Egyszerű Airpods-tisztítás és új vezetékes headset gamereknek

forrás: Prím Online, 2024. április 28. 15:43

Neked is fejtörést okoz, hogy mivel tudnád Apple Airpods fülhallgatódat megfelelően és károkozás nélkül tisztítani? Vagy épp teljesen másban vagy, és azon agyalsz, hogy milyen gaming headsettel tudnál megszabadulni a késleltetéstől? Akkor érdemes továbbolvasnod, mert a Sandberg most mindkét problémára elhozta a megoldást!

 

Átfogó tisztítókészlet

 

A vezeték nélküli fülhallgatók, mint például az Apple Airpods, használata során sokaknak okozhat nehézséget azok megfelelő tisztítása. Előfordulhat az is, hogy a felhasználók megfelelő tisztítóeszközök hiányában csak nagyobb kárt okoznak eszközeikben. A Sandberg erre kínál megoldást legújabb tisztítókészletével, amit kifejezetten az Apple Airpods terméksorozathoz terveztek, és mindent tartalmaz, ami a fülhallgatók és azok tokjainak biztonságos, valamint hatékony tisztításához szükséges.

 

 

A készlet egy kis hegyes tollból, két különböző keféből, valamint a tollhoz tartozó védőtokból áll. Ezenkívül jár mellé egy ragadós, rugalmas anyag is, ami bármilyen formára kinyújtható és alakítható, hogy a nehezen hozzáférhető területeken is használható legyen és képes legyen összegyűjteni a szennyeződést. Ebből adódva még az Aripods-tokok és a mobiltelefonok csatlakozóinak tisztítására is használható a készlet.

 

Martin Hollerup, a Sandberg A/S vezérigazgatója magyarázattal szolgált az új termék gondolatának megszületéséről: „Próbáltam Sandberg fülhallgatóimat konyharuhával, fogpiszkálóval, hústűvel, fogkefével és minden más egyébbel tisztítani. Eléggé nehézkes volt, nyilván ezek nem túl jó megoldások. Ez a valódi oka annak, hogy most egy jó és hatékony megoldást kínálunk. Nem én vagyok az egyetlen, akinek tisztításra váró fülhallgatói vannak.”

 

Vezetékes headset gamereknek

 

A Sandberg tavaly ősszel mutatta be HeroBlaster vezeték nélküli gaming headsetét. Remek ár-érték arányának és kiváló teljesítményének köszönhetően a termék nagy sikert aratott, ezért a vállalat most bejelenti a HeroBlaster vezetékes változatát is.

 

 

Az USB-s változat bevezetésének két oka volt:

• A gamerek nem szeretik a késleltetést. A hangzás fontos a játékokban, ezért annak pontosnak kell lennie. A Bluetooth-technológia enyhe késleltetést okoz, amit csak vezetékek használatával lehet teljesen megszüntetni.

• A vezetékes megoldást kedvezőbb áron lehet értékesíteni, mint a vezeték nélküli változatot.

 

A headset természetesen ugyanazt a hangzást nyújtja, mint a vezeték nélküli változat, ráadásul külsőleg sem változott meg, így lecsatlakoztatható mikrofonja és RGB-világítása továbbra is megmaradt. A két méter hosszú, nejlonszövetes USB-kábelen egy vezérlőegység is helyet kapott, ahol a HeroBlaster hangerejét, némítását és a mikrofon némítását lehet vezérelni.

 

A headset nem mellesleg két 50 mm-es átmérőjű drivert használ, melyek frekvenciatartománya 20 Hz-től 20 kHz-ig terjed. A lecsatlakoztatható mikrofon érzékenysége -40 dB (± 3 dB), frekvenciatartománya pedig 100 Hz-től 10 kHz-ig terjed.

 

„Különösen a többszemélyes játékokban jelenthet előnyt, ha egy lövés pontosan akkor hallható, amikor az megtörténik. Amikor úgy döntöttünk, hogy egy új USB-headsetet készítünk, nyilvánvalóvá vált, hogy a HeroBlaster vezetékes változatát is le kell gyártanunk, mivel a HeroBlaster nagyon rövid idő alatt rendkívül népszerűvé vált” – mondta Erling Hoff Petersen, a Sandberg A/S értékesítési igazgatója.

 

A Sandberg HeroBlaster headset már megvásárolható, az Airpods-tisztítókészlet pedig hamarosan elérhető lesz a hivatalos viszonteladók kínálatában.

Kütyük ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Itthon is elérhetőek a Samsung legújabb hajlítható okostelefonjai, okosórái és fülhallgatói

Magyarországon is elérhetőek a Samsung legújabb, Galaxy AI erejével támogatott készülékei: a hajlítható Galaxy Z Fold6 és Galaxy Z Flip6 okostelefonok, a Galaxy Watch Ultra és Galaxy Watch7 okosórák, valamint a Galaxy Buds3 széria modelljei.

2024. július 24. 20:59

A Sandberg új termékei hatékonyabbá teszik a kommunikációt és a hordozható eszközeid töltését

Az érthető kommunikáció fontos eleme a hatékony munkavégzésnek, legyen szó bármilyen hétköznapi helyzetről vagy irodai környezetről. Utóbbi esetén jelent nagy segítséget a Sandberg USB-C-s irodai headsete, amely tiszta kommunikációt garantál a munkavégzéshez.

2024. július 21. 15:07

Vadászrepülők inspirálták a legújabb Casio-t

A Casio vadonatúj, vadászrepülők által inspirált karórát mutatott be. Az új G-Shock Gravitymaster rögtön háromféle megjelenésben érhető el. „Valamennyi közös jellemzője, hogy mesterien ötvözik a vadászrepülők műszerfalának kialakítását, valamint a gépek aerodinamikus, lendületes dizájnját” – hangsúlyozta Nagy Sándor, a Casio termékmenedzsere. 

2024. július 21. 12:20

Bemutatkozik a Dyson OnTrac fejhallgató

A Dyson bemutatta első, kizárólag audio célú, magas hanghűségű fejhallgatóját, a Dyson OnTrac-et. A kategóriájában legjobb zajszűrést kínáló fejhallgatók akár 55 órányi magával ragadó zenehallgatási élményt nyújtanak.

2024. július 20. 16:58

Az új ViewSonic lézerprojektor átformálja a házimozi jövőjét

A ViewSonic Corp., a vizuális megoldások globálisan vezető gyártója bejelentette az LX700-4K RGB megjelenését. Ez az innovatív projektor új mércét állít fel az otthoni szórakoztatás vizuális teljesítménye terén. 

2024. július 20. 11:59

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

A kék halál képernyőn túl: miért ne hagyjuk figyelmen kívül a szoftverfrissítéseket?

2024. július 26. 13:59

Idén a fenntartható cégek tulajdonosait is díjazza az EY

2024. július 24. 13:59

Akár 50% időmegtakarítást jelenthet a PS szinte érintésmentes könyvelési megoldása

2024. július 16. 16:29

ESET kiberfenyegetettségi jelentés: egyre gyakoribb a mesterséges intelligencia és a deepfake a támadásokban

2024. július 5. 09:55