Díjmentes 1 GB adat és 100 lebeszélhető perc a Vodafone kínálatában

forrás: Prím Online, 2023. szeptember 10. 13:40

A Vodafone Magyarország célja, hogy az alapvető telekommunikáció lehetőségét minél szélesebb körben tegye elérhetővé. Ezt szolgálja, hogy augusztus elejétől a TUTI100+ feltöltőkártyás díjcsomagban a kártya aktiválását követően az előfizetők díjmentes 1 GB kiinduló adatkeretet, valamint 100 lebeszélhető percet kapnak, melyet 30 napig használhatnak fel. A díjmentes szolgáltatásoknak köszönhetően feltöltés nélkül is kapcsolatban tudnak maradni az ügyfelek. 

Augusztus elejétől érhető el a Vodafone új feltöltőkártyás díjcsomagja, a TUTI100+. Az új díjcsomaggal az aktiválást követően azonnal, feltöltés nélkül lehet hívást indítani vagy internetezni, ugyanis a szolgáltató díjmentes kiinduló keretet biztosít.

• A TUTI Hétfő opció feltétele is kedvezően változik. A díjmentesen lebeszélhető 60 perc hétfőnként már minden TUTI100+ felhasználónak automatikusan elérhető. 

• További fontos, a feltöltőkártyás piacon jelenleg teljesen egyedülálló újítás, hogy a kártya használhatóságának meghosszabbításához elegendő lesz az éves adategyeztetést elvégezni, az egyenleg feltöltése nem lesz feltétel.

 

A TUTI Hétfő opció is pozitívan változik: a kedvezmény igénybevételéhez már nem szükséges hetente aktiválni a szolgáltatást, a díjmentes időszak minden hétfőn 12:00 és 13:00 óra között automatikusan elérhetővé válik minden TUTI100+ ügyfél számára, normál díjas belföldi és EU roaming hívás esetén. 

 

A TUTI100+ a perc-és SMS-díjak tekintetében is rendkívül kedvező: a díjcsomagot igénybe vevő ügyfelek 19 Ft/perc áron telefonálhatnak, illetve 25 Ft/SMS áron küldhetnek üzeneteket – mindkét ár érvényes az összes hazai hálózatra. 

 

 

Előbbiek mellett fontos újítás, hogy szeptember 15-től a Vodafone Magyarország – a jogszabályban előírt feltételek mentén – mindenki számára díjmentesen biztosítja a hozzáférés lehetőségét az alapszintű telekommunikációs szolgáltatáshoz: a kártya ugyanis feltöltés nélkül, az éves adategyeztetést elvégezve is érvényes marad. Emellett a szolgáltató díjmentes opciókat is biztosít – a hétfőnként 12:00 és 13:00 között életbe lépő, díjmentes 60 percet, illetve a szintén díjmentes havi 100 MB adatot –, így az ügyfelek nem csak hívásfogadásra tudják használni a feltöltőkártyás szolgáltatásukat. 

 

Hasonlóképpen könnyebbséget hoz az ügyfeleknek, hogy a feltöltőkártyák felhasználási idejét a feltöltés időpontja a továbbiakban nem korlátozza. Már nem szükséges legalább 365 naponként feltölteni az egyenleget, hogy a kártya érvényes maradjon. 

 

Az éves adategyeztetés elvégzésére a jogszabályi kötelezettség miatt azonban továbbra is szükség lesz. 

 

„Meggyőződésünk, hogy a mobilinternet és a hívásindítás lehetősége a kommunikáció alapvető eszközei, ezért elengedhetetlen, hogy ezekhez a szolgáltatásokhoz pénztárcától függetlenül minél többen hozzáférjenek. Az újításokkal célunk, hogy a lehető legalacsonyabb költség mellett korszerű és versenyképes konstrukciót nyújtsunk kártyás ügyfeleink számára is. Bízunk benne, hogy a TUTI100+ díjcsomag elődjéhez hasonló népszerűségre tesz szert és a feltöltőkártyás ügyfeleink kedvence lesz” – mondta Mester Hajnalka, a Vodafone Magyarország Megbízott lakossági üzletág igazgatója.

 

A TUTI100+ tarifacsomagról bővebb információ itt érhető el.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59