Az iPhone csúcstelefonja mostantól hazánkban is elérhető

forrás: Prím Online, 2024. szeptember 20. 18:28

A várva-várt iPhone 16 termékcsalád szeptember 20-án hivatalosan is megérkezett a boltok polcaira. A legújabb iPhone 16, iPhone 16 Plus, iPhone 16 Pro, iPhone 16 Pro Max telefonok mellett az Apple ezen a napon dobja piacra az Apple Watch Series 10 óráját, valamint az AirPods 4 fülhallgatók két új verzióját is. Az okostelefon-technológia élvonalába tartozó újgenerációs termékek a mai naptól megvásárolhatók az iSTYLE hazai Apple Premium viszonteladói hálózatában.

Hónapokig tartó izgalom és találgatások után a vásárlók végre kézbe vehetik az Apple legfrissebb készülékeit. Az információ-technológiai óriás immár hagyományosnak mondható őszi nagy bemutatóján debütáló új iPhone 16 termékcsalád az Apple ikonikus, letisztult dizájnját és felhasználóbarát kezelőfelületét új innovatív funkciókkal ötvözi, amelyek jelentős ugrást jelentenek az okostelefonok világában.

 

 

„Az iSTYLE örömmel hozza el vásárlóinknak az iPhone 16 szériát, amely soha nem látott teljesítményt és izgalmas lehetőségeket kínál” – mondta a hálózat magyarországi kereskedelmi igazgatója Pridalkó Patrik, a Westendben található Apple Premium Partner üzletükben tartott sajtótájékoztatón. „Minden egyes iPhone generáció nagy hatással volt az életünkre és munkánkra, és ez alól az iPhone 16 sem lesz kivétel. Az új készülékcsalád nem csupán egy frissítés a korábbi modellekhez képest, hanem új szintre emeli azt, ahogyan ma az okostelefonokról gondolkodunk.” 

 

 

Az Apple idén is 4 új telefonnal bővíti az iPhone termékcsaládot, továbbá érkezik a Apple Watch series 10 és az Airpods 4 fülhallgatók két új modellje is:

• Az iPhone 16 és az iPhone 16 Plus nem csak megjelenésében, hanem tudásában is rengeteget fejlődött. A kijelzőt új Ceramic Shield burkolat védi, ami 50%-kal erősebb, mint a korábbiak. A hátlapon elhelyezkedő kamerák egymás alá kerültek, a telefon megkapta az iPhone 15 Pro telefonokban megismert akciógombot, a keret jobb oldalán pedig megjelent a dedikált Camera Control gomb, amelyekhez rengeteg hasznos funkció tartozik. Az új készülékek az A18 rendszerchippel gyorsabbak lettek, és akár 22, a Plus modellek pedig 27 órányi folyamatos videólejátszást is bírnak egyetlen töltéssel.

• Az iPhone 16 Pro és iPhone 16 Pro Max formavilága nem változott, azonban a szegélyek vékonyabbak, így a kijelző mindkét modellen nagyobb lett. Az Apple A18 Pro chip a hatmagos grafikus processzora 20 százalékkal gyorsabb, ennek köszönhetően a Pro készülékek nem csak az Apple legjobb fotós és videós készülékei, hanem egyben a legerősebbek és a legjobb üzemidővel rendelkeznek. A kamerarendszer minden tagja komolyabb frissítést kapott, az ultraszéles kamera felbontása 48 megpixelre nőtt, van autofókusz, a teleobjektív pedig ötszörös optikai nagyítást teszt lehetővé. A pro készülékekkel térbeli hangot is fel lehet venni, az Audio Mix funkcióval pedig utólag is variálhatók a hangok.

• Az Apple Watch Series 10 a legnagyobb kijelzős, mégis legvékonyabb Apple Watch modell. Az OLED képernyő a legfényesebb, amely ha kell, akár másodpercenként frissít. Az új hátlapnak köszönhetően az óratest könnyebb és gyorsabban feltölthető, emellett a modell képes felismerni az alvás közben jelentkező légzési nehézséget, az alvási apnoét és felhívja a figyelmet az esetleges egészségügyi veszélyekre. Az órán felvett hívásaink tisztábban szólnak, és minket is jobban értenek az új háttérzajt eltávolító algoritmusnak köszönhetően.

