Egyszerű Airpods-tisztítás és új vezetékes headset gamereknek

forrás: Prím Online, 2024. április 28. 15:43

Neked is fejtörést okoz, hogy mivel tudnád Apple Airpods fülhallgatódat megfelelően és károkozás nélkül tisztítani? Vagy épp teljesen másban vagy, és azon agyalsz, hogy milyen gaming headsettel tudnál megszabadulni a késleltetéstől? Akkor érdemes továbbolvasnod, mert a Sandberg most mindkét problémára elhozta a megoldást!

 

Átfogó tisztítókészlet

 

A vezeték nélküli fülhallgatók, mint például az Apple Airpods, használata során sokaknak okozhat nehézséget azok megfelelő tisztítása. Előfordulhat az is, hogy a felhasználók megfelelő tisztítóeszközök hiányában csak nagyobb kárt okoznak eszközeikben. A Sandberg erre kínál megoldást legújabb tisztítókészletével, amit kifejezetten az Apple Airpods terméksorozathoz terveztek, és mindent tartalmaz, ami a fülhallgatók és azok tokjainak biztonságos, valamint hatékony tisztításához szükséges.

 

 

A készlet egy kis hegyes tollból, két különböző keféből, valamint a tollhoz tartozó védőtokból áll. Ezenkívül jár mellé egy ragadós, rugalmas anyag is, ami bármilyen formára kinyújtható és alakítható, hogy a nehezen hozzáférhető területeken is használható legyen és képes legyen összegyűjteni a szennyeződést. Ebből adódva még az Aripods-tokok és a mobiltelefonok csatlakozóinak tisztítására is használható a készlet.

 

Martin Hollerup, a Sandberg A/S vezérigazgatója magyarázattal szolgált az új termék gondolatának megszületéséről: „Próbáltam Sandberg fülhallgatóimat konyharuhával, fogpiszkálóval, hústűvel, fogkefével és minden más egyébbel tisztítani. Eléggé nehézkes volt, nyilván ezek nem túl jó megoldások. Ez a valódi oka annak, hogy most egy jó és hatékony megoldást kínálunk. Nem én vagyok az egyetlen, akinek tisztításra váró fülhallgatói vannak.”

 

Vezetékes headset gamereknek

 

A Sandberg tavaly ősszel mutatta be HeroBlaster vezeték nélküli gaming headsetét. Remek ár-érték arányának és kiváló teljesítményének köszönhetően a termék nagy sikert aratott, ezért a vállalat most bejelenti a HeroBlaster vezetékes változatát is.

 

 

Az USB-s változat bevezetésének két oka volt:

• A gamerek nem szeretik a késleltetést. A hangzás fontos a játékokban, ezért annak pontosnak kell lennie. A Bluetooth-technológia enyhe késleltetést okoz, amit csak vezetékek használatával lehet teljesen megszüntetni.

• A vezetékes megoldást kedvezőbb áron lehet értékesíteni, mint a vezeték nélküli változatot.

 

A headset természetesen ugyanazt a hangzást nyújtja, mint a vezeték nélküli változat, ráadásul külsőleg sem változott meg, így lecsatlakoztatható mikrofonja és RGB-világítása továbbra is megmaradt. A két méter hosszú, nejlonszövetes USB-kábelen egy vezérlőegység is helyet kapott, ahol a HeroBlaster hangerejét, némítását és a mikrofon némítását lehet vezérelni.

 

A headset nem mellesleg két 50 mm-es átmérőjű drivert használ, melyek frekvenciatartománya 20 Hz-től 20 kHz-ig terjed. A lecsatlakoztatható mikrofon érzékenysége -40 dB (± 3 dB), frekvenciatartománya pedig 100 Hz-től 10 kHz-ig terjed.

 

„Különösen a többszemélyes játékokban jelenthet előnyt, ha egy lövés pontosan akkor hallható, amikor az megtörténik. Amikor úgy döntöttünk, hogy egy új USB-headsetet készítünk, nyilvánvalóvá vált, hogy a HeroBlaster vezetékes változatát is le kell gyártanunk, mivel a HeroBlaster nagyon rövid idő alatt rendkívül népszerűvé vált” – mondta Erling Hoff Petersen, a Sandberg A/S értékesítési igazgatója.

