Az őrült gyors Honor Play a győztesek készüléke

forrás: Prím Online, 2018. október 17. 13:49

A Honor Play igazi “Game On” telefon, amit győzelemre hangoltak. A videojátékok világában ma a mobiljátékok dominálnak, és az elmúlt évtizedben nőtt az okostelefonok grafikai feldolgozó képességének igénye. 

Napjainkban a multiplayer online battle arena (MOBA) játékok az okostelefon villámgyors grafikus feldolgozási képességére támaszkodnak. A mobil készülékeken egyre népszerűbb, korszerű technológiák és alkalmazások, mint például az AR, VR és a HDR renderelés magas szintű grafikai feldolgozást igényelnek. De a mobil platformokon a GPU-k mindig szembesültek a tér és a kapacitás, a hőelvezetés és az energiafogyasztás technikai korlátaival. Ezek a tényezők kihívást jelentenek az okostelefon-fejlesztők számára, miközben igyekeznek megbirkózni az egyre nagyobb grafikus feldolgozási képesség iránti igénnyel.

 

A Honor Play megjelenése két áttörő, piacvezető technológiát hoz majd a mobil játékosok számára. Az első az új GPU Turbo, amely drámaian megnöveli majd a grafikai feldolgozás hatékonyságát. 

 

 

1. Elsöprő teljesítmény: a GPU Turbo drámai módon növeli a grafikai feldolgozó és számítási hatékonyságot

A GPU Turbo úttörő a grafikai feldolgozás terén és példátlan játékélményt nyújt. Olyan integrált hardver-szoftver megoldás a grafikai feldolgozás gyorsítására, amely rekonstruálja a grafikus feldolgozási keretrendszert az alsóbb rétegekben, nagyban javítva ezzel a GPU grafikai feldolgozás hatékonyságát és a felhasználói játékélményt. A Honor Play-t kifejezetten a GPU Turbo bemutatására fejlesztették ki.

 

A Honor kulcsfontosságú technológiai áttörést ért el a GPU Turbo technológiával, mintegy 60%-kal javítva a grafikus feldolgozás hatékonyságát, 30%-kal csökkentve a SoC (System on Chip) energiafogyasztását, ezzel új rekordokat állított fel az okostelefonok teljesítményében és az energiafogyasztás egyensúlyában. 

 

Mi minden lehetséges a Honor Play GPU Turbo-val? 

  • Erőteljesebb játék: a GPU hatékonysága 60%-kal nőtt, a SoC energiafogyasztása pedig 30%-kal csökkent – ez jelentős javulás a többi gamer telefonhoz képest
  • Hosszabb ideig tartó játék: a GPU Turbo mintegy 20%-kal csökkenti a telefon energiafelhasználását, miközben az átlagos képkockaszámot (fps) maximálisra növeli.
  • Gördülékenyebb játék: a GPU Turbo csökkenti a jitter arányát, valamint a készülék hőmérsékletét a simább és kényelmesebb játékélmény érdekében

 

2. Soha nem látott játékélmény: A Honor Play Game Suite segítségével úgy játszhatsz, mint a profik, megszakítás nélkül

Az őrült gyors játékot mesterséges intelligencia támogatja, hogy teljesen átadhasd magad az élménynek. A 4D játékélmény nem csupán a grafikát és a 3D hanghatásokat tartalmazza, hanem a mesterséges intelligencia vezérelte rezgéseket is, mindezt a legnépszerűbb játékokhoz szabva, igazítva a játékmódokhoz és a játékon belüli helyzetekhez – így a játékos valóban elmerülhet az élményben. 

 

 

AI 4D Smart Shock 

Az AI valós idejű kép- és hangfelismerés 30 különböző helyzetben rezgeti a készüléket attól függően, hogy az ellenség honnan közelít, és a támadás mely irányból érkezik. Az elsütőbillentyű “meghúzásánál” a játékos érezheti is a “fegyver” visszarúgását. A 4D AI rezgés és a játék közbeni értesítések be- illetve kikapcsolhatók. A 4D élmény jelenleg a PUBG-ben elérhető, és a hamarosan megjelenő frissítés több játékot is támogat majd. 

 

AI 3D surround hang

A Histen 3D hangtechnika rendkívül széles 3D hangteret kínál a játékosoknak. A virtuális térhatású hang háromféle móddal rendelkezik: közeli, elülső és széles. A technológiát fülhallgató és fejhallgató is támogatja 3D sztereó effektussal. A 3D térhatású hang jelenleg a PUBG mobile és a Mobile Legends játékoknál elérhető. 

 

Game Suite

A Honor Play Game Suite lehetővé teszi a profi játékot, mindenféle zavaró tényező kizárásával. Az alkalmazás számos olyan funkciót tartalmaz, amelyek segítenek a játék tökéletes átélésében. 

 

A Game Suite és Kirin 970 chip kiemelkedő játékélményt kínálnak. Ennek segítségével kiválaszthatod, hogy mely játékokat adod hozzá a Suite-hez, bekapcsolhatod a nagy teljesítményű üzemmódot, illetve a virtuális eszközökkel kikapcsolhatod a különböző értesítéseket, hogy zavartalanul játszhass. Ha szeretnéd megörökíteni az adott játékmenetet, a Suite parancsikonjainak segítségével fel is veheted, képernyőfotót is készíthetsz a fontos pillanatokról a játék megállítása nélkül. 

 

A Game Suite-ben a következő funkciók elérhetőek…

  • Válaszd ki a játékod: Hozzáadhatsz játékokat a Suite-hez, majd magas teljesítményű üzemmódra kapcsolhatsz
  • Kapcsold ki a megszakításokat: a játék fejlett funkcióinak köszönhetően leállítható néhány virtuális gomb és tilthatóak az értesítések, így zavartalanul átadhatod magad a játékélménynek
  • Örökítsd meg a győzelmed: az olyan parancsikonokkal, mint például a felvétel, képernyőfotó vagy megosztás, megörökítheted a fontos pillanatokat a játék megállítása nélkül. 

 

3. A legmenőbb mobil játékok: kilenc népszerű játék a GPU-ra szabva

A legnépszerűbb mobil játékok közül a Mobile Legends és a PUBG a GPU Turbo-ra lett szabva, és már világszerte elérhető. A neves játékfejlesztő partnerekkel és gaming véleményvezérekkel együttműködve a Honor a közeljövőben még több népszerű játékot hoz majd el a Honor Play-re, ezzel integrált játékélményt nyújtva a játékok szerelmeseinek. 

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50