Információk a HONOR Magic3 sorozatról

forrás: Prím Online, 2021. július 20. 19:50

A HONOR a mai napon csatlakozott a Global CEO Tech Talkhoz, hogy megossza az 5G és az AI korszakában az intelligens és összekapcsolt élet jövőjéről alkotott elképzeléseit. Benjamin Lim, a Reuters korábbi pekingi irodavezetője és észak-ázsiai vezető tudósítója volt a moderátor, míg George Zhao, a HONOR Device Co.,Ltd. vezérigazgatója, Cristiano Amon, a Qualcomm Incorporated elnök-vezérigazgatója, Sitao Xu, a Deloitte China vezető közgazdásza és partnere, valamint Nathan Midler, a Harvard Business Publishing kínai igazgatója szintén csatlakozott a beszélgetéshez, hogy értékes meglátásokat osszanak meg arról, hogy az AI és az 5G hogyan teszi lehetővé mindenki számára az intelligens, hálózatba kapcsolt eszközök által támogatott mindennapokat.

A beszélgetés során Cristiano kifejtette a Qualcomm azon törekvését, hogy az 5G és az AI technológiákban rejlő lehetőségeket felszabadítva a felhasználók számára még transzformatívabb és innovatívabb élményt nyújtson. Izgatottan jelentette be továbbá, hogy a HONOR az első olyan készülékgyártók (OEM) között van, amelyek Snapdragon 888 Plus platformon működő okostelefont dobtak piacra, és felhívta rá a figyelmet, hogy a két márka rövid idő alatt milyen eredményeket ért el együtt.

 

George kiemelte, hogy a közelgő HONOR Magic3 sorozatot a Qualcomm Snapdragon 888 Plus platformmal érkezik, megjegyezve: „A több mint 20%-kal nagyobb AI teljesítményt nyújtó Snapdragon 888 Plus több neurális hálózat egyidejű futtatására is képes. A platform iparágvezető teljesítménye biztosítja a HONOR Magic3 sorozat számára azt a rugalmasságot, amelynek köszönhetően a legjobb mobil- és kameraélményt képes nyújtani.”

 

A Global CEO Tech Talk volt az első alkalom, amikor a vállalat többet is megosztott a HONOR Magic3 sorozat formatervezési inspirációjáról, megjegyezve, hogy a közelgő okostelefont a Magic Hour színei ihlették, amely a fotózás és videózás világában arról híres, hogy a legjobb napszak a fényképezéshez. A napnyugta előtti vagy napfelkelte utáni 15-20 perces időszakban, amikor a nap -6° és -4° között van a horizont alatt, az ég sötétkék színben világít. Amikor a nap -4° és 6° között van a horizont felett, az ég rózsaszín, vagy rózsaszín-arany árnyalatú. Ezek a Magic Hour alatti színfázisok adták a HONOR Magic3 sorozat két színének nevét: Blue Hour és Golden Hour.

 

 

Fotó: Global CEO Tech Talk by Reuters Plus

 

A HONOR legújabb forradalmi technológiáinak bemutatása mellett George Sitaóval és Nathannal a HONOR terveiről is beszélgetett: a vállalat a felhasználók hálózatba kapcsolt eszközök által támogatott mindennapjait hivatott elősegíteni, különösen a magánélet, az egészség és a fitnesz, valamint a fenntarthatóság terén. Kifejezte, hogy a HONOR szilárdan hisz abban, hogy "a magánéleted a tiéd", hangsúlyozva a márka elkötelezettségét, hogy biztonságos rendszerekkel és megoldásokkal segítse a fogyasztókat személyes adataik még biztonságosabb kezelésében. Ennek elérése érdekében George megjegyezte, hogy a HONOR kifejezetten a HTEE (HONOR Trusted Execution Environment) operációs rendszert hozta létre, egy olyan operációs platformot, amely a legmagasabb szintű adatvédelmet biztosítja a mobilfizetéshez és az arcfelismeréshez.

 

George beszélt a HONOR "1+8+N" termékstratégiájáról is, amely azt jelenti, hogy a vállalat az okostelefonokra, mint a platform magjára összpontosít, miközben más csatlakoztatott termékeket fejleszt, azzal a céllal, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújtsa többek között a mobil irodában, az intelligens otthonban, az egészségmegőrzés vagy a fitnesz területén, vagy akár az okostelefon használatával történő kikapcsolódásban. E stratégia részeként a HONOR a Shanghai Jiaotong Egyetemmel közös sportlaboratóriumot hozott létre az innováció elősegítése érdekében, hogy a vállalat a fitnesz területén betöltött vezető szerepét tovább erősíthesse korszerű egészségügyi és fitnesz megoldások kifejlesztésével.

 

A Global CEO Tech Talkról további információkért, illetve a teljes panelbeszélgetés megtekintéséhez kérjük, látogasson el az alábbi linkre: https://www.reuters.com/article/sponsored/entering-the-realm-of-sci-fi

Mobiltelefon-készülék ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Xiaomi a “Red Bull Can You Make it?” kalandverseny nemzetközi partnere

A Xiaomi bejelentette, hogy a vállalat lesz az idei “Red Bull Can You Make It?” verseny globális partnere. A “Red Bull Can You Make It?” a világ különböző pontjairól érkező, kalandvágyó csapatoknak szervezett, izgalmas, Európát átszelő kalandverseny, mely május 28-án Berlinben ér véget. 

2024. május 24. 16:05

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

Minden második magyar internetező volt már áldozata kibertámadásnak

2024. május 22. 14:37

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17