Magas felbontás és fejlett csatlakoztathatóság otthoni és irodai használatra

forrás: Prím Online, 2024. május 23. 18:03

A kijelzőspecialista AOC büszkén mutatja be új, elegáns QHD modelljét, a B3 sorozat B2C monitorcsaládjának értékorientált kiegészítését. A 27 hüvelykes (68,6 cm) AOC Q27B3CF2 QHD felbontást (2560x1440) kínál otthoni és irodai környezetbe egyaránt, és elegáns dizájnnal ötvözi a funkcionális kiválóságot. Az olyan funkciók, mint a 100 Hz képfrissítési ráta, az USB-C csatlakoztathatóság (65 W Power Delivery tápellátással) és az Adaptive-Sync lehetővé teszik a produktív és kényelmes munkavégzést – mindezt rendkívül jó árazással kombinálva.

 

AOC Q27B3CF2: Elegáns dizájn ultra keskeny kávával, USB-C 65 W PD és 100 Hz képfrissítési sebesség a professzionális felhasználók számára

 

A Q27B3CF2 főbb jellemzői

 

• 27 hüvelykes IPS panel QHD felbontással, amely az éles, részletgazdag képek érdekében megnövelt pixelsűrűséget (109 ppi) biztosít.

• Az ultra-keskeny káva kialakítás egyszerű és zökkenőmentes többmonitoros elrendezést tesz lehetővé.

• A 65 W-os tápellátást biztosító USB-C bemenet és két USB-A port egyszerűsíti a csatlakoztatást és csökkenti a kábelkáoszt

• 100 Hz képfrissítési sebesség, Adaptive-Sync és gyors, akár 4 ms GtG (magasabb pixel overdrive beállításokkal) és 1 ms MPRT válaszidő a zökkenőmentes görgetéshez a közösségi média hírfolyamokban és a webhelyeken, a gyors tempójú tartalmak zökkenőmentes megtekintéséhez, valamint az alkalmi gaminghez.

• LowBlue üzemmód és Flicker-Free technológia a fokozott megtekintési kényelem érdekében.

• Belső tápegység és a VESA rögzítési lehetőség a szokatlan helyszíneken történő telepítéskor növeli a rugalmasságot.

 

Fejlett csatlakoztathatóság és megtekintési kényelem

 

A 65 W-os USB tépellátást kínáló USB-C 3.2 Gen 1x1 portnak és a DisplayPort Alt mód támogatásának köszönhetően a Q27B3CF2 modellel a mobil vagy asztali PC-hez történő csatlakoztatás gyerekjáték. Így egyetlen kábellel megoldható a laptopok tápellátása és a képernyők hozzáadása, és ezáltal racionalizálható a munkaterület. A HDMI 2.0 bemenet továbbá számos hagyományos és modern forrás csatlakoztatását teszi lehetővé. Két további USB-A 3.2 Gen 1x1 port és egy USB upstream port lehetővé teszi a perifériák közvetlen csatlakoztatását a monitorhoz, növelve ezáltal a monitor sokoldalúságát és csökkentve az asztalon lévő rendetlenséget.

 

Modern professzionális és otthoni használatra optimalizálva

 

Az AOC Q27B3CF2 nem csak a jó megjelenésről szól; a felhasználói kényelem szem előtt tartásával készült. Azok számára, akik hosszú órákat töltenek a képernyő előtt, az olyan funkciók mint a LowBlue mód és a Flicker-Free technológia csökkentik a szem fáradását. A monitor különböző ergonómiai beállításokat kínál, többek között 110 mm-es magasságállítással, ezáltal megkönnyíti az egyedi beállítást és elősegíti az egészséges testtartást. A VESA konzol opciókkal való kompatibilitás tovább növeli a különböző telepítési igényeknek való megfelelési rugalmasságot.

 

Ahol a dizájn és a funkcionalitás emeli a felhasználói élményt

 

A Q27B3CF2 modellt rendkívül keskeny kávái különböztetik meg, ezáltal vonzó választás többmonitoros elrendezésekhez is, anélkül, hogy az esztétika csorbát szenvedne. A 27 hüvelykes IPS-panel 109 ppi pixelsűrűségével pontos, élénk megjelenítést kínál, így a részletek is élesek és tiszták lesznek. A 178°/178° széles betekintési szög gondoskodik arról, hogy a képernyőn megjelenő kép indirekt szögből nézve is élénk és erőteljes legyen. Akár professzionális használatra modern munkaterületeken, akár bármely otthoni iroda stílusos kiegészítőjeként, a Q27B3CF2 zökkenőmentesen illeszkedik a környezetébe, és ezzel párhuzamosan kivételes vizuális minőséget biztosít.

