Az új Alienware gépek hűvös eleganciával várják a nyarat

forrás: Prím Online, 2020. május 19. 19:55

Az Alienware megújult kínálata elhozza a játékosok számára a legújabb technológiákat, és a legmagasabb szintre emeli a prémium szintű kialakítással és teljesítménnyel kapcsolatos elvárásokat.

Még erősebb lett az Alienware Area-51m 

A Legend dizájnnal rendelkező Alienware Area-51m kiemelkedik a gamerlaptopok sorából a bővíthető és túlhajtható asztali processzorral és grafikus vezérlővel, így ideális választás azoknak a játékosoknak, akik utazás közben is a lehető legjobb játékélményre vágynak. Az Alienware most továbbfejlesztette ezt az élményt, és a villámgyors sebesség mellett még erősebbé tette a gamerlaptopot. Az új 10. generációs, Intel Core S sorozatú processzorokkal az Area-51m az első Alienware laptop 10 magos és 20 szálas processzorral, és akár 5,3 GHz-s teljesítménnyel a Thermal Velocity Boostnak köszönhetően.

Az új Alienware Cryo-Tech hűtési technológia növeli a légáramlást, és ezzel tovább javítja a teljesítményt. Az innovatív kialakítás egy új, méhsejtes szerkezetű légbeömlő panelt tartalmaz a billentyűzet felett, valamint nagyobb ventilátorlapátok és kitámasztólábak is kerültek a gépbe annak megemelése érdekében. Ezenkívül egyes konfigurációkba most először kerül be a párarekeszes hűtés és az akár 12 fázisú HyperEfficient feszültségszabályozás, amelyek megszakítás nélküli teljesítményt nyújtanak a maratoni hosszúságú játékmenetekhez is. Az alternatív videókártyákat kereső játékosok számára pedig az Area-51m már AMD Radeon RX grafikus vezérlővel is választható.

Az Area-51m továbbfejlesztett kijelzője most UHD felbontással és e-sporthoz is ideális, akár 300 Hz-es frekvenciájú FHD kijelzővel is választható. Ez a fejlesztés gondoskodik a lenyűgöző látványról és a villámgyors megjelenítésről, ami nagy előnyt jelenthet a kompetitív játékok során. A kiemelkedő stílust az újonnan kifejlesztett Alienware billentyűzet biztosítja 1,7 mm-es billentyűúttal, különálló billentyűérzékeléssel (N-key rollover) és billentyűnként testreszabható RGB LED-világítással, amely földöntúli élményt nyújt.

 

Vékony és erős Alienware m15/m17 gamerlaptopok

Az új Alienware m15/m17 laptopok karcsú, hordozható kialakítással rendelkeznek, és csúcsteljesítményre képesek. A piacon elérhető legvékonyabb és legerősebb gamerlaptopok közé tartoznak, így az sem okoz nekik gondot, ha órákon keresztül megszakítás nélkül futtatják rajtuk a legújabb és legnépszerűbb játékokat.

A leggyorsabb 10. generációs Intel Core H sorozatú processzorokkal társítva az m15/m17 folyamatos és stabil teljesítményt biztosít, az i9-10980HK processzorokkal pedig a túlhajtás is elérhetővé vált a modellekben. A lélegzetelállító képernyőopcióknak köszönhetően pedig garantált a még folyamatosabb játék. Az m15/m17 laptopok az új Alienware Cryo-Tech hűtési technológiával a játékosok legnagyobb ellenségével, a hővel is képesek megbirkózni. A piacon eddig egyedülálló HyperEfficient feszültségszabályozási technológia magas értéken tartja a feszültségszintet, így hosszú távon jobb teljesítményt garantál. Továbbá az m17-tulajdonosoknak a legjobb grafikai teljesítményben lesz részük az NVIDIA GeForce RTX 2080 SUPER Max-P videókártyának köszönhetően.

Az m15/m17 nagyszerű specifikációkkal és választható tulajdonságokkal rendelkeznek, többek között akár 32 GB DDR4 memóriával, Micro-SD kártyaolvasóval és PD gyorstöltésre alkalmas Thunderbolt 3-csatlakozóval. Az FPS növelése érdekében az új modellek NVIDIA GeForce vagy AMD Radeon grafikai opciókkal érkeznek. A foltok távoltartása érdekében pedig új, nagy ellenálló képességű, áttetsző bevonattal készülnek, többek között „Dark Side of the Moon” és „Lunar Light” színekben.