 

A Sandberg HeroBlaster headset már megvásárolható, az Airpods-tisztítókészlet pedig hamarosan elérhető lesz a hivatalos viszonteladók kínálatában.

Kütyük ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Sandberg mobilkiegészítők a nyaraláshoz

Manapság egyre több okoskészüléket használunk, melyek töltéséhez külön adapterekre és kábelekre van szükségünk. Ez leginkább utazás során jelenthet problémát, hiszen a töltőadapterek meglepően sok helyet tudnak elfoglalni egy táskában, nem beszélve a laptoptöltők méretéről. A Sandberg ezekre a nehézségekre igyekszik két megoldást is kínálni nagy teljesítményű, kompakt töltőadapterével és 3 az 1-ben vezeték nélküli hordozható töltőjével.

2024. június 17. 18:54

A Samsung új okosórája mélyreható betekintést kínál egészségügyi állapotunkról

A Samsung bejelentette okosóra termékcsaládja új tagjának bevezetését.  A júniustól Magyarországon is kapható Galaxy Watch FE készülékkel még több felhasználó férhet hozzá a vállalat fejlett és átfogó, jóllétet szolgáló élményéhez. A Galaxy Watch FE a Galaxy Watch úttörő hardverteljesítményét és fejlett egészség- és fitneszmegőrző funkcióit stílusos és tartós kialakítással ötvözi. Az új okosóra ideális lehet mindazoknak, akik széleskörű ismeretekkel javítanának általános egészségi állapotukon és jóllétükön.

 

2024. június 16. 13:55

A Thermaltake új versenyszimulátor-pilótafülkét és monitorállványt mutat be

A Thermaltake, a prémium PC-hardvermegoldások vezető márkája bemutatta a GR500 versenyszimulátor-pilótafülkét és a Triple Racing monitorállványt, melyek már megvásárolhatóak. A hagyományos PC gaming setupokon túlmutatva a versenyszimulátorok újradefiniálják a gaming környezetet, így könnyen úgy érezheted, mintha egy igazi versenyautót vezetnél egy igazi versenypályán, miközben egy zárt, szórakozásra alkalmas helyen vagy. Hozd létre szimulátoraidat a Thermaltake verseny-ökoszisztémával vagy menj még messzebbre, és párosítsd őket egy VR-headsettel, mint a Meta Quest 3, teljesen elmerülve a gyors és ádáz versenyzés izgalmában!

2024. június 13. 13:45

Az LG fejlett autós platformjával érkezik a Kia legújabb elektromos járműve

A Kia Corporation (Kia) legújabb, teljesen elektromos SUV-jába is beépítik az LG Electronics (LG) webOS által támogatott, csúcstechnológiát képviselő autós tartalomplatformját (Automotive Content Platform, ACP). Ezzel a nemrégiben bemutatott Kia EV3 az első olyan elektromos jármű, ami megkapta az LG ACP-jét. Az LG autós szórakoztató platformja először tavaly, a Hyundai Motor Group (Hyundai) Genesis GV80 és GV80 Coupe modelljeiben debütált.

2024. június 8. 12:53

Az állkapocs mozgását és a környezeti zajszintet is elemzi az LG új fülhallgatója

Az LG Electronics (LG) bemutatta legújabb TONE Free fülhallgatóját, amelyet a lenyűgöző hangzás jegyében terveztek. Az új T90S modellt grafén, azaz egyetlen atom vastagságú grafitréteg felhasználásával alkották meg, amellyel az eszköz a korábbinál kényelmesebb illeszkedést kínál. 

2024. június 2. 13:46

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

A kiberbűnözők piszkos játéka: 9+1 kibertámadás a sport világából

2024. június 12. 11:43

Elstartolt a Startup Safari Budapest 2024

2024. június 10. 11:40

Marad-e az AI homály a vállalkozások körében?

2024. június 3. 13:02

Az Everguest szoftvere felforgatja a turizmus állóvizét

2024. május 27. 17:30