Az LG bemutatja MyView 4K okosmonitorait a 2024-es CES-en

forrás: Prím Online, 2024. január 1. 12:01

Az LG Electronics (LG) a CES 2024-en mutatja be új, MyView okosmonitor-családját. A produktivitás elősegítésére és szórakozásra tervezett monitorok mindegyike az elismert webOS platformmal rendelkezik, és számos felhasználóbarát funkciót és csatlakozási lehetőséget kínál. 2024-ben az LG prémium kategóriás okosmonitorain található MyView jelzés a termékek kínálta személyre szabható felhasználói élményt jelzik.

Az LG MyView okosmonitorok lehetővé teszik, hogy a felhasználók filmeket, sorozatokat vagy sportműsorokat streameljenek, zenét hallgassanak vagy távolról dolgozhassanak anélkül, hogy PC-hez kellene csatlakoztatniuk az eszközt. Az új, 2024-es modellek – köztük a CES innovációs díjával kitüntetett 32SR85U – az LG IPS 4K kijelzőjével rendelkeznek, amelyek lenyűgöző képminőséget biztosítanak. A webOS-nek köszönhetően az LG legújabb okosmonitorai intuitív kezelőfelülettel rendelkeznek, személyre szabott felhasználói élményt és rengeteg applikációt kínálnak. Az egyéni ízléseknek megfelelően egyes LG MyView modellek többféle színben is kaphatóak, többek között essence fehér, könnyű bézs, pamutrózsaszín és pamutzöld színekben.* 

 

A 31,5 hüvelykes, 4K (3840 x 2160) IPS-panelekkel rendelkező új LG MyView kijelzők (32SR85U, 32SR83U és 32SR70U modellek) új szintet jelentenek képminőség terén az okosmonitorok kategóriájában. A kijelzők vékonyak, a képernyők három oldalról gyakorlatilag káva nélküli kialakítással rendelkeznek, ezzel egyszerre fokozzák a felhasználói élményt és takarítanak meg helyet az asztalon. A 32SR85U és a 32SR83U állítható, kör alakú kivágással ellátott állvánnyal, míg a 32SR70U alacsony profilú talppal rendelkezik a kompakt és elegáns megjelenés érdekében. A 32SR85U monitort a CES 2024 innovációs díjával, 2023-ban pedig Red Dot Design elismeréssel és iF Design díjjal tüntették ki.

 

 

A webOS 23 felülettel az LG MyView egyaránt támogatja a távmunkavégzést és az otthoni szórakozást. Hozzáférést biztosít a népszerű streamingszolgáltatások széles és egyre növekvő sorához, valamint az olyan, munkavégzés közbeni produktivitást elősegítő programokhoz, mint a Microsoft 365 és a Google Calendar, valamint az egyszerű, vezeték nélküli képernyőtükrözés**  érdekében kompatibilis az AirPlay 2-vel és a Miracasttal. A beépített wifi és Bluetooth kapcsolatot biztosít az internethez és a kompatibilis perifériákhoz. A 32SR85U párosítható egy levehető, Full-HD (1920 x 1080) felbontást biztosító webkamerával***, amely hasznos kiegészítő videokonferenciákhoz és interaktív alkalmazásokhoz.

 

„Az LG MyView okos monitorok egyebek mellett kiváló képminőséget, a webOS és a vezeték nélküli csatlakoztathatóság kényelmét és elegáns kialakítást kínálnak. Személyre szabott lifestyle-monitoraink megfelelnek az egyedi vásárlói igényeknek, és új szintre emelik a felhasználói élményt akár szórakozásról, akár munkáról vagy épp képernyő előtti sportolásról legyen szó” – hangsúlyozta YS Lee, az LG Electronics Business Solutions Company IT üzletágának alelnöke és vezetője.

 

A legújabb LG MyView Smart Monitor modellek az LG standjánál lesznek megtekinthetők a január 9-12. között Las Vegasban megrendezendő CES 2024 kiállításon.

 

_____________________

*A rendelkezésre álló variációk modellenként és országonként eltérőek lehetnek

**A produktivitást elősegítő programokhoz előfizetés szükséges

***Külön kapható

Irodatechnika ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Sandberg új termékei hatékonyabbá teszik a kommunikációt és a hordozható eszközeid töltését

Az érthető kommunikáció fontos eleme a hatékony munkavégzésnek, legyen szó bármilyen hétköznapi helyzetről vagy irodai környezetről. Utóbbi esetén jelent nagy segítséget a Sandberg USB-C-s irodai headsete, amely tiszta kommunikációt garantál a munkavégzéshez.

2024. július 21. 15:07

A Philips Monitors szívet megdobogtató sebességet kínál az ívelt Evnia modellel

Az MMD, vezető kijelzőspecialista és a Philips Monitors márka licencpartnere büszkén jelenti be, az Evnia gaming monitor család új tagját, az Evnia 27M2C5200W modellt. Ez a funkciókkal telerakott monitor mindent megad a játékosoknak, amire szükségük van ahhoz, hogy bármilyen gaming forgatókönyvből a legtöbbet hozzák ki. A nagyobb immerzióért tágas, ívelt képernyővel, Fast VA panellel, 280 Hz képfrissítési sebességgel és villámgyors, 0,3 ms MPRT válaszidővel ez a kijelző egy nagyteljesítményű új szövetséges a játéktérben.

2024. július 19. 19:52

Az Epson új nyomtatóival növelhető a termelékenység és a képminőség

Az Epson globális technológiai vállalat két új 64 hüvelykes festékszublimációs nyomtatóval egészíti ki az Európában is sikeres, legkeresettebb 64 hüvelykes festékszublimációs nyomtatóinak sorát. Az innovatív SureColor F9500 és SC-F9500H modellek a SureColor F9400 és SC-F9400H nyomtatókat váltják fel, és jelentős előrelépést kínálnak a termelékenység, a használhatóság és a képminőség terén.

2024. július 19. 11:40

Szigorodhat a piac: Két nyomtatóóriás fogott össze a cégekért és a környezetvédelemért

A legtöbb vállalkozás még ma is a papír alapú iratkezelést preferálja, ami egyrészt hatalmas terhet ró a környezetre, másrészt pedig olyan fejlesztést igényel a közeljövőben, ami fenntarthatóvá és hatékonnyá is teszi egyben az irodai működést. Ennek érdekében fogott össze két nyomtatóóriás, hogy a vállalkozások átállását megkönnyítsék.

2024. július 18. 11:36

A Philips Monitors bemutatja a legújabb Evnia gaming monitort

Új miniLED gaming monitor érkezett a Philips Evnia termékcsaládjába. A Philips Evnia 32M2N6800M számos olyan funkcióval rendelkezik, amelyek minden játékos élményét feldobja. 

 

2024. július 17. 13:00

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

A kék halál képernyőn túl: miért ne hagyjuk figyelmen kívül a szoftverfrissítéseket?

2024. július 26. 13:59

Idén a fenntartható cégek tulajdonosait is díjazza az EY

2024. július 24. 13:59

Akár 50% időmegtakarítást jelenthet a PS szinte érintésmentes könyvelési megoldása

2024. július 16. 16:29

ESET kiberfenyegetettségi jelentés: egyre gyakoribb a mesterséges intelligencia és a deepfake a támadásokban

2024. július 5. 09:55