Egyedülálló fejhallgatók és limitált kiadású E8 fülhallgatók a CES-en

forrás: Prím Online, 2018. január 11. 15:29

A B&O PLAY két új termékkel, a Beoplay H8i és Beoplay H9i fejhallgatókkal, valamint limitált kiadású Beoplay E8 All White és All Black fülhallgatókkal nyűgözi le a zene szerelmeseit. Az újdonságokat az ikonikus Bang & Olufsen zeneélmény, letisztult dizájn, kifogástalan kényelem és minőség jellemzi.

Beoplay H8i és H9i

A H8i és H9i fejhallgatók a B&O PLAY legújabb zászlóshajói. A vezeték nélküli fejhallgatókban számos jól megtervezett újdonság egyesül, így áramvonalasabb dizájnt, könnyű használatot és precíz, erőteljes, részletgazdag hangzást nyújtanak.

 

 

A vezeték nélküli over-ear Beoplay H9i fejhallgatótól a legmagasabb zenehallgatási élményt kaphatod. A pihekönnyű alumínium váz ellenállóvá, a varrott marhabőr stílusossá, a puha és karcsú báránybőr fülpárna és az alatta elhelyezkedő memóriahab pedig kényelmessé teszi. A hibrid aktív zajcsökkentésnek köszönhetően hatásosabban szűri ki a külvilág zaját, ám ha mégis kíváncsi lennél a körülötted lévő hangokra, az egy érintéssel aktivált Transparency mód segítségével beengedheted azokat. Az új basszusport erőteljesebb basszust, egy további mikrofon pedig még jobb hangzást ad.

 

Izgatottan várod a kedvenc gitárszólódat, de épp most találkozol egy kedves ismerőssel? Ne aggódj, a proximity szenzornak köszönhetően a zene automatikusan szünetel, ha leveszed a fejhallgatót, és miután visszahelyezed, a kedvenc számod már folytatódik is tovább. A H9i fejhallgatót akár két eszközhöz is csatlakoztathatod egyszerre, így nem kell az egyikről lecsatlakozni, ha a másikra szeretnél váltani. A vezeték nélküli Beoplay H9i 18 órán át lehet társad a zenében.

 

 

 

A modern és klasszikus stílust ötvöző vezeték nélküli on-ear Beoplay H8i számos funkcióval, mint például kettős eszközcsatlakozással, az extra mikrofonnak köszönhetően kiválóbb hívásminőséggel, Transparency móddal és proximity szenzorral teszi még tökéletesebbé a zenehallgatás élményét. A fizikai egyszerűséget kedvelő zenerajongók kedvéért azonban a H8i fejhallgatón érintés helyett finom gombokkal vezérelhetjük az egyes funkciókat. A Bang & Olufsen új fejhallgatója üzemidejével az iparág vezető helyére állt. A H8i-vel ugyanis akár 30 órán keresztül hallgathatod kedvenc zenéidet Bluetooth-on, aktív zajszűrővel.

 

A H8i és H9i bézs és éjfekete színben nyűgözi le mindazokat, akik a minőségi hangzás mellett igényes kialakításra és prémium anyagokra is vágynak.

 

A kontraszt szépsége - Beoplay E8 All White és All Black

A B&O PLAY bővítette az E8 portfólióját is, bemutatta a Beoplay E8 All White és All Black limitált kiadású fülhallgatókat. A monokróm színek által inspirált kollekció a 2017 szeptemberben bemutatott teljesen vezeték nélküli E8 sikereire alapoz, és ezt viszi tovább. A fekete és fehér szín minimalista és örök érvényű természeténél fogva a fekete-fehér monokróm stílusra nemcsak egy trendként tekintenek, hanem mint a divatban, művészetben és dizájnban megtestesült életstílusra.

 

Az E8 tökéletesen visszaadja a kevesebb néha több érzést: a letisztult, egyszerűen stílusos fülhallgató az iparág vezető hangzását adja, miközben minden eleme minőségi és tartós anyagokból készült, kényelmes, az intuitív érintésvezérléssel pedig könnyen irányítható.

 

 

 

Csak illeszd a füledbe, mint egy csodás ékszert, és hagyd, hogy a tökéletes hangzás levegyen a lábadról! A különböző méretű fülharangoknak köszönhetően szinte észrevétlenül simul a füledbe, miközben a csepp- és porálló kialakítás miatt akár sport vagy kirándulás közben is biztonsággal használhatod. A fülhallgatóval teljesen feltöltött állapotban akár négy órán keresztül élvezheted az aktuális slágereket vagy a régi klasszikus kedvenceket. Ha pedig útközben lemerül, a töltőállomásként is szolgáló valódi bőrből készült kis tokkal kétszer tudod teljesen feltölteni.

 

A Beoplay E8 minimális méretében nyújtja a maximális Bang & Olufsen minőséget. A Transparency módnak köszönhetően akár a téged körülvevő hangokat is beengedheted, így eldöntheted, hogy a külvilágra vagy a zenére koncentrálsz inkább. A fülhallgatók érintőfelületének használatával egyszerűen irányíthatod a zenét, állíthatod a hangerőt, aktiválhatod a Transparency Mode-ot, vagy akár a telefonhívásaidat is fogadhatod. A Beoplay alkalmazással pedig a saját stílusodra hangolhatod a zeneélményt, beállíthatod a hozzád illő hangprofilt, és ellenőrizheted az akkumulátor töltöttségét is.

 

 

Minden adott a mindent elsöprő minőségi zenehallgatáshoz, már csak a neked tetszőt kell kiválasztanod!

 

Beoplay H9i és H8i január végétől érhető el a Bang & Olufsen üzletekben, online pedig a www.beoplay.com/h8i és www.beoplay.com/h9i oldalakon és kiemelt kiskereskedelmi partnereknél kapható. A Beoplay H8i ajánlott fogyasztói ára 131 000 Ft, a Beoplay H9i fejhallgatóé pedig 163 800 Ft.

 

A Beoplay E8 All White és All Black február végétől érhető el a Bang & Olufsen üzletekben, online a www.beoplay.com/e8specialedition oldalon és néhány kiemelt kiskereskedelmi partnernél lesz kapható. A Beoplay E8 ajánlott fogyasztói ára 299 euró.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

ESET kiberfenyegetettségi jelentés: egyre gyakoribb a mesterséges intelligencia és a deepfake a támadásokban

2024. július 5. 09:55

A Schneider Electric a világ legfenntarthatóbb vállalata a TIME szerint

2024. július 4. 19:09

A legmodernebb digitális oktatási rendszert valósította meg a Delta Systems a Corvinus Egyetemen

2024. július 1. 12:59

Befektetőre talált a Megoldások a holnapért korábbi díjazottja

2024. június 25. 19:01