Fejlett biztonság egy rendezett munkaállomáshoz

forrás: Prím Online, 2021. május 31. 14:57

Az akár otthonról, akár irodában sok órán át a monitor előtt dolgozóknak egyedi igényeik vannak arra vonatkozóan, hogy megkönnyítsék és kényelmesebbé tegyék ezeket a hosszú órákat. A Philips Monitors B Line termékcsaládot kifejezetten ilyen és további igényeknek a kielégítésére tervezték, támogatva ezáltal a kényelmes, megbízható és biztonságos monitort kereső szakemberek széles körét. A Philips monitorok bejelenti legújabb B Line termékét a 243B9H modellt, amely 24 hüvelyk (23,8 hüvelyk / 60,5 cm) képernyőátmérővel, full HD felbontással és 75 Hz képfrissítési sebességgel rendelkezik.

 

Az USB-C rendszerező ereje

A Philips 243B9H el van látva egy USB-C porttal. Ez lehetővé teszi a videojel átvitelét (az USB-C DisplayPort alternatív üzemmódjával) a csatlakoztatott számítógépről a monitorra, és egyúttal az USB Power Delivery funkcióval ugyanazzal a kábellel akár 65 W teljesítménnyel töltheti a csatlakoztatott laptopot. A monitorba beépített 3 portos USB 3.2 elosztó nagysebességű adatátvitelt biztosít a csatlakoztatott perifériák, például külső merevlemezek vagy SSD-k számára.

Philips 243B9H

 

Üzleti használatra tervezve

Ezek a funkciók az új Philips 243B9H modellt mindenki számára könnyen használhatóvá teszik. A monitor egyéb, a szakembereket támogató funkciókkal, például multimédiás használathoz beépített sztereó hangszórókkal és biztonságos webkamerával is rendelkezik. 

 

Ez a készülékházból kinyíló webkamera fokozott biztonságot nyújt. A praktikus és diszkrét webkamera videokonferenciákhoz könnyen kihúzható és ha már nincs rá szükség, visszatolható a monitor kávájába. 

 

Ezenkívül a webkamera a Windows Hello arcfelismeréshez fejlett érzékelőkkel van ellátva, lehetővé téve a felhasználók számára a biometrikus bejelentkezést, amely gyorsabbá és biztonságosabbá teszi a műveletet. Az otthoni felhasználók és az érzékeny adatokkal dolgozó (vagy nagyobb adatbiztonságot kereső) szakemberek egyaránt értékelni fogják a Philips 243B9H által nyújtott extra biztonságot.

 

Átfogó csomag

A Philips 243B9H olyan fontos technológiákkal is rendelkezik, amelyek csökkentik a monitor előtt eltöltött hosszú munkaidők okozta kellemetlenségeket. Az IPS panel extra széles, 178/178 fokos betekintési szöget nyújt, amely lehetővé teszi, hogy csaknem minden szögből jól látható legyen a képernyő tartalma. Ezenkívül rendelkezik Low Blue Mode, FlickerFree technológiával és EasyRead Mode funkcióval is – olyan technológiákkal, amelyek elősegítik a szem egészségének megőrzését és vizuális kényelmet biztosítanak.

 

Az ergonomikus megjelenítési kényelmet és kábelkezelést biztosító Philips SmartErgoBase monitorállvány tovább fokozza a megtekintési élményt. Az állvány beállítások széles skáláját kínálja, beleértve a magasságállítást, forgatást, döntést és az elforgatást, így a monitor a felhasználó igényeinek megfelelően pozícionálható.

 

A 243B9H Philips monitor most 279 € ajánlott fogyasztói áron vásárolható meg.

Irodatechnika ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Megérkeztek a Fujitsu 11. generációs asztali gépei és munkaállomásai

A Fujitsu frissen bemutatott új generációs asztali gépei és munkaállomásai az agilitást, teljesítményt és rugalmasságot igénylő home office felhasználóknak készültek. Az irodában vagy otthonról dolgozó emberek millióinak igényeire reagálva a Fujitsu olyan új generációs eszközöket készített, amelyek kevesebb energiát fogyasztanak és rendkívül halkan működnek – ugyanakkor használatuk a teljesítmény terén sem jelent kompromisszumot. 

2021. július 14. 13:50

A Super-Wide és a kiváló teljesítmény találkozása

Hogy lépést tudjanak tartani napjaink rohanó munkatempójával, a professzionális felhasználóknak hatékony eszközökre van szükségük a feladatok elvégzéséhez – ehhez kiemelten fontos egy magas-teljesítményű monitor.  

2021. július 8. 12:31

Turbózza fel termelékenységét bárhol – bármikor

Az AOC kijelző-specialista az új I1601P modellel bővíti hordozható monitorok portfólióját. A hordozható képernyők akár útközben, akár a munkahelyen, vagy kis otthoni irodában egyszerű megoldást jelentenek az egymonitoros rendszerek többmonitoros megoldássá történő bővítésére. 

2021. július 7. 15:50

Új Odyssey gaming monitorok a Samsungtól

A gaming monitorok piacának egyik vezető vállalata, a Samsung*, bemutatta kibővített 2021-es Odyssey portfólióját. A kínálathoz tartozó készülékek világszerte, így már Magyaroszágon is elérhetők és a hobbijátékosoktól a profi gamerekig szinte mindenki megtalálhatja köztük a számára megfelelő megoldást.

2021. július 5. 13:54

Kivételes élesség és lélegzetelállító sebesség

Az AOC, a világ vezető gaming monitor márkája bemutatja a 4K felbontást és a 144 Hz-es frissítési rátát ötvöző gaming képernyőt – az elismert G2 terméksorozatba tartozó 71 cm-es (28") U28G2XU modellt. A legjobb és legújabb technológiát kereső PC játékosok számára tervezett U28G2XU modell kristálytiszta 4K (UHD) felbontású IPS panelének köszönhetően részletgazdag és élénk színeket jelenít meg.

2021. június 27. 12:18

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Jó belépő a külföldi piacra a hazai tech cégeknek

2021. július 20. 16:30

Első a kiberbiztonság?

2021. július 7. 12:37

950-szeresére nőtt három hét alatt a magyar vizslacoin árfolyama

2021. június 28. 09:52

NMHH-kutatás: miért nem internetezik mindenki?

2021. június 14. 09:53