Érkezik a HONOR új kezelőfelülete a HONOR 50 készülékekre

forrás: Prím Online, 2022. március 10. 16:58

A HONOR bejelentette, hogy a Magic UI 6.0 elérhető lesz a HONOR 50 széria okostelefonjain. Az Android 12 mobil operációs rendszeren alapuló Magic UI 6.0 a HONOR önállóan fejlesztett egyedi kezelőfelülete. A szabadalmazott megoldás mesterséges intelligenciát alkalmaz, és olyan megoldásokat nyújt, mint az Efficient Smart Desktop és a HONOR Share funkciók. Az új HONOR Magic UI 6.0 2022 második negyedévétől lesz elérhető a HONOR 50 készüléken, míg a HONOR 50 Lite készülékre az év harmadik negyedévében érkezik OTA frissítés formájában.

 

Személyre szabható felhasználói élmény a HONOR 50 okostelefonon

Az Efficient Smart Desktop funkcióval a Magic UI 6.0 kezelőfelületen a felhasználók preferenciájuk szerint alakíthatják vagy átméretezhetik a widget kártyákat, így az alkalmazások megnyitása nélkül láthatják a legfontosabb információkat. Emellett a Magic UI 6.0 alatt több alkalmazás futhat a háttérben az előző verzióhoz képest. A HONOR Share segítségével pedig gyorsan küldhetőek, illetve fogadhatóak fájlok a HONOR telefon számítógépre csatlakoztatásával, a HONOR Computer Manageren keresztül. 

 

     

A HONOR 50 még többre képes

A HONOR 50 okostelefon számos innovatív megoldást mutatott be a kamera, a dizájn és a teljesítmény terén. A 2021 októberi nemzetközi bejelentés óta a HONOR 50 széria világszerte nagy elismerésnek örvend, a Tech Advisor a „2021-es év legjobbja” címet ítélte oda a szériának, a Trusted Reviews-tól pedig megkapta az „ajánlott” minősítést. 

 

A Mobile World Congress során is kiállított HONOR 50 többkamerás felvételi móddal bír, így a fontos pillanatok több látószögből és perspektívából is megörökíthetőek, új szintre emelve a vlogolást. Prémium megjelenését ultravékony káva és 2,5D kijelző hangsúlyozza, ami az előlap felső és alsó részén is folytatódik, ezzel sima felületet és magával ragadó vizuális élményt biztosít.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

Minden második magyar internetező volt már áldozata kibertámadásnak

2024. május 22. 14:37

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17