Az utazások elengedhetetlen kelléke – BOOX Palma!

forrás: Prím Online, 2024. február 22. 12:56

A BOOX tavaly szeptemberben mutatta be legújabb mobil e-papír készülékét, amely a csúcsteljesítményt az E-Ink kijelzővel és a telefon méretű dizájnnal ötvözi, így tökéletes választást jelent útközben is.

 

Kicsi és könnyű

 

Az utazások során – legyen az egy rövid munkába tartató tömegközlekedés, vagy egy hosszú repülőút – kihasználatlan időablakunk keletkezik, amelyben informálódhatunk vagy akár elmerülhetünk kedvenc könyvünkben is, így hasznossá téve az időnket. Ha a könyv mellett döntünk, akkor a lapozás rendkívül problémás lehet, főleg, ha egy zsúfolt járművön utazunk és esetleg helyet sem tudunk foglalni, továbbá a könyveknek elég nagy súlyuk is lehet. Éppen ezért egy e-book olvasó kiválóan helyettesítheti a könyveket, amelyen elérhetjük az összes kedvenc kötetünket, valamint kicsi és könnyű kialakítása révén még egyszerűbb használatot biztosít. Egy tipikus táblagép méretű e-book olvasón egy kézzel nehéz a navigáció, így a megfelelő méretű eszköz kiválasztása kulcsfontosságú.

 

 

A BOOX ezért alkotta meg a Palma névre hallgató e-book olvasóját, amely a 6,13 hüvelykes mobil e-papír kijelzőjével maximális kényelmet és funkcionalitást kínál a felhasználóknak. Android operációs rendszerrel érkezik, így ismerős és felhasználóbarát kezelőfelülettel rendelkezik. Apró méretéből adódva bárhová magaddal viheted, így tökéletes párja a városi nyüzsgésnek.

 

 

Papírszerű élmény és maximális fókusz

 

Nagy zajban mindig nehezen lehet koncentrálni, így nem csoda, hogy a legtöbb utas általában csak a közösségi médiás felületeket görgeti. A Palma papírszerű képernyője elefántcsont színű papírra nyomtatott tinta érzetét kelti, így kényelmes olvasási élményt nyújt hosszan tartó használat során is, nem erőltetve a szemet, ezzel segítve a „flow” állapot elérését.

 

A fekete-fehér kijelző elnyomja a zavaró tényezőket a nyüzsgő digitális világból, így csak a legfontosabb információkat tartja a szemeid előtt 300 PPI-vel. A könyvimádóknak a Palma a legjobb választás a kedvenc regényeik tárolására. Természetesen alkalmazások széles választéka tölthető le a készülékre, így a hírolvasásban is hű társad lehet.

 

 

Fokozott hatékonyság

 

Az ingázás rendkívül frusztráló lehet, ha nem tudsz közben semmi mással foglalkozni. A Palma nyolcmagos CPU-ja a BSR (BOOX Super Refresh) technológiával kombinálva gyors válaszidőt és éles képet biztosít, továbbá zökkenőmentesen használhatod a Google Play Áruházból letölthető alkalmazásokat is. Kedved szerint készíthetsz teendőlistát a napodhoz, tanulmányozhatod az Anki szókártyákat vagy akár Duolingo nyelvórákon is részt vehetsz. Ha pedig a szemeidet pihentetni szeretnéd, csak csatlakoztasd fülhallgatódat és élvezd a podcasteket! Ezek a tevékenységek az elvesztegetett időt értelmes pillanatokká változtatják. A produktív reggeli ingázás felkészít a közelgő kihívásokra, a nap végén pedig az elégedettség érzését kelti.

 

 

Figyelmes olvasás, tudatos élet

 

A Palma amellett, hogy egy szuper hordozható e-book olvasó, az egészséges életmódot is hirdeti a zavaró digitális tényezők minimalizálásával. A felhasználók választhatnak, hogy több időt szeretnének-e tölteni barátaikkal és családtagjaikkal úgy, hogy megszakítják az internetkapcsolatot, vagy inkább a teljes internethozzáférést részesítik előnyben, ha újra csatlakoznak a WiFi-re.

 

Ez arra ösztönöz, hogy figyelj a digitális szokásaidra és tarts szünetet, hogy kapcsolatban maradj a való világgal. A fókusz és a produktivitás tovább javítható a zavaró tényezők korlátozásával ezen a digitális eszközön.

 

A Palma már elérhető a hivatalos BOOX Shopban.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50