AOC GAMING monitorok merész új dizájnnal

forrás: Prím Online, 2024. január 30. 14:32

Az AGON by AOC – a világ egyik vezető gaming monitor* és IT-kiegészítő márkája – az évet egy teljesen új gaming monitor sorozat bevezetésével kezdi az AOC GAMING termékcsaládon belül. A díjnyertes G2 sorozat utódjaként az új G4 sorozat teljesen új, elegáns dizájnt kapott. 

A 23,8 hüvelykes (60 cm) AOC GAMING 24G4X és a 27 hüvelykes (68 cm) 27G4X Fast IPS panelekkel, a pontos színek és a széles betekintési szögek érdekében, még gyorsabb, 180 Hz képfrissítési sebességgel, akár 1 ms GtG válaszidővel és NVIDIA G-SYNC kompatibilitással rendelkezik. Az élvonalbeli funkciókkal és a merész megjelenéssel az új modellek készen állnak arra, hogy a rajongók és az esport versenyzők számára egyaránt fokozzák a gaming élményt.

 

Elegáns és szélsebes: Az AOC GAMING 24G4X és 27G4X 180 Hz-es frissítési rátával és modern dizájnnal

 

Folyamatos fejlesztés a csúcsteljesítmény érdekében

 

A belépő szintű gaming monitorok színvonalát megemelve mindkét monitor 180 Hz frissítési rátával rendelkezik, amely zökkenőmentes és reakcióképes játékot biztosít. A 24 hüvelykes és 27 hüvelykes kijelzőméretüknek megfelelően a Full HD (1920x1080) felbontás lehetővé teszi a játékosok számára, hogy a legtöbb elterjedt GPU-val magas képkockasebességet érjenek el. A széles betekintési szögekkel rendelkező, színhű és Fast IPS panelek alkalmazásával a monitorok a játékon kívüli egyszerűbb kép/videószerkesztési vagy livestreaming feladatok elvégzésére is alkalmasak. A Fast IPS panelek használatának köszönhetően az akár 1 ms GtG válaszidővel ezek a modellek olyan játékosok számára készültek, akik a lehető legnagyobb pontosságot és tisztaságot igénylik, így FPS, battle royale vagy hasonló gyors tempójú játéktípusokban könnyedén, szellemképek nélkül lebombázhatják ellenfeleiket. A monitorok az élénk és dinamikus vizuális megjelenítés érdekében támogatják a HDR10-et is, tehát fogadnak HDR jeleket. Mindkét modell NVIDIA G-SYNC-kompatibilis, így a szakadozás és akadozás a múlté, és a változó képfrissítési sebesség segítségével biztosított az akadozásoktól mentes játékmenet. 

Jellegzetes, esport-fókuszú kialakítás már belépő szinten 

 

A 24G4X és 27G4X modellek teljesen új dizájnnal büszkélkedhetnek, amelyet egy lopakodó repülőgép éles vonalai és szokatlan esztétikája ihletett. A modellek a korábbinál kompaktabb lábazattal rendelkeznek, amely egyszerre elegáns és funkcionális, és az intenzív esport-akciók során bőséges helyet biztosít a billentyűzeteknek és egereknek. Az univerzális sötétszürke hangsúlyokkal és a hátlapon található háromszög alakú formákkal ezek a monitorok modern megjelenésűek, amely zökkenőmentesen illeszkedik a különböző gaming rendszerekhez. 

Forradalom belülről kifelé

 

A 24G4X és a 27G4X modellek mind megjelenésben mind belső tartalomban frissek, intuitív és érzékeny On-Screen Display navigációval rendelkeznek, így a játékosok könnyedén testre szabhatják a megtekintési élményt. Alternatívaként az áttekinthető, felhasználóbarát AOC G-Menu szoftverrel a felhasználók saját ízlésük szerint módosíthatják a monitor beállításait. Az OSD lehetővé teszi a felhasználók számára az olyan játékfunkciók engedélyezését, mint például az új intelligens célkereszt, amely képes a háttérhez képest megváltoztatni a célzópont színét, javítva ezáltal a célzás pontosságát, és előnyhöz juttatva a versenyjátékosokat. 

