Belépő árkategóriás okostelefon kimagasló képességekkel

forrás: Prím Online, 2023. március 8. 18:31

A Xiaomi ma bejelentette legújabb belépő szintű okostelefonját, a Redmi 12C-t, amely kategóriájában az egyik legerősebb teljesítményt kínálja mindössze 59.990 forintos ajánlott fogyasztói áron. 

 

 

A MediaTek Helio G85 processzorral felszerelt Redmi 12C akár 6+5GB bővített RAM-ot és 1 TB-os tárhelybővítést* kínál, ezzel lehetővé téve a zökkenőmentes napi használatot, az alkalmazások gyorsabb elindítását, valamint nagy mennyiségű adat tárolását. A készülék 5000 mAh-s akkumulátora egész napra elegendő energiát biztosít, a modern ujjlenyomat-olvasónak köszönhetően pedig a felhasználók közvetlenül a kijelzőre helyezett ujjukkal oldhatják fel telefonjukat, és már használhatják is alkalmazásaikat, vagy hitelesíthetik mobilfizetésüket. 

 

Letisztult, 6,71 hüvelykes HD+ kijelzőjével és 20,6:9-es képarányával a Redmi 12C kitűnő felhasználói élményt garantál, legyen szó olvasásról, videózásról vagy játékról. Az olvasási mód amellett, hogy segít enyhíteni a szem megterhelését, hozzájárul a meghosszabbított képernyőidőhöz is. 

 

A kijelző stílusos és felismerhető dizájnba van csomagolva: az egytestű, ívelt hátlap lapos élekkel rendelkezik, amelyek javítják az általános esztétikát és a tapadásérzetet. A Redmi 12C grafitszürke és óceánkék színben érkezik. 

 

 

A Redmi 12C 50 MP-es főkamerájának jóvoltából még nagyobb részletgazdagsággal képes rögzíteni a pillanatokat, míg az erőteljes HDR-nek és az éjszakai módnak köszönhetően tisztább éjszakai városi képek készíthetők akár kihívásokkal teli körülmények között is. A Redmi 12C egy 5 MP-es előlapi kamerával rendelkezik. 

 

 

A Redmi 12C két tárhelyváltozatban lesz elérhető:

●  3GB+64GB – 67.990 Ft ajánlott fogyasztói áron lesz megvásárolható március végétől a Xiaomi hivatalos csatornáin keresztül

●  3GB+32GB – 59.990 Ft ajánlott fogyasztói áron lesz megvásárolható várhatóan áprilistól a Xiaomi hivatalos csatornáin keresztül

 

_________________

* Memóriabővítésre csak akkor van lehetőség, ha az eszközön elegendő tárhely áll rendelkezésre. A RAM tárolókapacitásának bővítése modellenként eltérő.

** A Xiaomi Labs adatai. A tényleges eredmények eltérőek lehetnek.

Kulcsszavak: Xiaomi okostelefon

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59