Másodpercenként akár 480 képkockát is képes megjeleníteni az LG új monitorja

forrás: Prím Online, 2024. május 29. 20:26

Az LG legújabb, játékosoknak szánt, 32GS95UE-B UltraGear OLED monitorja minden eddiginél gördülékenyebb grafikus megjelenítést ígér. A képfrissítési ráta mellett a csúcsfényerő is jelentősen növekedett a gyártó korábbi monitorjaihoz képest, így világosabb környezeti viszonyok mellett is tiszta és élénk képet kapnak a felhasználók.  

A tavalyi UltraGear OLED monitorszériához képest az LG idén egy másodpercenként akár duplaannyi képkocka megjelenítésére képes monitort fejlesztett, ami mostantól elérhető a magyar vásárlók számára is. 

 

 

Több képkocka, kevesebb elmosódás

 

A világ első VESA-tanúsítvánnyal rendelkező, ún. Dual-Mode monitorján egy kapcsoló segítségével gyorsan és kényelmesen válthatunk a 4K felbontás mellett 240 Hz-es, valamint a FullHD felbontás mellett 480 Hz-es képfrissítési ráta között. Játék közben kimondottan fontos a gyors reakcióidő, amit az új készülék esetében extra alacsony, 0,03 ms-os (GtG) válaszidő támogat.

 

A tiszta megjelenítés érdekében az LG tovább csökkentette a monitorokra gyakran jellemző fordított szellemképesedést, emellett törekedett a részletek éles megjelenítésének elősegítésére is, hogy a játékokat miden korábbinál folyékonyabb mozgás és tisztább képi világ mellett élvezhessék a felhasználók. 

 

 

Élénk színek minden környezetben

 

A 32GS95UE-B monitor az LG korábbi gaming monitorjaihoz képest megnövelt, 1300 nites csúcsfényerővel és 275 nites standard fényerővel rendelkezik. A monitor OLED panelje önálló fénykibocsátásra képes pixelekből áll, ezért a kijelző akár világosabb fényviszonyok mellett is tiszta képet nyújt – mindezt úgy, hogy a fényerő növelése nem megy a kontraszt rovására. Az Anti-glare és az alacsony tükröződés technológia szintén azt szolgálja, hogy még egy világosabb szobában is teljes maradjon a játékélmény. 

 

A VESA DisplayHDR True Black 400 specifikációval a monitor minden jelenetet élethű részletekkel jelenít meg, függetlenül attól, hogy az sötét vagy éppen világos: a kijelző 1 500 000:1 kontrasztaránnyal*  és DCI-P3 98,5% színpontossággal rendelkezik.

 

A monitor teljesen új megjelenést is kapott az elődmodellekhez képest. A készülékkel az UltraGear új formatervezési megoldása, az ún. Unity Hexagon kialakítás is bemutatkozik. A látványos külső mellett a tervezők célja volt, hogy a monitor ne foglaljon el sok helyet az asztalon, és könnyen elhelyezhető legyen. Az L-alakú állványával a készülék stabilan elhelyezhető, mégis minimális helyet foglal az íróasztal területéből. 

 

 

Kíméljük a szemünket!

 

Legyen szó játékról vagy mindennapi használatról, a monitorok esetében különösen fontos szempont a kijelző szemekre gyakorolt hatása. A képernyő előtt eltöltött hosszú órák szemfáradtságot és hosszú távon látáskárosodást okozhatnak – a kék fény ráadásul az alvásminőségre is negatív hatással van. Az LG Live Color Low Blue Light technológiájának köszönhetően a 32GS95UE-B úgy kíméli a felhasználók szemeit, hogy közben a megjelenített kép élénk és élethű marad. A vállalat OLED paneljei Flicker-Free (villódzásmentes), Discomfort Glare Free (kellemetlen tükrőződéstől mentes) és Low Blue Light (alacsony kékfénykibocsátású) minősítést kaptak az UL nevű biztonságtudományi vállalattól.

 

Az LG 32GS95UE-B UltraGear 4K UHD OLED Dual-Mode gaming monitorja már kedvezményes áron előrendelhető az LG webáruházában a készlet erejéig.

 

_________________________

*1,5 m:1 a kontrasztarány 25%-os APL mellett.

Kulcsszavak: monitor LG Electronics LG

Irodatechnika ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Sandberg új termékei hatékonyabbá teszik a kommunikációt és a hordozható eszközeid töltését

Az érthető kommunikáció fontos eleme a hatékony munkavégzésnek, legyen szó bármilyen hétköznapi helyzetről vagy irodai környezetről. Utóbbi esetén jelent nagy segítséget a Sandberg USB-C-s irodai headsete, amely tiszta kommunikációt garantál a munkavégzéshez.

2024. július 21. 15:07

A Philips Monitors szívet megdobogtató sebességet kínál az ívelt Evnia modellel

Az MMD, vezető kijelzőspecialista és a Philips Monitors márka licencpartnere büszkén jelenti be, az Evnia gaming monitor család új tagját, az Evnia 27M2C5200W modellt. Ez a funkciókkal telerakott monitor mindent megad a játékosoknak, amire szükségük van ahhoz, hogy bármilyen gaming forgatókönyvből a legtöbbet hozzák ki. A nagyobb immerzióért tágas, ívelt képernyővel, Fast VA panellel, 280 Hz képfrissítési sebességgel és villámgyors, 0,3 ms MPRT válaszidővel ez a kijelző egy nagyteljesítményű új szövetséges a játéktérben.

2024. július 19. 19:52

Az Epson új nyomtatóival növelhető a termelékenység és a képminőség

Az Epson globális technológiai vállalat két új 64 hüvelykes festékszublimációs nyomtatóval egészíti ki az Európában is sikeres, legkeresettebb 64 hüvelykes festékszublimációs nyomtatóinak sorát. Az innovatív SureColor F9500 és SC-F9500H modellek a SureColor F9400 és SC-F9400H nyomtatókat váltják fel, és jelentős előrelépést kínálnak a termelékenység, a használhatóság és a képminőség terén.

2024. július 19. 11:40

Szigorodhat a piac: Két nyomtatóóriás fogott össze a cégekért és a környezetvédelemért

A legtöbb vállalkozás még ma is a papír alapú iratkezelést preferálja, ami egyrészt hatalmas terhet ró a környezetre, másrészt pedig olyan fejlesztést igényel a közeljövőben, ami fenntarthatóvá és hatékonnyá is teszi egyben az irodai működést. Ennek érdekében fogott össze két nyomtatóóriás, hogy a vállalkozások átállását megkönnyítsék.

2024. július 18. 11:36

A Philips Monitors bemutatja a legújabb Evnia gaming monitort

Új miniLED gaming monitor érkezett a Philips Evnia termékcsaládjába. A Philips Evnia 32M2N6800M számos olyan funkcióval rendelkezik, amelyek minden játékos élményét feldobja. 

 

2024. július 17. 13:00

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Akár 50% időmegtakarítást jelenthet a PS szinte érintésmentes könyvelési megoldása

2024. július 16. 16:29

ESET kiberfenyegetettségi jelentés: egyre gyakoribb a mesterséges intelligencia és a deepfake a támadásokban

2024. július 5. 09:55

A Schneider Electric a világ legfenntarthatóbb vállalata a TIME szerint

2024. július 4. 19:09

A legmodernebb digitális oktatási rendszert valósította meg a Delta Systems a Corvinus Egyetemen

2024. július 1. 12:59