro a Razer Focus+ 20K DPI-s optikai érzékelőjét kapta. A Razer vezető optikai érzékelője a legjobb műszaki tulajdonságokkal rendelkezik a piacon, beleértve az olyan intelligens funkciókat, mint például a Motion Sync (mozgás-szinkronizáció), amely hibák nélkül követi az egér mozgását és a Smart Tracking (intelligens követés) vagy az Asymmetric Cut-off (aszimmetrikus lehelyezési távolság) segítségével a személyes igényekhez kalibrálható.

 

 

A Naga Pro a Razer optikai egérkapcsolókkal rendelkezik, amelyek a fizikai érintkezők helyett a fény sebességét használják az azonnali működtetéshez, és a páratlan, akár 70 millió kattintásos élettartam eléréséhez. A játékosoknak többé nem kell félniük a szándékolatlan dupla kattintásoktól, amelyek a hosszabb időn át használt hagyományos egérkapcsolók elhasználódásából fakadhatnak.

 

 

A három cserélhető oldalpanellel, valamint a legújabb és legnagyszerűbb egér technológiákkal érkező új Razer Naga Pro az eddigi legsokoldalúbb és legfejlettebb Naga.

 

A Razer Naga Pro-ról

  • 3 cserélhető oldalpanel a személyre szabott gombkonfigurációkhoz
  • Razer HyperSpeed Wireless a vezetékes egereknél gyorsabb kapcsolathoz
  • 19 + 1 programozható gomb a kibővített irányításhoz
  • Razer Focus + 20K DPI optikai érzékelő a legnagyobb pontosság érdekében
  • Razer optikai egér kapcsoló a fénysebességgel történő működtetéshez
  • 3 csatlakozási mód - HyperSpeed Wireless / Bluetooth / Speedflex vezetékes

 

Ár és elérhetőség

Razer Naga Pro: $149,99 USD / €169,99 ajánlott fogyasztói ár

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Digitalizációs „bumm” a bankszektorban!

2021. május 4. 19:29

Óvakodjunk a COVID-19 vakcinával kapcsolatos csalásoktól és álhírektől

2021. április 19. 14:58

Új pályázatokat indít az EIT Digital

2021. április 8. 14:15

Stabil üzleti teljesítmény mellett tovább növekedett tavaly a Huawei

2021. március 31. 13:35