 

A Q27B3CF2 az otthoni és az egyszerű irodai felhasználók mindennapi igényeit szem előtt tartva készült, és az AOC következő lépését jelenti a praktikus, kiváló minőségű kijelzőmegoldások vonzó áron történő piacra dobásában. Az elegáns kialakítás, a nagy teljesítmény és a felhasználó-központú funkciók kombinációja a legkülönfélébb feladatokhoz, az irodai munkától az alkalmi szórakozásig, sokoldalú választást tesz lehetővé.

 

Árak és elérhetőség

 

Jövőálló QHD felbontásának és sokoldalú funkcióinak köszönhetően az AOC Q27B3CF2 monitor a dizájn, a teljesítmény és a kényelem egyensúlyát kínáló otthoni és irodai felszerelések széles körének nélkülözhetetlen kellékévé válik. Emellett az AOC B3 sorozatában 24 hüvelykes és 27 hüvelykes Full HD felbontású modellek is elérhetők, állítható magasságú lábazattal (24B3CF2, 27B3CF2) vagy anélkül (24B3CA2, 27B3CA2), minden modell 100 Hz képfrissítési sebességgel és USB-C csatlakoztathatósággal, ezáltal minden típusú otthoni és üzleti felhasználónak megfelelnek.

 

Az AOC Q27B3CF2 2024 májusától elérhető 249 € ajánlott fogyasztói áron.

Kulcsszavak: AOC monitor

Irodatechnika ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Megfizethető 4K monitorok IPS panelekkel a fokozott termelékenységhez és szórakozáshoz

A kijelzőspecialista AOC izgalommal mutatja be két új, otthoni és irodai felhasználóknak szánt ultra-nagy felbontású (UHD) monitorát: a 27 hüvelykes (68,6 cm) AOC U27B3A és U27B3AF modelleket. Ezek a monitorok kivételes tisztaságot és élénk színeket kínálnak, így tökéletesen alkalmasak a napi feladatok széles skálájához, a táblázatkezeléstől és a webböngészéstől kezdve az egyszerűbb képszerkesztésig és bármilyen médiafelhasználásig. 

 

2024. június 16. 10:38

Az AS5402T elnyerte a PCMAG „Editor’s Choice” díját

Az ASUSTOR AS5402T modelljét a PCMAG ismét „Editor’s Choice” kitüntetéssel díjazta. Az ASUSTOR idén számos nagyra értékelt zászlóshajó NAS-modellt dobott piacra, beleértve – de nem kizárólagosan – az AS5402T is. 

2024. június 15. 13:24

A Philips Monitors bemutatja a legújabb QD OLED Evnia gaming monitort

Kiváló képminőséget és kiemelkedő játékélményt biztosít a nagyteljesítményű vizuális specifikációkkal büszkélkedő Philips Evnia 34M2C6500, amely 2024 június közepétől megvásárolható.

2024. június 13. 18:33

A Thermaltake új versenyszimulátor-pilótafülkét és monitorállványt mutat be

A Thermaltake, a prémium PC-hardvermegoldások vezető márkája bemutatta a GR500 versenyszimulátor-pilótafülkét és a Triple Racing monitorállványt, melyek már megvásárolhatóak. A hagyományos PC gaming setupokon túlmutatva a versenyszimulátorok újradefiniálják a gaming környezetet, így könnyen úgy érezheted, mintha egy igazi versenyautót vezetnél egy igazi versenypályán, miközben egy zárt, szórakozásra alkalmas helyen vagy. Hozd létre szimulátoraidat a Thermaltake verseny-ökoszisztémával vagy menj még messzebbre, és párosítsd őket egy VR-headsettel, mint a Meta Quest 3, teljesen elmerülve a gyors és ádáz versenyzés izgalmában!

2024. június 13. 13:45

Élénk érdeklődés mellett zajlott a második NEXT 3D konferencia

Ismét inspiráló alkalmazási gyakorlatokkal gazdagodtak a második budapesti NEXT 3D additív gyártás és digitalizálás konferencia látogatói. A szakmai tudásmegosztásra fókuszáló program során két teremben 15 hazai szakember állt színpadra, hogy megosszák magas hozzáadott értékű 3D nyomtatási és 3D szkennelési eredményeiket a résztvevőkkel és egymással. Az egyik kiemelt téma a hazai fémnyomtatás volt.

2024. június 12. 19:29

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

A kiberbűnözők piszkos játéka: 9+1 kibertámadás a sport világából

2024. június 12. 11:43

Elstartolt a Startup Safari Budapest 2024

2024. június 10. 11:40

Marad-e az AI homály a vállalkozások körében?

2024. június 3. 13:02

Az Everguest szoftvere felforgatja a turizmus állóvizét

2024. május 27. 17:30