Együttműködik a BOOKR Kids és a Samsung

forrás: Prím Online, 2021. december 10. 15:24

A legújabb Galaxy készülékek*  idén karácsonykor a mesék birodalmába repítenek. A Samsung és a BOOKR Kids együttműködésében a felhasználók egy éves, díjmentes hozzáférést kaphatnak a BOOKR Kids Mesetárának teljes kínálatához**. A promócióban résztvevő készülékek tulajdonosai az erre feljogosító kódot már igényelhetik a Samsung Members alkalmazásban, majd a BOOKR Kids oldalán válthatják be. Az éves előfizetéssel korlátlanul férhetnek hozzá a Mesetár több száz könyvéhez, interaktív hangoskönyvekhez, animált tartalmakhoz és fejlesztő játékokhoz.

A Samsung a sikeres tavalyi együttműködés után újra összefog a szakemberek által is elismert BOOKR Kids programmal, hogy többezer gyermek és szülő számára tegyék még kellemesebbé az ünnepi időszakot. A több mint 400 interaktív könyvet és számos foglalkoztató, fejlesztő játékot tartalmazó BOOKR Kids Mesetár ismét díjmentesen elérhetővé válik a Galaxy felhasználók számára. 

 

A Mesetárban klasszikus és modern, az animált digitális könyvek és képességfejlesztő játékok keverékeként megjelenő interaktív mesék találhatók. A történeteket ismert színészek keltik életre, többek között Molnár Piroska, Szabó Győző, Györgyi Anna és Gálvölgyi János, így azok hangoskönyvként is élvezhetőek. A különböző történetek közül a szülők korcsoportonként választhatják ki a saját kedvenceiket, amelyeket szeretnének továbbadni gyermekeiknek vagy közösen fedezhetik fel a legújabb meséket. 

„Fontosnak tartjuk, hogy a gyerekek az ünnepi időszakban, az iskolai szünetben vagy a karácsonyfa alatt is olyan játékokkal játsszanak, és olyan tartalmakat fogyasszanak, amelyek hozzájárulhatnak a fejlődésükhöz is és akár a szülőkkel közösen is kellemes időtöltést jelenthetnek. Nagy öröm számunkra, hogy a Galaxy felhasználók családjába idén mi hozhatjuk el azt a szolgáltatást, amely mindezt biztosítja. Bízunk benne, hogy az egy éves előfizetés alatt sokan megszeretik a Mesetárat, amely így minél több magyar gyermekhez eljuthat” – mondta el Horváth Dorka és Karányi Dani, a BOOKR Kids alapítói.

 

A Mesetár kínálatához idén karácsonykor a Galaxy felhasználók egyéves, díjmentes hozzáférést kaphatnak. A hozzáférést biztosító kód a Samsung Members alkalmazásban igényelhető egészen 2022. február 28-ig. A kupont a BOOKR Kids oldalán válthatják be, itt regisztrálhatnak, vagy beléphetnek meglévő fiókjukba, majd az Aktiváló kód felhasználása mezőbe írhatják be az egyedi kódot. Az egyéves előfizetés ezután automatikusan hozzáadódik a fiókjukhoz, így minden mese azonnal elérhető lesz a Bookr Kids alkalmazásban

 

„A tavalyi együttműködésünk során rengetegen fedezték fel velünk a BOOKR Kids meséinek világát. Bízunk benne, hogy a technológia segítségével idén karácsonykor is összehozhatjuk a családokat és erre nagyszerű lehetőséget adnak a Mesetár interaktív történetei. – mondta el Kunos Balázs, a Samsung Magyarország alelnöke. – Büszkék vagyunk rá, hogy az együttműködésünknek köszönhetően a Galaxy felhasználók idén akár a karácsonyfa alatt nemcsak új készüléküknek, hanem egy ilyen nagyszerű szolgáltatásnak is örülhetnek.”

 

Az együttműködés részleteiről és a Mesetár elérhetőségéről további információ a https://bookrkids.com/bejelentkezes oldalon érhető el. 

 

___________________

*  Az ingyenes hozzáférés a következő, a promócióban résztvevő készülékekkel igényelhető: Galaxy A52, A52 5G, A52s 5G, A72, Galaxy S20 FE, Galaxy S21, S21+, S21 Ultra, Galaxy Z Flip3 és Galaxy Z Fold3 okostelefonok, Galaxy Tab A7 és Tab A7 Lite, valamint Galaxy Tab S6 Lite, Tab S7, Tab S7+ és Tab S7 FE tabletek. 

**  Az ingyenes hozzáférésre limitált számú igénylés adható le, a készlet erejéig.

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Az ABB az elektromos buszokhoz készült, energiahatékony motor- és invertercsomagot vezet be a piacra

Az ABB bejelentette az AMXE250 motorból és HES580 inverterből álló, kifejezetten az elektromos buszok igényeire szabott új és innovatív csomagjának bevezetését. Az új hajtáscsomag, amelynek harmonikus működése egy hatékonyabb, megbízhatóbb és az ipar számára azonnal rendelkezésre álló megoldást eredményez, jelentős előrelépést jelent a tisztább és fenntarthatóbb közlekedési lehetőségek terén.

2024. június 17. 11:28

K&H: Adatvédelem szintjén csak kevesen értenek az AI-hoz

Egyre több cég alkalmazza a mesterséges intelligenciát, de kevesen mondhatják el, hogy tisztában vannak azzal, hogy milyen hazai és nemzetközi, pénzügyi, felügyeleti és adatvédelmi szabályokat szükséges betartaniuk és hogyan alakíthatnak ki egy biztonságos, felkészült környezetet egy AI projekt megvalósulásakor. 

2024. június 17. 09:55

A Samsung új okosórája mélyreható betekintést kínál egészségügyi állapotunkról

A Samsung bejelentette okosóra termékcsaládja új tagjának bevezetését.  A júniustól Magyarországon is kapható Galaxy Watch FE készülékkel még több felhasználó férhet hozzá a vállalat fejlett és átfogó, jóllétet szolgáló élményéhez. A Galaxy Watch FE a Galaxy Watch úttörő hardverteljesítményét és fejlett egészség- és fitneszmegőrző funkcióit stílusos és tartós kialakítással ötvözi. Az új okosóra ideális lehet mindazoknak, akik széleskörű ismeretekkel javítanának általános egészségi állapotukon és jóllétükön.

 

2024. június 16. 13:55

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

A kiberbűnözők piszkos játéka: 9+1 kibertámadás a sport világából

2024. június 12. 11:43

Elstartolt a Startup Safari Budapest 2024

2024. június 10. 11:40

Marad-e az AI homály a vállalkozások körében?

2024. június 3. 13:02

Az Everguest szoftvere felforgatja a turizmus állóvizét

2024. május 27. 17:30