Az IKEA és a Sonos piacra dobja az új SYMFONISK állólámpa-hangszórót

forrás: Prím Online, 2022. december 11. 11:47

Három évvel a közös együttműködésből született első termékek megjelenését követően, az IKEA és a Sonos bemutatja az új SYMFONISK állólámpa-hangszórót, amellyel még közelebb kerülhet egymáshoz a hangtechnika és a lakberendezés.

2019-ben az első SYMFONISK lámpa-hangszóró piacra dobása jelentette az IKEA és a Sonos együttműködésének első mérföldkövét. Most az együttműködés egy újabb termék, a SYMFONISK állólámpa-hangszóró bevezetésével folytatódik. Az IKEA és a Sonos korábbi termékeihez hasonlóan az új SYMFONISK állólámpa-hangszóró is a minőségi hangzást ötvözi az átgondolt dizájnnal, és újszerűen simul bele az emberek otthonába, hogy a legtöbbet hozza ki belőlük.

 

 

„Sok tapasztalatot szereztünk arra vonatkozóan, hogy az emberek hogyan használják a lakberendezésben a fényeket és a hangzást. Azt is tudjuk, hogy a megfelelő hangulathoz számos, különböző magasságokban elhelyezett fényforrást szeretnek használni. Annak a problematikája, hogy nincs elegendő hely egy asztalhoz, amelyen helyet kaphatna egy lámpa, vezetett minket az állólámpa megalkotásához” – mondja Stjepan Begic, az IKEA of Sweden Range Design vezetője. 

 

Az IKEA és a Sonos tisztában van a hangzás fontosságával és az otthoni életre gyakorolt pozitív hatásával. A SYMFONISK kollekció kiindulópontja, hogy a fények és a hangzás központi szerepet játszanak a kívánt hangulat megteremtésében. A SYMFONISK termékek nagyszerűsége abban rejlik, hogy a funkcionális bútornak része a minőségi hangtechnika, és ezzel megszűnik a hangszórók elhelyezésekor felmerülő legnagyobb probléma, hogy nincs olyan hely, ahol elférne, illetve, hogy nem illeszkedik a berendezett környezethez. 

 

„Az első SYMFONISK hangszóró bevezetése óta megszerzett tapasztalatainkra alapozva folyamatosan arra törekszünk, hogy olyan, még nagyszerűbb hangzást biztosító, formatervezett bútorokat hozzunk létre, amelyek minden eddiginél közelebb viszik egymáshoz a lakberendezés és a hangzás világát” – mondja Stjepan Begic. 

 

Az állólámpa-hangszórót a minőségi hangzás és a kellemes fényhatás szem előtt tartásával, az egyszerűség jegyében terveztük. Az állólámpa-hangszóróhoz bambuszból készült lámpaernyő tartozik, de az állólámpa személyre szabható a külön megvásárolható SYMFONISK lámpaernyőkkel. A lámpa a SYMFONISK kollekció többi termékével vagy más Sonos termékekkel is összepárosítható, így otthoni mozizás közben akár hátsó hangszóróként csodás hangzással és hangulatvilágítással tölti be a teret. 

 

 

„A SYMFONISK állólámpa-hangszóró a hangzással kapcsolatos hagyományos gondolkodásmódot folyamatosan megkérdőjelező együttműködésünk kiváló példája" – meséli Sara Lincoln, a Sonos vezető termékmenedzsere. „Az állólámpa-hangszóró tervezésekor a minőségi hangzásra törekedtünk, de egyszersmind az is célunk volt, hogy egy sokoldalú terméket hozzunk létre.  Bármely Sonos hangszóróval zökkenőmentesen együttműködik, és remek megoldás azok számára, akik Ray és Beam Soundbar hangszórókkal párosítva hátsó hangszóróként használnák házimozi rendszerükhöz" – mondja Sara Lincoln.

