Korlátlan zenehallgatás adatfogyasztás nélkül

forrás: Prím Online, 2018. augusztus 1. 16:41

Akik az új Zene opciót választják új mobilportfóliós előfizetésük* mellé, azok szabadon használhatják az egyes meghatározó zenei streaming szolgáltatások alkalmazásait (Apple Music, Spotify, Deezer, Tidal). Az új lehetőség révén az első 30 napban 0 forintért, majd havi 990 forintos fix díj megfizetésével bárkiből valódi zenebolond válhat, hiszen akármennyi zenét fogyaszthatunk az előfizetői díjcsomagunkban felhasználható adatmennyiség csökkentése nélkül.*

Az új Zene opció a nemzetközi és a hazai zeneipar legjavához nyújt széleskörű, több platformon használható hozzáférést. Nem csupán a forgalmat, a tárhelyet is kíméli, hiszen nem kell a kedvenceket előzetesen a telefonra tölteni. Sőt, a segítségével tágíthatjuk az érdeklődési körünket, átléphetünk a szokásainkon: új zenei stílusokkal és tartalmakkal kísérletezhetünk – akár olyanokkal is, amelyekre eddig nem is gondoltunk.

 

 

„Még jobban kitárjuk a kapukat, hogy az ügyfeleink tetszés szerint válogathassanak abból, amit szeretnek, és hogy legyen lehetőségük új dolgok megismerésére is” – mondta Pereszlényi Zoltán a Magyar Telekom marketing és értékesítés menedzsment igazgatója. Hozzátette: a vállalat olyan megoldásokat és szolgáltatásokat fejleszt, amelyek könnyebbé, egyszerűbbé, szervezettebbé és élvezetesebbé teszik a mindennapokat.

 

A Telekom törekszik arra, hogy további zenei streaming szolgáltatókkal is együttműködésre lépjen, és a Zene opcióban foglalt partnerek körét bővítse.

 

_____________

* Az új Zene opció a Magyar Telekom 2017 tavaszán bevezetett új típusú adatcsomagjaihoz érhető el (kivéve a Korlátlan Net és Net Korlátlan díjcsomagok), beleértve a portfólió 2017. őszi, 2018. májusi és későbbi módosításait és egyes üzleti díjcsomagokat (Üzleti Trend és Üzleti Trend Plusz) is. Az új zenei opció csak az audio forgalmat teszi ingyenessé, nem a teljes applikációt. Az applikáció használata során generálódó nem audio forgalomdíjazott forgalomként jelenik meg.  Az új adatcsomag zero rated működése kizárólag belföldi adatforgalomra vonatkozik. Az előfizető által igénybe vett mobilinternet díjcsomagon belül biztosított adatmennyiség elfogyása után a Zene opció keretén belüli adatforgalom is leállításra kerül. A tájékoztatás nem teljeskörű. Bővebb információ a http://telekom.hu/zene oldalon érhető el. 

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Minden második magyar internetező volt már áldozata kibertámadásnak

2024. május 22. 14:37

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17