Az AGON by AOC összállította ünnepi ajándékkalauzát

forrás: Prím Online, 2023. december 6. 17:41

Legyen szó ambiciózus vagy alkalmi játékosokról, felfedezőkről, stratégiai lángelmékről, kalandorokról vagy profi e-sportolókról: Az AOC monitorai fokozzák a játékkalandot, így ideális társat jelentenek az ünnepi időszakban. Íme az AOC ajándékkalauza.

 

 

Ambiciózus versenyzőknek

 

Olyan gémerek számára, akik a többjátékos online csataterek (MOBA) és a first-person shooter (FPS) játékok intenzitását élvezik, az AOC GAMING 25G3ZM/BK a tökéletes fegyver. Az alacsony input laggel és magas, 240 Hz képfrissítési sebességgel büszkélkedő monitor a zökkenőmentes és reaktív játékkal versenyelőnyt biztosít, így minden virtuális csatában fölény szerezhető.

 

Az AOC GAMING 25G3ZM/BK ajánlott fogyasztó ára 199 euró.

 

 

Felfedezőknek

 

Az AGON AG405UXC modellel a szerencsevadászok epikus kalandokba vághatnak bele, és hatalmas, nyílt világú RPG-ket fedezhetnek fel. Ez a monitor ultraszéles QHD felbontással (3440x1440) látványos 40 hüvelykes méretben nyújt vizuális ünnepeket, amelyet HDR-támogatás egészít ki. Lehetővé teszi a lélegzetelállító tájakban való elmerülést és a játékok minden korábbinál mélyebb élvezetét, így minden küldetés vizuálisan lenyűgöző utazássá válik.

 

Az AGON AG405UXC ajánlott fogyasztó ára 599 euró.

 

Stratégiai lángelméknek

 

A parancsnokok az AOC GAMING CU34G2X/BK segítségével vezethetik seregeiket és hódíthatják meg a királyságokat. Tökéletesen alkalmas valós idejű stratégiai (RTS) és fordulat-alapú stratégiai (TBS) játékokhoz, ultra széles képaránya pedig biztosítja a teljes győzelemhez szükséges stratégiai áttekintést. Minden lépés precízen megtervezhető, így a nagyméretű kijelzőn a stratégiák zökkenőmentesen bontakozhatnak ki.

 

Az AOC GAMING CU34G2X/BK ajánlott fogyasztó ára 389 euró.

 

 

Történetközpontú kalandoroknak

 

A merészebbek az AOC GAMING CQ27G2S/BK modellel magával ragadó narratívákban és vizuálisan lenyűgöző kalandokban merülhetnek el. A történetközpontú játékokhoz kifejlesztett monitor magas kontrasztaránnyal és élénk színvisszaadással büszkélkedhet. Ívelt kialakítása növeli az immerziót, míg HDR10-támogatása jobb fény- és árnyékhelyeket eredményez. Minden cselekményfordulat és érzelmes pillanat filmszerű minőségben élhető át, ami által életre kel a játék narratívája.

 

Az AOC GAMING CQ27G2S/BK ajánlott fogyasztó ára 269 euró.

 

 

Alkalmi közösségi játékosoknak

 

Az AOC GAMING Q27G2S/EU ideális társ a barátokkal játszott relaxált játékmenetekhez. Alkalmi többjátékos és egyjátékos játékokhoz tervezték, kényelmes betekintési szögei és színpontossága révén pedig közösségi játékközpontot alkot. IPS panelje és széles betekintési szögei biztosítják, hogy mindenki benne maradjon az akcióban anélkül, hogy akár egy pillanatról is lemaradna. Optimális 27 hüvelykes méretével, QHD felbontásával és 165 Hz képfrissítési sebességével ez a monitor a megfizethetőség, a teljesítmény és az élesség optimumában helyezkedik el.

 

Az AOC GAMING Q27G2S/EU ajánlott fogyasztói ára 299 euró.

 

Profi esportolóknak

 

Azok számára, akik az olyan esport műfajokban törnek dicsőségre, mint a CS:GO és a League of Legends, az AGON PRO AG276QZD a tökéletes választás. Az OLED technológiának köszönhető rendkívül alacsony reakcióidővel, 240 Hz nagyon magas képfrissítési sebességgel, alacsony bemeneti késleltetéssel és NVIDIA G-SYNC kompatibilitással ez a monitor biztosítja, hogy minden mozdulat precízen kerüljön végrehajtásra. Tökéletes társ az esport teljesítmény növeléséhez, és a legmasabb szinten történő versenyzéshez.

 

Az AGON PRO AG276QZD ajánlott fogyasztói ára 999 euró. 

 

Kulcsszavak: AGON by AOC AOC monitor

Irodatechnika ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Factor 4: a legújabb UltiMaker 3D nyomtató gyártósorok támogatására

Az UltiMaker április 22-én bemutatta az UltiMaker Factor 4 új, ipari 3D nyomtatót, amelyet kifejezetten gyártóüzemi felhasználásra, a gyártósorok működési hatékonyságának és megbízhatóságának növelésére fejlesztettek. Az UltiMaker Factor 4 hazai bemutatójára az Ipar Napjain kerül sor a kizárólagos hazai forgalmazó, a FreeDee Kft. standján (A pavilon, 101F).

2024. április 23. 18:00

Az AOC a Graphic Pro U3 sorozattal erőt ad az alkotóknak

A kijelzőspecialista AOC büszkén jelenti be a kreatív szakemberek egyedi igényeihez gondosan kidolgozott új monitorcsaládját. A kivételes színhűségével, élvonalbeli funkcióival és elegáns, díjnyertes dizájnjával az AOC Graphic Pro U3 sorozat forradalmasítja a fotósok, vizuális művészek, tervezők, szerkesztők, műsorszolgáltatók, producerek és játékipari szakemberek munkáját. 

2024. április 22. 17:50

Form 4: új, villámgyors 3D nyomtató a Formlabs-tól

A Formlabs bemutatta a Form 4-et, a következő generációs műgyanta 3D nyomtatóját. A Form 4 és biokompatibilis változata, a Form 4B rendkívül gyors additív gyártást ígér nagy precizitással a választott alapanyag típusától függetlenül. A Formlabs legújabb fejlesztése már megtekinthető és tesztelhető a FreeDee Kft. budapesti irodájában.

2024. április 21. 14:03

Mammográfiához tervezett diagnosztikai monitort mutat be az LG

Tovább bővíti B2B orvostechnikai kínálatát az LG Electronics (LG). A portfólió új tagja, a 21HQ613D-t értékesítését nemrégiben engedélyezte az Egyesült Államokban az FDA. A kifejezetten digitális mammográfiához és emlő tomoszintézishez tervezett 21HQ613D egy 21,3 hüvelykes, 5 megapixeles (MP) IPS diagnosztikai monitor, amely nagyfelbontásban jeleníti meg a röntgenfelvételeket, és kalibrációs érzékelője, illetve szoftvere révén stabil képminőséget biztosít.

2024. április 21. 12:17

Nagy teljesítményű számítógépet mutatott be az Emerson

A Movicon szoftverrel és a PACEdge IIoT platformot előre telepítve tartalmazó PACSystems IPC 2010 nagy teljesítményű számítástechnikát biztosít az ipari edge adatvizualizációs alkalmazásokhoz.

2024. április 12. 13:37

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50