 

Minden SYMFONISK termék a Sonos rendszer része, így egyszerűen csatlakoztatható hozzá bármilyen zene vagy audiotartalom. A SYMFONISK állólámpa az IKEA okos termékeihez fejlesztett vezérlőközpontja, a DIRIGERA hub segítségével az IKEA Home smart alkalmazáshoz párosítható, így más okoseszközökkel együtt vezérelve olyan hangulatokat hozhatunk létre, amelyek pozitívan befolyásolják az otthonlétünket. 

 

 

A kíváncsiságra épülő gondolkodásmód és a közös értékek mentén tovább folytatja egymást ösztönző együttműködését az IKEA és a Sonos, hogy új megoldásokkal még élvezetesebbé tegyék az otthoni mindennapokat a lakberendezési termékekbe integrált kiváló hangtechnika segítségével. 

 

Az új SYMFONISK állólámpa-hangszóró 2023 januárjában válik elérhetővé az áruházakban az IKEA összes piacán.

Kulcsszavak: hangszóró Sonos IKEA

Kütyük ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Sony 4 győzelmet ünnepel a 2024-es TIPA Awardson

A Sony büszkén jelenti be, hogy a nagyhírű Technical Image Press Association ismét négy TIPA-díjjal ismerte el a Sony teljesítményét és innovációját. Idén a Sony többek között a "LEGJOBB PROFESSZIONÁLISABB HYBRID KAMERA" elismerést kapta az Alpha 9 III és a "LEGJOBB APS-C EXPERT KAMERA" címet az Alpha 6700 számára.

2024. április 20. 13:14

A Sony bemutatja a BRAVIA Theatre vadonatúj otthoni audio termékcsaládját

A Sony megújítja BRAVIA márkáját, hogy gazdagítsa az otthoni filmnézést és moziélményt. A streaming szolgáltatások elterjedésével egyre népszerűbbé vált a kényelmes otthoni filmnézés. A Sony széles termékválasztékát, például a digitális mozifilmes kamerákat, professzionális monitorokat és professzionális fejhallgatókat a filmgyártás szakemberei széles körben használják, így a vállalat mélyre hatóan ismeri a moziipart, valamint a filmkészítők és tartalomkészítők törekvéseit. 

2024. április 18. 11:40

Sony: Masszív basszus, határtalan élmény

A Sony bejelentette az ULT POWER SOUND termékcsaládot – a vezeték nélküli hangszórók és fejhallgatók új sorozatát, amelyet úgy terveztek, hogy a hallgatóban olyan érzést keltsen, mintha az aréna első sorában lenne. A zene szerelmeseinek készült, erőteljes, mély hangzást produkál, amelytől megremeg az ember szíve.

2024. április 12. 15:12

Megaerős WiFi egy kompakt adapterben és egy sokoldalú USB hub

A régebbi típusú laptopok és számítógépek csak korlátozott mértékben, lassabb sebességgel vagy egyáltalán nem támogatják a vezeték nélküli hálózatokat. Sőt, sok esetben a laptopok WiFi-moduljának cseréjét tovább nehezíti az esetleges garanciavesztés vagy a kompatibilitás hiánya is. Erre jelent megoldást a Sandberg USB 3.0-ás kompakt WiFi-adaptere, a Mini WiFi Dongle.

2024. április 1. 14:51

Kutatás: a közösségi média böngészése több órát vesz el az alvásból

Naponta három és fél órát töltenek közösségi média-oldalakon lefekvés előtt egy felmérés szerint az amerikai válaszadók, gyakran az alvás rovására. A rossz alvásban sok tényező játszhat szerepet, azonban a probléma széles körű: a Huawei és az Ipsos tavalyi kutatása szerint a megkérdezettek 35 százaléka szenved alvási nehézséggel, és ugyanennyien szeretnének változtatni rajta. Idén március 15-én tartják az Alvás világnapját, hogy felhívják a figyelmet az alvás fontosságára, az alvászavarok okozta problémákra és a megoldásukra. Ez utóbbihoz a viselhető okoseszközök alvásfigyelő funkciója nagy segítséget nyújthat, amelyek a részletes elemzés mellett javaslatokat is adhatnak a minőségi alváshoz.

2024. március 11. 17:43

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50