Az Alienware m15/m17 május 21-i bemutatóját egy digitális eseménnyel köti össze az Alienware, ahol a Team Liquid profi játékosainak, az ágazat influencereinek és az Alienware Hive tagjainak a meccseit fogják közvetíteni. Játékzenék DJ-k által készített egyvelegeire, digitális rajongói alkotásokkal kapcsolatos élő programokra, valamint egy remek interaktív felületre lehet számítani, amellyel a résztvevők többet tudhatnak meg a legújabb termékekről. Exkluzív jutalmakért lehet regisztrálni, további információk pedig az AlienwareOutpost.com webhelyen találhatók.

 

Az Alienware Aurora hűvös eleganciával várja a nyarat

Az Alienware az első folyadékhűtéses asztali számítógépét 2004-ben mutatta be, most pedig az Alienware Aurorán teszi elérhetővé az első folyadékhűtéses PCI-e grafikus vezérlőt. A technológia az NVIDIA GeForce RTX 2080 SUPER videókártyával vásárolható meg, és akár 19,5 százalékos hőmérséklet-, valamint akár 69,2 százalékos zajcsökkenést eredményez. Ezzel az új bővítménnyel az Alienware Aurora vásárlásán gondolkodó játékosok és profik most egyszerre választhatnak folyadékhűtéses processzort és folyadékhűtéses grafikus vezérlőt.

Az egyszerű, szerszámokat nem igénylő bővítésre tervezett Aurorával most még egyszerűbb a versenytársak legyőzése a 10. generációs Intel Core i9-10980HK processzoroknak, a HyperX FURY XMP DDR4 memóriának és az opcionális, órási teljesítményű, 1000 W-os tápegységnek köszönhetően. Az Alienware széles körben kínál bővíthető konfigurációkat a túlhajtás kedvelőinek. A stílusos külső érdekében pedig egy új gyűrűs háttérvilágítás is elérhető, amely egy teljes mértékben testreszabható, 4. AlienFX világítási zónát kínál a Lunar Light-modelleken.

A Team Liquid által is használt asztali számítógép, az Alienware Aurora olyan versenyeseményeken is jelen van mint a Riot LCS és LEC bajnokságai. Ezenkívül az Alienware iskolákkal is partnerkapcsolatot ápol van annak érdekében, hogy az Aurora legyen a játékosok és az e-sport-programok alapértelmezett választása.

 

Alienware 25 gamermonitor, e-sportra tervezve

Azoknak a játékosoknak, akiknek elképesztően gyors és minimális válaszidővel rendelkező kijelzőre van szükségük, az Alienware elhozta az egyedi Legend ID dizájnnal készült Alienware 25 360 Hz-es gamermonitort (AW2521H). A 24,5 colos kijelző 360 Hz-es képfrissítési frekvenciával rendelkezik, ami háromszor gyorsabb a legtöbb gamermonitornál, és támogatja az NVIDIA G-SYNC technológiát. A gyors IPS technológiának köszönhetően a számítógépes játékok zökkenőmentesen futnak gyakorlatilag szaggatások és elmosódás nélkül, és minden szögből egységesen a helyes színek láthatók.

 

Game Shift technológia, következő generációs processzorok és grafikus vezérlők

A költségtudatos játékosok számára a Dell frissítette a Dell G3 15 és G5 15 termékkínálatát, így azok mostantól kiállják a többórás, intenzív játék próbáját. Ezek a laptopok a legújabb 10. generációs Intel Core H sorozatú processzorokkal és az NVIDIA GeForce grafikus kártyáival lesznek elérhetőek. A Game Shift technológia maximális ventilátorsebességet és optimális teljesítményt biztosít egyetlen gombnyomásra. Mindkét laptop 144 Hz-es képernyőpanelt tartalmaz, a G5 15 esetében pedig 300 Hz-es kijelző is választható a játékmenet zökkenőmentes megjelenítése érdekében.

 

További információ:

  • Az Alienware Area-51m júliustól lesz rendelhető.
  • A legújabb Alienware m15 és m17 május 21-től érhetőek el.
  • Az új Alienware Aurora R11 asztali gamer számítógép augusztustól lesz rendelhető. 
  • Az Alienware 25 gamer monitor már elérhető Dark Side of the Moon és Lunar Light színekben.
  • Az új Alienware és G sorozatú asztali számítógépek és laptopok itt tekinthetők meg.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05