• Az Apple AirPods 4 fülhallgatók jobban illeszkednek a fülbe, továbbá USB-C töltést, és még jobb hangzást kaptak. Az AirPods 4 aktív zajkioltással is kapható, ami újdonság az Apple nyitott típusú fülhallgatójánál. Ez a változat képes adaptívan alkalmazkodni a környezeti hangokhoz. Ennél a modellnél a tok is komolyabb frissítést kapott, amelynek hangszórói keresés esetén megszólaltathatók.

 

Az iPhone 16 széria a legmodernebb technológia, a kiemelkedő teljesítmény és az elegáns, prémium megjelenés ötvözésével új mércét állít fel az okostelefonok piacán. „Büszkeséggel tölt el bennünket, hogy egy újabb mérföldkőnél vagyunk aktívan jelen, és segíthetünk ügyfeleinknek felfedezni, miként járul hozzá ez a csúcstelefon életminőségük emeléséhez, legyen szó munkáról, kreativitásról vagy szeretteikkel való kapcsolattartásról” – mondta Pridalkó Patrik.

 

 

Az iSTYLE üzletek szakértői kiváló ügyfélszolgálattal – tanácsadással, valamint különféle finanszírozási- és készülék cserelehetőségekkel - várják a vásárlókat, megkönnyítve és megfizethetőbbé téve az új készülékre váltást. „A jelenlegi gazdasági helyzetben még nagyobb hangsúlyt fektetünk arra, hogy a lehető legjobb ajánlatokat biztosítsuk az ügyfelek számára, és minél szélesebb kör számára tegyük elérhetővé termékeinket. Az Easy Upgrade Finanszírozás, az Easy Upgrade Garancia, és a kamatmentesen, önerő nélkül is igénybe vehető Easy Upgrade Előfizetés szolgáltatásainkkal, valamint készülékbeszámítási programunkkal célunk, hogy hosszú távon is maximális felhasználói élményt biztosítsunk ügyfeleink számára.” 

 

 

Az iSTYLE Hungary nem feledkezik meg a magyar kis- és középvállalkozásokról sem: a kifejezetten igényeikhez igazított innovatív Apple megoldások segítenek a technológiai kihívások megoldásában, és lehetővé teszik számukra, hogy az Apple ökoszisztéma erejével növeljék versenyképességüket. Mindezt az iSTYLE Business szakértői csapata stratégiai technológiai tanácsadással és hatékonyságnövelő tréningekkel támogatja, nem csak a beszerzés, hanem a teljes termék-életciklus során. A rendszer költséghatékony üzemeltetését pedig a rugalmas finanszírozási és készülékbeszámítási lehetőségek, valamint hivatalos Apple szerviz szolgáltatások biztosítják.

 

Az iPhone 16 széria mostantól széles szín- és tárhelyválasztékban megvásárolható Budapesten, Győrben, Debrecenben és Szegeden az iSTYLE 9 üzletében, valamint az istyle.hu webshopban. Az Árkádban és Westendben található Apple Premium Partner üzletek árukínálata, magasan képzett munkatársai és minőségi szolgáltatásai pedig még közelebb hozzák az Apple Store-ok vásárlási élményét a hazai közönséghez.

Mobiltelefon-készülék ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Az iPhone csúcstelefonja mostantól hazánkban is elérhető

A várva-várt iPhone 16 termékcsalád szeptember 20-án hivatalosan is megérkezett a boltok polcaira. A legújabb iPhone 16, iPhone 16 Plus, iPhone 16 Pro, iPhone 16 Pro Max telefonok mellett az Apple ezen a napon dobja piacra az Apple Watch Series 10 óráját, valamint az AirPods 4 fülhallgatók két új verzióját is. Az okostelefon-technológia élvonalába tartozó újgenerációs termékek a mai naptól megvásárolhatók az iSTYLE hazai Apple Premium viszonteladói hálózatában.

2024. szeptember 20. 18:28

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ezek a MI legnagyobb veszélyei az oktatásban

2024. szeptember 17. 11:37

Techóriások özönlöttek a Városligetbe

2024. szeptember 13. 17:00

Belföldön az elmúlt 2 évben megduplázódott a nyári adatforgalom

2024. szeptember 9. 13:10

Megújult fizetési felülettel erősíti tovább pozícióját az online fizetési piacon a Barion

2024. augusztus 25. 15:34