Környezettudatos, ergonómiailag kivételes

 

Az AOC GAMING modellek korábbi generációihoz képest továbblépve ezek a monitorok mostantól papír párnázásba kerülnek becsomagolásra, csökkentve ezzel a környezetterhelést. Mindkét modell ergonomikus lábazattal rendelkezik, amely a kényelmes játékmenetek érdekében lehetővé teszi a magasság, az elforgatás, a dőlés és a billentés beállítását. Az ergonomikus lábazat lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy egészséges testtartással üljenek, és hogy a monitorokat akár egész nap ne csak játékra, hanem tanulásra vagy munkára is használhassák. Karcsú lábazat kialakításuknak köszönhetően kisebb helyigénnyel, stabilan helyezkednek el az asztalon. Mivel a monitorok Flicker-Free funkcióval és LowBlue üzemmóddal rendelkeznek, így a felhasználók a késői órákban is kényelmesen játszhatnak. A monitorkart használó játékosok számára pedig a modellek VESA rögzítési lehetőséget kínálnak. A 3 oldalon keret nélküli kialakításnak köszönhetően különösen alkalmasak többmonitoros elrendezésekhez. A beépített hangszórók és a fejhallgató-kimenet lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy percek alatt teljes játékbeállítást érjenek el.

Árak és elérhetőség

 

Az AOC GAMING 24G4X és 27G4X modellek feljebb emelik a lécet a belépő szintű gaming monitoroknál. Mind a 24G4X, mind a 27G4X 3 év garanciával rendelkezik, és 2024. január végétől megvásárolható, 169,00 €, illetve 199,00 € ajánlott fogyasztói áron.

__________________________

*A Nemzetközi Adatközpont (IDC) Világszintű negyedéves videojáték-követője (Quarterly Gaming Tracker) – Gaming Monitor 2023 Q1

Irodatechnika ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Factor 4: a legújabb UltiMaker 3D nyomtató gyártósorok támogatására

Az UltiMaker április 22-én bemutatta az UltiMaker Factor 4 új, ipari 3D nyomtatót, amelyet kifejezetten gyártóüzemi felhasználásra, a gyártósorok működési hatékonyságának és megbízhatóságának növelésére fejlesztettek. Az UltiMaker Factor 4 hazai bemutatójára az Ipar Napjain kerül sor a kizárólagos hazai forgalmazó, a FreeDee Kft. standján (A pavilon, 101F).

2024. április 23. 18:00

Az AOC a Graphic Pro U3 sorozattal erőt ad az alkotóknak

A kijelzőspecialista AOC büszkén jelenti be a kreatív szakemberek egyedi igényeihez gondosan kidolgozott új monitorcsaládját. A kivételes színhűségével, élvonalbeli funkcióival és elegáns, díjnyertes dizájnjával az AOC Graphic Pro U3 sorozat forradalmasítja a fotósok, vizuális művészek, tervezők, szerkesztők, műsorszolgáltatók, producerek és játékipari szakemberek munkáját. 

2024. április 22. 17:50

Form 4: új, villámgyors 3D nyomtató a Formlabs-tól

A Formlabs bemutatta a Form 4-et, a következő generációs műgyanta 3D nyomtatóját. A Form 4 és biokompatibilis változata, a Form 4B rendkívül gyors additív gyártást ígér nagy precizitással a választott alapanyag típusától függetlenül. A Formlabs legújabb fejlesztése már megtekinthető és tesztelhető a FreeDee Kft. budapesti irodájában.

2024. április 21. 14:03

Mammográfiához tervezett diagnosztikai monitort mutat be az LG

Tovább bővíti B2B orvostechnikai kínálatát az LG Electronics (LG). A portfólió új tagja, a 21HQ613D-t értékesítését nemrégiben engedélyezte az Egyesült Államokban az FDA. A kifejezetten digitális mammográfiához és emlő tomoszintézishez tervezett 21HQ613D egy 21,3 hüvelykes, 5 megapixeles (MP) IPS diagnosztikai monitor, amely nagyfelbontásban jeleníti meg a röntgenfelvételeket, és kalibrációs érzékelője, illetve szoftvere révén stabil képminőséget biztosít.

2024. április 21. 12:17

Nagy teljesítményű számítógépet mutatott be az Emerson

A Movicon szoftverrel és a PACEdge IIoT platformot előre telepítve tartalmazó PACSystems IPC 2010 nagy teljesítményű számítástechnikát biztosít az ipari edge adatvizualizációs alkalmazásokhoz.

2024. április 12. 13:37

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50