Az IKEA visszahív bizonyos VARMFRONT hordozható töltőket (power bank) tűzveszély miatt

Kütyü Magazin, 2024. július 17. 11:28

Az IKEA arra kér minden vásárlót, aki rendelkezik VARMFRONT 10 400 mAh kapacitású hordozható töltővel (modellszám: E2038), amelynek dátumbélyegzője (ÉÉHH) 2313, 2316, 2318 vagy 2319, vagy VARMFRONT 5200 mAh kapacitású hordozható töltővel (modellszám: E2037), amelynek dátumbélyegzője (ÉÉHH) 2318, 2319 vagy 2322, hogy azonnal szüntesse meg annak használatát, és vigye vissza azt bármely IKEA áruházba, ahol visszakapja a termék vételárát vagy csereterméket kap.

Az IKEA termékei kockázatelemzésnek és alapos tesztelésnek vannak alávetve, hogy a vállalat megbizonyosodjon arról, hogy a termékek kiállják az otthoni mindennapok próbáját, és megfelelnek a hatályos követelményeknek és szabályozásoknak azokon a piacokon, ahol az IKEA jelen van.

 

 

Ennek ellenére az IKEA tudomására jutott, hogy egyes VARMFRONT hordozható töltők gyártási hiba miatt tűzbiztonsági kockázatot jelenthetnek.  Ez a hiba csak a fent említett dátumbélyegzőkkel rendelkező termékekre korlátozódik, ezért ezeket a VARMFRONT hordozható töltőket a vállalat visszahívja. Az ilyen termékekkel rendelkező vásárlókat arra kéri az IKEA, hogy ne használják tovább a hordozható töltőket, és hozzák vissza azokat bármely IKEA áruházba, ahol visszakapják a teljes vételárat vagy csereterméket kapnak. 

 

 

A más dátumbélyegzővel ellátott VARMFRONT hordozható töltőket ez a visszahívás nem érinti.

 

Az érintett dátumbélyegzős VARMFRONT hordozható töltők bármelyik IKEA áruházba visszavihetők, ahol cseretermék vagy teljes visszatérítés kérhető. A visszavételhez a vásárlás tényét nyugtával vagy számlával igazolni nem szükséges.

 

További részletek elérhetők az IKEA.hu weboldalon vagy az IKEA információs vonalán: +36 1 80 89 230.

 

Az IKEA elnézést kér a termékvisszahívásból adódó esetleges kellemetlenségekért.

Kütyük ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A HONOR az IFA 2024-en mutatta be legújabb AI innovációit

A HONOR az IFA 2024-en bemutatta úttörő AI-képes hardveres kínálatát, valamint a kollaboratív AI adatvédelmi architektúráját, ezzel is hangsúlyozva, hogy mennyire elkötelezett az AI-vezérelt jövő iránt. Az eseményen debütáltak a HONOR legújabb AI-képes zászlóshajó készülékei is, köztük a HONOR Magic V3, a világ legvékonyabb, befelé hajlítható okostelefonja, valamint az elegáns és művészi HONOR MagicBook Art 14 laptop, illetve az innovatív HONOR MagicPad 2 tablet. Az IFA 2024-en a HONOR Watch 5 is bemutatkozott.

2024. szeptember 6. 18:47

Megérkezett a Garmin FENIX 8

Hivatalosan is bemutatták a Garmin csúcsmodelljét, az új FENIX 8 okosóra-családot, ami az AMOLED kijelzős és SOLAR-verziók mellett magában foglalja a kedvező árú Fenix E modellt, valamint az ultrasportok szerelmeseinek készült Enduro 3-at.

2024. augusztus 30. 13:14

Hackerbiztos tanúsítványt kapott az LG Volkswagen számára kifejlesztett adó-vevő modulja

Az LG Electronics (LG) által a Volkswagen számára kifejlesztett, a járművek és a környezetük közötti kommunikációt lehetővé tevő V2X (vehicle-to-everything) megoldás megkapta az IT biztonság területén nemzetközileg elismert szabványnak számító Common Criteria (CC) tanúsítványt, a V2X kategóriában a világon elsőként. Ez az eredmény tovább erősíti az LG globális járműalkatrész-piacon betöltött vezető pozícióját, és rávilágít a vállalat fejlett képességeire a járművek kiberbiztonsága terén, amely terület egyre fontosabbá válik a hálózatba kapcsolt autók korában.

2024. augusztus 29. 16:51

A Rejoy 2 éve Magyarországon

A felújított okostelefonok és táblagépek mellé két új kategóriát – okosórákat és noteszgépeket – vezetett be második magyarországi évében a Rejoy.hu. Az első értékesítési adatok alapján egy tipikus ügyfél Apple Watchból és MacBookból is 2020-as modellt (Apple Watch SE-t és MacBook Air M1-et) keres, telefonból pedig a 2019 végi iPhone 11 a legnépszerűbb. A Rejoy sajtóeseményén az is elhangzott, hogy mivel a cég oldalán elérhető készülékek uniós országokbból származnak, a december végén hatályba lévő új uniós szabályok betartása mellett a cég továbbra is stabil készletet tud majd kínálni azokból az utóbbi években megjelent, különösen népszerű iPhone-okból, amelyeket még nem USB-C csatlakozóval szereltek fel.

2024. augusztus 29. 13:20

Tarolt a Hisense az idei EISA-díjátadón

Az Expert Imaging and Sound Association (EISA) összesen öt kategóriában találta a legjobbnak a Hisense készülékeit, ezek közül 3 TV-t és 2 projektort díjazott a zsűri. A cég képviselői kiemelték, hogy az idei teljesítmény tovább erősíti elkötelezettségüket a kivételes vizuális és audio élmények biztosítása iránt.

2024. augusztus 29. 11:39

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megújult fizetési felülettel erősíti tovább pozícióját az online fizetési piacon a Barion

2024. augusztus 25. 15:34

Indul az Azonnali Fizetési Rendszer 2.0

2024. augusztus 14. 10:27

Már több, mint 1,2 milliót lopnak el egy-egy család számlájáról a csalók

2024. augusztus 13. 12:03

Hogyan védhetjük ki a gyakori Booking.com átveréseket?

2024. augusztus 7. 10:33